17.3.2013

Kuparia

Kupari on rantautunut vihdoin ja viimein meillekin. Olin pitkään sitä mieltä, että kupari ei sovi meille kromisten yksityiskohtien kaveriksi, mutta onneksi minut käännytettiin ostoksilla :)


Kuparinen tulokas on siis HAY:n Lup-kynttilänjalka. Meillä on pitkään ollut etsinnässä yhden kynttilän jalka ja tämä iski täysillä heti sen nähtyäni. Taas sama juttu, yksinkertainen jollain pienellä jujulla on äärettömän kaunista :) Pitäisi vielä opetella tekemään kauniita asetelmia, jolloin esineet pääsisivät oikeuksiinsa...


Kuvissa näkyy myös Petterin loistava kirppislöytö, mattamusta pullo, joita itseasiassa on kaksin kappalein. Onneksi joskus tekee myös niitä edullisempia löytöjä ;)

-Oona

16 kommenttia:

 1. Kaunis! Tuo pullon mattapinta antaa syvyyttä ihan eri tavalla kuin kiiltävämpi pinta ja istuu kuparin kanssa näköjään mielettömällä tavalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin ihastuin heti kuparin ja mattamustan liittoon. Molemmat nappiostoksia :)

   Poista
 2. Oi, niin kaunista! Tuo kynttilänjalka on mullakin ostoslistalla, pitäiskin tilata :), nimittäin on ihan mahtava!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Suosittelen kyllä lämpimästi, se on aivan ihana :)

   Poista
 3. Kupari on niiin herkku ja tuo kynttilänjalka on minunkin haavelistallani ollut jo kauan! Sopii muutem tuon mattamustan pullon kanssa yhteen ihan täydellisesti! Tässä on asetelma josta pidän ihan hirveästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kuparilla saa kyllä kivaa lämmintä fiilistä aikaiseksi ja itsekin olen ihan fiiliksissä mattamustan ja kuparin yhdistelmästä :) Sitten vaan shoppailemaan ;)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sanna! :) HAYn tuotteet kyllä iskee ja kovin :)

   Poista
 5. Minusta asetelma on oikein kaunis juuri tuollaisenaan! :)

  Tämä on ensimmäinen kerta kun kuparin väri on aseteltu kauniisti sisustukseen, eikä se pomppaa silmään. Montakaan onnistunutta valintaa kyseisen värin kanssa sisustuksessa en nimittäin ole nähnyt. Ja upeasti sopii tuon mattamustan kaveriksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos JuttaEmilia ihanasta kommentista! :) Pitkään tosiaan mietin, että istuuko kupari mitenkään meille, mutta ilmeisen hyvin toimii :) Ja mikä parasta, keksin heti monta sijoituspaikkaa tuolle :)

   Poista
 6. Minusta tuo asetelma on kaunis ja kuparinen pieni yksityiskohta on kiva piristys!

  VastaaPoista
 7. Just tommoset kaikenmaailman asetelmat ovat niin vaikeita mutta tuo on nin taitavasti tehty!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. Ei meistä kumpikaan ole näissä mitenkään erityisen hyvä. Että silleen vahingossa tämä on nyt näin hyvä :)

   Poista
 8. Hei onko teillä tummunut kupari ajan myötä ja miten sitä putsaatte? Entä onko vaikeaa putsata mahd.steariinista? Olis hankintalistalla tää mut nuo kaks asiaa mietityttää :/ t.eppuli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ei tuo juurikaan ole tummunut 1,5 vuodessa. Putsaaminenkin jäänyt pölyjen pyyhintään :) Steariinistakaan ei ole ollut ongelmaa, pahasti ei ole valahtanut, mutta vähäisetkin saanut rapsuttamalla jälkiä jättämättä pois. Hankintaan vaan :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)