28.8.2011

Eteisen muutos


Eteisemme oli pimeä ja melko huonokuntoinen tapettien osalta. Katto oli myös puunvärinen, joka vaikutti myös tilan pimeyteen. Puolipaneelit olivat ainoat vaaleat ja ihan ok näköiset. Tapettiosuudesta revittiin lopulta 2-3 kerrosta tapettia ja aina Haltex-levyyn asti. Levyn pinta rikkoutui toki myös hieman ja erilaisia vaurioita pinnassa muutenkin. Vedin koko alalta akryylimassaa pintaan ohuen kerroksen, eipähän tarvinnut esiliimata pintaa. Melkoista palapeliä oli tapetointi, suoraa pintaa saa hakea, joten vatupassiin ja silmiin oli luotettava. Muutos on mukavan raikas ja on juuri sitä mitä suunniteltiinkin. Katon oksareiät saivat nyt jäädä, turhaan niitä tilkitsemään kun tila kuitenkin vedetään täysin uusiksi jossain kohtaa. Pitkälle seinälle on tulossa vielä mustakehyksinen iso peili, kunhan keksin miten kiinnitän sen turvallisesti nojaamaan seinää vasten.


Tila sai myös takkeja varten koukut seinään, nerokkaan yksinkertainen Ikea-tuote. Kuistille on tulossa vielä erikseen isompi naulakko.



Viimeiseksi on hyvä laittaa ennen kuvat :)



-Petteri

5 kommenttia:

  1. Ensimmäisessä kuvassa näkyy myös vähän keittiön muutosta.. siitä tulossa oma postaus.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä - noi Ikea koukut saattaa kotiutua meillekin kellariin... :D

    VastaaPoista
  3. Koukut on paitsi edullisia myös tosi neutraaleja. Sopii kyllä lähes mihin tahansa!

    VastaaPoista
  4. Nuo koukut on todella mahtava idea! Pitänee miettiä meidänkin eteiseen. Muutenkin aika samanlaista värimaailmaa ajattelin, meillä tosin mies sanoi ehdottoman "ei":n puolipaneeleille. ;D

    VastaaPoista
  5. Tuo on todella hyväksi osoittautunut käytössä. Kolmen paketissa myydään ja hinta on suoraan halpa. Puolipaneeleita ei kyllä meilläkään tuossa olisi jos olisimme tuon tehneet ;) Ei vaan ollut järkeä alkaa tämän enempää remontoimaan tilaa kun se on menossa alakerran remontin yhteydessä muutenkin uusiksi kokonaan. Teillä on mielenkiintoisessa vaiheessa projekti! Yläkerran ullakkotilat on meilläkin tulossa käyttöön jossain kohtaa.

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)