3.11.2012

Happy halloween!


Olipas mukava lauantaiaamupäivä! Tikru pääsi riehumaan itsensä aivan väsyksiin, kun olimme kahden prinsessaparsonin kanssa metsälenkillä. Oli vähän jännääkin, ainakin koirien mielestä sillä kuuloetäisyyden päässä oli hirvijahti käynnissä. Onneksi tajusimme ottaa koirat kiinni, koska oli hyvin lähellä ettei lähtenyt jonkun hajun perään koko porukka.
Samalla reissulla Tikru pääsi pitkästä aikaa myös shoppailemaan lempikauppaansa Dog Galleryyn. Mukaan tarttui uusi leveä, melko miehekäs panta sekä siihen sopiva talutin. On muuten älyttömän vaikea löytää pienelle koiralle leveää kunnollista pantaa. Haluatteko nähdä? ;) Myös pieni kurpitsavinkulelu oli pojan mieleen.
Seuraavaksi kaveri tulee kyläilemään ja sitä varten Oona onkin eilen leiponut varmasti aika hyvää luumujuustokakkua sekä kinkkutuorejuustopasteijoita. Illaksi onkin luvassa taas maalaushommia, jos tämän viikonlopun jälkeen olisi jo lattia valmis!

Hauskaa pyhäinpäivää!
-Petteri
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Anna kirjoitti 3.11.2012 klo 15.36
  Tuo kurpitsapehmo on ihan mahtava! :D tunnen kateutta Tikrua kohtaan.

  Itse kuolasin Dog Galleryn tuotteita pari viikkoa takaperin Turun KV-näyttelyssä. Käytin kaiken tahdonvoimani, etten ostanut taas yhtä uutta petiä koirille... Tosi tyylikäs valikoima, ja laadukkaan oloista tavaraa. Ja mikä tulee kotimaan panta- ja hihnavalikoimaan; se on ihan onneton, vaikkakin nyt parin vuoden aikana jo kovasti petraantunut. Itse teen edelleen talutinostokset ulkomaan koiranäyttelykeikoilta, Keski-Eurooppa on ihan ihmemaa näihin lähialueisiin verrattuna.

  Mukavat viikonloput!
   Oona kirjoitti 3.11.2012 klo 16.10
   Kurpitsahemmo on kyllä mahtava :) Vinku tosin ei enää toimi, mutta ei haittaa ainakaan meitä ihmisiä ;)

   Meillähän on paljon Dog Gallerysta ostettuja tuotteita, nykyään lähes kaikki tulee hankittua sieltä. Ei tule joka päivä vastaan koiraa, jolla olisi samanlainen panta tai valjaat :) Ja tosiaan ne pedit... Käytiin tänään ihan varastolla ja onneksi siellä ei ollut yhtä karvaista petiä ;)
   Oona kirjoitti 3.11.2012 klo 16.10
   Ja kivat viikonloput sinnekin!
  IMAGE kirjoitti 3.11.2012 klo 19.37
  Voi ihana, ihana Tikru. ♥ Pylly on just ja just penkissä ensimmäisessä kuvassa, vauhtihirmu ei tahdo istuskella. ;)
  Aika päheen lelun toinen sai ja nyt saa lelu kyytiä. :D :D

  Ihanaa viikonloppua murut. ♥
  Ja rapsuja mun muruselle, Tikrulle. ♥
   Oona kirjoitti 3.11.2012 klo 20.19
   Tyypin on aavistuksen vaikea istua tuossa keinutuolissa, voi johtua myös siitä se asento :)

   Ihanaa viikonloppua myös sinne, kerro terkkuja ♥
  Portti R kirjoitti 4.11.2012 klo 09.04
  Launtaiaamulla näin tuon koiruuden. Jo aamulla täysi vauhti päällä.Tummiin pukeutunut nuori mies oli aamulenkillä.Taitaapi tuon rodun vilkkaus olla enemmän ominaisuus kuin "vika".
  Kuvia katsellessa voisin olla jopa kateellinen "koiran elämästä".
   Petteri kirjoitti 4.11.2012 klo 11.59
   Lähes aina täydellä kaasulla mennään ulkona ;) Tämä lenkki oli vielä hyvin lyhyt kun oltiin lähdössä sinne metsään. Kyllä sitä joskus kateellisena katselee toisen aika yksinkertaistakin elämää, jossa ruoka tarjotaan säännöllisesti nenän eteen ja kaikenmaailman herkkuja saa liukuhihnalta kun vaan tekee jotain mitä ihmiset pyytää ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)