20.11.2012

Makuuhuoneen tekstiilivalintoja

Enää ei malta odottaa! Kun makuuhuoneen ensimmäinen seinusta saatiin täysin valmiiksi, heti tänään oli pakko päästä kokeilemaan uusia verhoja. Jo vähän aikaa sitten saimme valita Lennolilta yhteistyökampanjan myötä muutaman tuotteen ja meidän toinen valintamme osui näihin upeisiin silkkiverhoihin. On ollut täyttä kidutusta katsella verhoja paketissa, mutta nyt tilanne on vihdoin ja viimein korjattu :)



Pidän kovasti siitä, miten nämä Silkki-sarjan verhot pehmentävät huoneen yleisilmettä. Sävy ei missään nimessä ole vitivalkoinen, joka tässä tapauksessa näyttää oikein kivalta kirkkaan valkoista lattiaa vasten. Myös lattialle kerääntyvä "ylimääräinen" kangas antaa mukavasti pehmeää fiilistä (ei tosin ainakaan helpota imurointia ;) ).



Silkki materiaalina antaa myös mukavan luksusfiiliksen, kukapa ei arjen luksusta rakastaisi? On muuten huima ero tässä aidossa silkkiverhossa ja ruokailuhuoneen hopeissa silkkijäljitelmäverhoissa. Näidän myötä väkisinkin miettii, että mitä jos sittenkin olo- ja ruokailuhuoneiden ikkunoihinkin... Tuli testattua sinnekin ja hyvältä näyttää!



-Oona


*Postaus toteutettu yhteistyössä Lennol Oy:n kanssa*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)