1.11.2012

Uudet kynttiläihanuudet

Olen hulluna kaikkeen kynttilöihin liittyvään, kuten joku on ehkä jo huomannut ;) Niinpä olinkin erittäin iloinen, kun meille tarjoutui mahdollisuus yhteistyöhön AmandaB:n kanssa, heillähän on verkkokaupassaan paaaljon paljon muunmuassa kynttilänjalkoja ja ihania kynttilöitä. Toki heidän valikoimassaan on paljon muutakin ihanaa, mutta me päädyimme korkeisiin kynttilänjalkoihin. Eräät aivan valloittavat servettirenkaat jäivät kyllä pahasti vaivaamaan, voi olla, että täytyy näpytellä tilausta menemään vielä :)41cm korkea kynttilänjalka on kromia ja lasia, painoakin on sen mukaisesti ;) Koko kyllä pääsi yllättämään, vaikka mitat olivatkin selkeästi näkyvillä. Valitsemamme samettinauhalla koristellut kynttilät ovat aavistuksen liian korkeat tähän, mutta polttamallahan ne pienenevät :) Alunperin ajattelin nämä ruokailuhuoneen korkeakiiltovalkoiselle pöydälle, mutta ne sopivat moneen muuhunkin paikkaan, kuten takan reunalle tai senkin päälle. Kun saamme ruokailuhuoneen takaisin ruokailuhuoneeksi (pian!), nämä pääsevät vihdoinkin arvoisellensa paikalle.
Täytyy vielä mainita yksi tuotteen ehdoton plussa, lasi ja sen yläreunassa oleva kromireunus ovat erillisiä irtonaisia osia. Kätevöittää kummasti kynttilän paikalleen laittamista ja sytyttämistä :)-Oona

*Postaus toteutettu yhteistyössä AmandaB:n kanssa*
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  IMAGE kirjoitti 1.11.2012 klo 20.45
  Ihanat. ♥ Ja sopii teille täydellisesti. :)
   Oona kirjoitti 2.11.2012 klo 12.36
   Kiitos ♥ Kromin kiilto on aina ihanaa :)
  Katja kirjoitti 1.11.2012 klo 20.53
  Aivan ihanat! Ja nuo kynttilät ihan piste iin päälle ♥
   Oona kirjoitti 2.11.2012 klo 12.38
   Kiitos Katja ♥ Pidän kovasti noiden kynttilöiden samettinauhakoristeesta, pieni asia tekee paljon :)
  Miia - OKV kirjoitti 1.11.2012 klo 21.36
  Nuo on aivan ihastuttavat! ♥ ♥ Samoin kynttilät nauhalla. Mie voisin ilomielin tuollaiset meille ostaa, jos vain paikka löytyisi. Alkaa tasot olemaan jo turhankin täynnä. :)

  AmandaB:n kynttilätuotteet on kyllä parhaita. Meillä on sellainen iso lyhty, jossa kolme kynttilää, siinä on myös irtonainen lasikupu, tosi helppo sytyttää kynttilät. :)

  Ihanaa iltaa! ♥
   Oona kirjoitti 2.11.2012 klo 13.31
   Kiitos! Mäkin tykkään todella paljon :) Ainahan niitä tavaroita voi vaihdella ja laittaa välillä kaappiin piiloon ;) Nuo vaan ovat sen verran suuret, että vievät jonkun verran tilaa kaapista. Se teidän kolmen kynttilän hurrikaani on aivan ihana, itsekin sellaisen voisin kotiuttaa milloin vain :)

   Ihanaa perjantaita ja viikonloppua! ♥
  Pöppis kirjoitti 1.11.2012 klo 21.44
  Onpa kauniit ja tyylikkäät kynttilänjalat! Usein vastaavat mitä olen itse miettinyt ovat tuntuneet lopuksi jotenkin liian maalaisromanttisilta, mutta näissä on jotakin erityistä särmää tuossa jalan muotoilussa ja kromin hohteessa. Tykkään. :) Kynttilän nauha kyllä aivan huippu...taidankin hipsiä tuonne AmandaB:n verkkopuotiin kurkkimaan lisää. ;)
   Oona kirjoitti 2.11.2012 klo 13.33
   Kiitos Pöppis! Sama juttu mullakin, usein vastaavat liian maalaisromanttisia omaan makuun. Vaikka tämäkin jalka on koristeellinen, kromi ja yksinkertainen lasiosa tasapainottavat sitä mukavasti. Varo vaan, siellä verkkokaupassa vierähtää hetki jos toinenkin, houkutuksia on paljon! :)
  Johanna kirjoitti 2.11.2012 klo 21.15
  Oikein kivat kynttilänjalat ja kauniit kuvat jälleen :)
   Oona kirjoitti 3.11.2012 klo 16.03
   Kiitos Johanna, kiva että säkin tykkäät! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)