17.11.2012

Takan päällä

Pimeyden ahdistaessa meille alkaa ilmestymään enemmän ja enemmän valosarjoja. Takan päälle laitoimme led-valot, jotka on koristeltu mustilla ja valkoisilla helmillä. Nämäkin on oikeasti hankittu häitä varten, onneksi eivät kulu käytössä :) Muutenkin pyrimme häihin hankkimaan sellaista tavaraa, jolle on käyttöä myös muuten.Ledien sävy on makuumme aivan liian keltainen, joten harvoin valoja tulee laitettua päälle, onneksi ne näyttävät kauniilta myös pimeänä. Näissä on muuten se todella kätevä puoli, että ne toimivat paristoilla. Hyvästi siis rumasti luikerteleville johdoille! :)

Meidän lauantai-iltaan kuuluu tänään herkkuruokaa ja elokuva, hyvä resepti eilisistä pikkujouluista toipumiseen :) Mitäs teille sinne?

-Oona
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Johanna kirjoitti 17.11.2012 klo 22.10
  Eli näitä siis vielä löytyi Clasulta :) Minäkään en pidä nuissa valoja koskaan päällä, todella epämiellyttävä vihertävänkeltainen :D Mutta koska ulkonäkö miellyttää niin sehän on aina pääasia ;)
   Oona kirjoitti 18.11.2012 klo 11.30
   Joo, löytyy edelleen :) Ois tosiaan ostaessa ollut kiva nähdä se sävy, mutta.. Ja tosiaan, näyttäähän ne kivalta noinkin :)
  Sinikarhu kirjoitti 18.11.2012 klo 12.30
  Kauniit valot. Mistä ostettu? Meillä ei ole keittiön ikkunan läheisyydessä pistorasiaa ja nämä voisivat ratkaista "jouluvalo ongelman" keittiössä.
   Petteri kirjoitti 18.11.2012 klo 12.36
   Nämä taisivat olla Clas Ohlsonista, jos ei samanlaisia enää ole niin ainakin jotain paristokäyttöisiä ledvalosarjoja siellä näyttäisi nettisivujen mukaan olevan. Valosarjojen johdot on kyllä usein tosi rumasti näkyvissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)