9.11.2012

Verisure in action

Lokakuun alussa meille asennettu Verisuren hälytysjärjestelmä on nyt ollu pian kuukauden käytössä. Näinkin lyhyessä ajassa järjestelmän käytöstä on tullut ihan arkipäivää, eikä siihen kiinnitä juurikaan huomiota. Tässä vähän omakohtaisia käyttökokemuksia ja muutamana ominaisuuskin esiteltynä. Muistutuksena linkki vielä asennuspostaukseen, josta selviää tarkemmin mitä meille asennettiin.Omat sivut on henkilökohtainen palvelusivusto, jossa hoituvat lähes kaikki järjestelmää koskevat asiat. Voi hallinnoida ja päivittää yhteyshenkilölistaa tai vaikka tilata lisää avaimenperätunnistimia tai poistaa järjestelmästä niitä katoamisen vuoksi. Sivuilta voi myös tarkastella tapahtumalokia, laskutushistoriaa tai vaikka kytkeä ovia lisää tai poistaa niitä osavalvonta-tilasta. Sivuilta voi myös asentaa järjestelmään esimerkiksi uuden palovaroittimen tarvittaessa.

Kännykkäsovellus on myös erittäin kätevä ja eniten käytetty meillä. Sillä voi etäkytkeä järjestelmän päälle tai pois sekä näkee myös tapahtumalokin. Jos vaikka unohtuu kytkeä hälyttimet päälle pois lähtiessä, voimme autosta pihatiellä kytkeä ne päälle menemättä käyttöpaneelille. Iltaisin osasuojauksen voi laittaa päälle sohvalta tai niinkuin monta kertaa on tehty, sängystä käsin ;)Meillä on nyt ollut päällä arkisin työssäoloajan osavalvontatila, koska koiramme sai aiheutettua murtohälytyksen hyppäämällä sängylle, joka väliaikaisesti sijaitsee ruokailuhuoneessa. Sänky on aika kaukana tuosta liiketunnistimesta, joten tämä liike on sille liikaa noin kaukaa. Normaalivalvonta koiran kanssa varmasti (toivottavasti) mahdollista kun sänky siirtyy takaisin yläkertaan. Osavalvontatila on käytössä myös joka yö, se valvoo molempia ulko-ovia ja palovaroittimet ovat toki myös aktiiviset.Järjestelmähän toimii etäkäytön lisäksi myös näppäimistöltä, joka sijaitsee kuistilla oven vieressä. Meillä on molemmilla käytössä aika tyylikkäät lätkät, mutta myös omaa koodia voi käyttää mikäli ei niitä avaimia siinä käsillä ole. Näppäimistössä on myös hätäkutsu-ominaisuus, jossa kahta nappia painamalla saa tehtyä hiljaisen hälytyksen hälytyskeskukseen. Tästä syystä näppäimistökin on hyvä sijoittaa heti oven viereen. Toivottavasti tällaista tarvetta ei koskaan tule.

Lyhyen käyttöajan aikana on tullut selväksi, että järjestelmä on tullut meille jäädäkseen ja on todella vaivaton ja helppo käyttää. Voin suositella kyllä jos joku tällaisen ottamista on harkinnut.
-Petteri
*Postaus toteutettu yhteistyössä Securitas Direct Oy / Verisure kanssa*

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


Johanna kirjoitti 9.11.2012 klo 21.36
Täällä meillä on kiertänyt nämä Verisuren kaverit nyt kuukauden päivät. Muutama naapuri on ottanut ko. laitteen ja pitävät sitä ihan hyvänä. Itse en ole vielä tutustunut ollenkaan tähän, joten pitääpä mielenkiinnosta lukea uudemman kerran se eka postaus tästä jutusta :=)
    Oona kirjoitti 10.11.2012 klo 09.15
    Kyllä mäkin suosittelen lämpimästi. Mä kun olen vähän säikky ja mielikuvistus saattaa laukata villinä illan pimeydessä tuulen kolistellessa ulkona, joten hälyt tuo sellaisen turvallisuuden tunteen, varsinkin yksin ollessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)