30.3.2013

Rintsikka goes Uusikaupunki

Tämän päivän ohjelmana oli visiitti reilun tunnin ajomatkan päähän Uuteenkaupunkiin. Piipahdimme muutamassa sisustusliikkeessä, mutta pääkohteemme oli Pop-up -tapahtumaan osallistunut Form follows function -blogista tuttu aivan upea talo. Olipa kokemus, sitä tullaan huokailemaan vielä pitkään! :)Täällä ollaan edelleen tien päällä, mutta onneksi pian jo kotona sovittelemassa uusia sisustusostoksia paikoilleen :) Nauttikaa auringosta, palataan huomenna! :)

-Oona ja Petteri


6 kommenttia:

 1. Petteri ja Oona, ihanaa että kävitte! Olipa jotenkin absurdia miten te tunnuitte niin tutulta vaikkemme olleet koskaan ennen tavanneet! Kaipa se, että seuraa jonkun elämää päivä toisensa jälkeen blogista, vastaa tapaamista tosi elämässä! En tiedä, mutta joka tapauksessa, mahtavaa että lähditte käymään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samat fiilikset! Mutta olethan ollut meidän häissäkin :)

   Oli tosi mahtavaa, että avasit kotisi ovet ihan livenä tuollaisen tapahtuman yhteydessä, väkeä tuntui riittättävän ja tarjoilut olivat mahtavia. Taitaa tuo upea talonne sijainninkin vuoksi jo olla paikallisten mielestä kiinnostava kohde.

   Poista
  2. Jep! Tämä talo on sekä historiansa, että keskeisen sijaintinsa takia kiinnostava kohde kaupunkilaisille! Mutta mikäs sen mukavempaa, päivä oli kiva ja yrityskin sai hyviä kontakteja:)

   Poista
  3. Mukava juttu kyllä tuo kiinnostavuus. Ja uudet hyvät kontaktit ne vasta arvokkaita onkin!

   Poista
 2. Kylläpäs teidän reissunne näyttää hauskalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli hauskaa :) Kyse oli tosi nopeasti reissusta, Oonan piti lähteä juhlimaan ystävänsä synttäreitä niin ei ollut aikaa enempää kierrellä. Löydettiin kyllä tosi kivat matot... :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)