21.12.2012

Amaryllis lasiastiaan

Meidän korkeaan lasiastiaan pääsi tällä kertaa asumaan valkoinen Amaryllis. Kukkien avautuminen taisi nopeutua aika tavalla kun pidimme yhden illan takan reunalla nuppuista kukkaa. Tuo on aivan loistava paikka varsinkin tällaisille korkeille kukille. Marraskuussahan siellä oli valkoisia liljoja.

Tänään jatkuu meillä joulusiivous, joka käsittää melkein kaikki tilat kolmessa kerroksessa. Ohjelmassa mm. kuistin siivous ylimääräisistä kengistä ja muusta epämääräisestä tavarasta jota sinne kertynyt. Siivoamisen jälkeen onkin jo aika nostaa ulkona odottava kuusi sulamaan kuistille ja odottamaan sisäänpääsyä.. Makuuhuonekin alkaa pikkuhiljaa olemaan tavaroiden puolesta kunnossa. Oona varmasti viikonlopun aikana kertoo vähän enemmän taas Rintsikan joulusta, minulla ei vielä ole lainkaan joulufiilistä, jotenkin se tuli ihan yhtäkkiä taas. Täällä meillä kuitenkin jo toistamiseen isommalla porukalla vietetään aattoa.Muistathan, että Rintsikalla on myös omat Facebook-sivut, jossa on kaikkea pientä extraa. Tykkäätkö jo? Tästä painamalla pääset suoraan sivuille. Kaikenlainen kommentointi täällä blogin puolella on myös enemmissä määrin toivottavaa, ei tarvitse edes mitään syvällistä olla, sano vaikka moikat :)

Oikein hyvää viikonloppua ja sitä joulunodotusta!
-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  IMAGE kirjoitti 21.12.2012 klo 19.03
  Moikka murut. ♥
  Ja vedäppäs Petteri vaikka munatotit, niin alkaa se joulufiilis nousemaan. :)
   Petteri kirjoitti 21.12.2012 klo 19.12
   Moikka! :) Hyi yök, munatotia.. ei kyllä joulufiilis siitä nouse. Glögiäkin on juotu aika paljon, joten tänään voisi lämmikkeeksi ottaa yhden Glühweinin, mutta vasta lumitöiden jälkeen :)
  Tuija kirjoitti 21.12.2012 klo 20.27
  Kaunis to iso maljakko, meilläkin oli joskus samankaltainen. Kissat tutkivat sitä kerran tarkemmin ja totesivat ettei sovi sisutukseen, palasiksi vaan! ;)
   Petteri kirjoitti 21.12.2012 klo 21.14
   Piti oikein mitta hakea ja katsoa miten korkea tuo on, 70cm tasan näytti mitta. Viime talvena siellä oli koristekiviä pohjalla ja iso kynttilä. Ainoa paikka, missä kynttilää koiran kanssa uskaltaa lattian tasolla polttaa. Onneksi meillä jätetty rauhaan tuo, vaikka muuta onkin fiksailtu koiran toimesta.
  Jonsku kirjoitti 21.12.2012 klo 21.37
  Mahtava tuo eka kuva:) minä voisin myös haluta tuollaisen lasimaljakon, sinnehän voisi laittaa vaikka mitä.
   Oona kirjoitti 21.12.2012 klo 21.51
   Mun piti tuota vielä vähän kehitellä pidemmälle ja peittää valkoisella tyllillä tuo ruukku, mutta en vielä ainakaan ole ehtinyt. Tosiaan, tuonne voi laittaa melkein mitä tahansa :) Jouluksikin olisi ollut ideoita enemmänkin.
  Suffeliini kirjoitti 22.12.2012 klo 12.30
  Voi mikä ihanuus tuollainen maljakko!!! Täytyy laittaa korvan taakse!!! Ihana blogi teillä!!! Tervetuloa homewhitestar.blogspot.com ja Hyvää Joulua! =)
   Oona kirjoitti 22.12.2012 klo 16.15
   On kyllä todella monikäyttöinen! Vain säilytys tuottaa ongelmia ;)
   Täytyy tulla vastavierailulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)