7.12.2012

Tunnelmaa halkopinolla


Täällä on pikkuhiljaa laiteltu joulua esiin näin joulukuun alettua. Meillähän joulukoristeet ovat suhteellisen maltillisia, kuusikin tuodaan sisään vasta muutama päivä ennen aattoa. Valoja kuitenkin voi pitää esillä kauemminkin :)
Nämä muovikristalleilla koristellut valot asettelin ruokailuhuoneen halkopinon päälle sopivamman paikan puuttuessa. Lopputuloksesta tuli paljon parempi kuin odotin, ihanan tunnelmallinen kokonaisuus. Harmi vaan, ettei ruokailuhuoneessa vietetä kovinkaan paljon aikaa ja valoja ei siten näe usein. Täytyy korjata asia :)
Ja siellä missä kuvataan, sinne ilmestyy kuvattavan ja kameran väliin aina myös Tikru :)
Tässä valosarjassa on muuten juuri sopiva valon sävy, sopivan lämmin valkoinen. Monesti ledeissä on liiankin kylmä valkoinen tai vaihtoehtoisesti aivan liian keltainen valo, kuten takan päällä olevassa valosarjassa. Nämä valot kuitenkin tuovat juuri sitä pehmeää tunnelmaa, mitä niiltä toivonkin <3

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
    J - Talo Kotimetsässä kirjoitti 8.12.2012 klo 19.48
    Minunkin mielestäni valon pitää olla tunnelmallinen näissä kausivaloissa, ei kylmä. Blogissani on teille muuten sitten haaste. Tarttukaa jos jaksatte! :) Mukavaa viikonlopun jatkoa!
      Oona kirjoitti 9.12.2012 klo 11.15
      Kiitos J haasteesta, täytyy ehdottomasti laittaa toteutukseen! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)