29.12.2012

Vihdoinkin yöpöytä paikoillaan

Olemme miettineet oikeastaan muutosta asti sopivia yöpöytiä makuuhuoneeseen. Taisi vanhastakin asunnosta puuttua yöpöydät kokonaan :) Meille on tulossa alkuvuonna uusi sohvapöytä ja se on HAY:n iso tarjotinpöytä. Pähkäilimme pitkään haluammeko valkoisen vai mustan ja lopulta valintamme kääntyi mustan puoleen. Tämä ei oikein sovi vanhan pienemmän valkoisen kanssa, joten keksimme sille toisen kodin. Aiemmin olohuoneessa majaillut pienempi valkoinen päätyikin ensimmäisenä mieleen tulleeseen paikkaan, makuuhuoneeseen yöpöydäksi.Tarjotinpöytä on kuin tehty makkariin! Oona tilasikin heti toisen samanlaisen, jotta saadaan toisellekin puolelle pöytä. Vielä kun saisi aikaiseksi vetää yhden lisäpistorasian sängyn taakse niin saisi molempien kännykät lataukseen vierelle. Pistorasia ja johtoakin löytyisi, onkin enemmän viitseliäisyydestä enää kiinni :)Rintsikassa ei ole tänään tehty mitään ihmeellistä. Takassa on poltettu puita koko päivän ja Oona käynyt kaupungilla kaverin kanssa shoppailemassa tuloksetta. Keli oli ihan mahtava tänään, aamupäivällä pakkasinkin kuvauskamat ja jalustan mukaan ajatuksena käydä kuvaamassa vähän talvimaisemakuvaa läheiselle pellolle. Olin auttamattomasti myöhässä, aurinko oli jo laskenut liikaa ja möllötti aivan väärässä suunnassa. Jotain piti kuitenkin kuvailla kun kerrankin pääsi liikkelle, tässä kuvasaalista yksi näytille.Huomenna aamulla on taas Tikrulle luvassa superkivaa. Menemme nimittäin taas koirauimalaan ja tällä kertaa pyydettiin mukaan myös parsonkamu Roopea. Oikein mukavaa viikonlopun jatkoa! 


-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  Minna kirjoitti 29.12.2012 klo 22.36
  Voi että, kun näyttääkin kivalta tuo yöpöytä :) Mulla on myös ongelma yöpöytien suhteen, meillä on ikeasta sellaiset pikkulaatikostot ja ne on jotenkin niin "raskaan" näköiset, että jotain raikkaampaa ja hengettömämpää pitäisi saada, idea itseasiassa jo olisikin, kunhan joku jaksaisi toteuttaa ;) Ihailin myös tänään huurteisia puita ja teki mieli ottaa kuvia, mutta hämärä hiipi jo, niin en meidän huonolla kameralla saanut mitään aikaan :) Mukavaa viikonloppua molemmille ja karvakamulle myös :)!!
   Petteri kirjoitti 30.12.2012 klo 09.07
   Samaa totesimme kun kannoimme hetkeksi nykyisen sohvapöydän sivuun ja soviteltiin tätä pientä pöytää. Jalat on niin sirot ja muutenkin tuo yksinkertaisuus tekee tilasta ilmavamman. Ei tule yhtään ikävä tätä vanhaa raskasta sohvapöytää, vaikka siihen saa jalat kyllä nostettua :)

   Tuo kuvaaminen on tähän aikaan vuodesta aika tarkkaa kellonajan suhteen, se on pari tuntia aamupäivällä - puolenpäivän aikaan kun on kuvattava, sitten on jo myöhäistä. Toki nyt kellon ympäri voi kuvata, mutta tuo luonnonvalo on parhaimmillaan silloin :)

   Samoin sinne!
  Tuija kirjoitti 29.12.2012 klo 23.02
  Hieno kuva. Mä aina haaveilen, että lähtisin jalustan kanssa ulos, mutta enhän mä jaksa sitä jalustaa kaivaa esille edes kotona. No ihailen sitten muiden aikaansaannoksia :)
   Petteri kirjoitti 30.12.2012 klo 09.11
   Kiitos, tämä oli oikeastaan ainoa mistä viitsi jotain tehdä. Tuo jalusta-asia on kyllä hauska, monen kuullut sanovan jalustan olevan kellarissa/vintillä käytämättömänä :) Itselläkin oli jalusta pitkään nojailemassa jossain kunnes tuttu aikansa hämmästeli miksen kuvaisi teknisesti parempaa kun niitä voisi sitten kuvatoimistoon myyntiin laittaa muiden kaveriksi :)

   Suosittelen kaivamaan jalustan esille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)