14.12.2012

Haaste: joululahjatoiveita

Ihanaakin ihanampi IMAGE muisti meitä joululahjahaasteella muutama viikko sitten. Nyt vihdoin näin viime tipassa on aika tehdä pientä listaa pienemmistä ja suuremmista materiaalisista joululahjatoiveistamme. Tässä vaiheessa täytyy korostaa, suurin osa tosissaan on haaveita :) 
Makuuhuoneeseen sopisi täydellisesti HAYn musta Loop-naulakko ja siihen samalta merkiltä valkoiset Wire-henkarit. HAY on tämän hetken yksi suosikeista, uudeksi sohvapöydäksi kelpuuttaisin erittäin mielelläni suurimman tarjotinpöydän valkoisena tai mustana. 


Makuuhuoneen toiselle päätyseinälle sopisi String Pocket -hylly. Muuton Crushed-kulho sopisi hyvin tasolle kuin tasolle, samoin kuin laakea (ja kallis!) valkoinen Aalto-malja.
Lopuksi vielä yksi jopa mahdollinen joululahjatoive, nimittäin Kartellin F/LY-valaisin ja tottakai valkoisena. Olen nyt päättänyt haluta eroon keittiön pöydän yläpuolella olevasta Lokki-valaisimesta ja tilalle haluaisin tuon yksikertaisen ihanuuden. Jos joku on Lokkia vailla, täältä lähtisi virheetön yksilö kauppaa edullisemmalla hinnalla, vink vink ;)

-Oona
Kuvat lainattu Finnish Design Shop ja Stockmann

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

    Jose kirjoitti 15.12.2012 klo 11.33
    Kumpaa kokoa teidän Lokki on? Olen sellaisesta vähän haaveillut, keittiöön juurikin pöydän yläpuolelle. :)

      Oona kirjoitti 15.12.2012 klo 11.57
      Tuo on se pienempi, 50cm halkaisijaltaan. Jos on sopiva, laita vaikka sähköpostia oona@kappas.fi ja tarjoa jotain :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)