9.12.2012

Petausharjoittelua

En ole aikaisemmin kokenut tarpeelliseksi tehdä mitään sen kummempia petauksia. Se on riittänyt, että sängyn päällä on sopivan värinen päiväpeitto ja sen päällä muutama kaunis koristetyyny. Blogit ja inspiraatiosivustot ovat pullollaan mitä kauneimpia petauksia ja kun saimme yhteistyöstä Lennolin kanssa verhojen lisäksi puhtaanvalkoiset satiinilakanat, oli itsekin pakko alkaa kokeilemaan :)

Tässä petauksessa ei ole kikkailtu kummemmin, peitot ja tyynyt on vain aseteltu kerroksiksi. Meillä on molemmilla käytössä lämpömuokkautuvat ergonomiset tyynyt, jotka eivät ole ne kauneimmat. Sen takia ne ovatkin alimmaisena poissa näkyvistä :) Näkyvissä tyynyissä sekä peitoissa on Lennolin Satiini-sarjan pussilakanasetit, jotka tuovat petaukseen jotenkin hotellimaisen fiiliksen, ja nimenomaan hyvällä tavalla :) Kimaltavat koristetyynyt tuovat lisää luksusta. 
Haastetta petaamiseen toi taas koira. Joka kerroksen välissä sitä sai hätistellä sängyltä alas, mutta sen asetuttua päiväpeitolle ja nukahdettua siihen, ei sitä raaskinut hätistellä siitä alas. Sen takia hän seikkaileekin taas muutamissa kuvissa :) Kuvien ottamisen päätteeksi oli pakko itsekin sujahtaa peiton alle kokeilemaan miltä ne uudet lakanat tuntuvatkaan :)Lopuksi vielä kysymys teille, onko teillä antaa vinkkejä ja neuvoja kauniisiin petauksiin? Ja ehkä vielä tärkeämpi, miten ne tehdään? ;)
-Oona

*Postaus toteutettu yhteistyössä Lennol Oy:n kanssa*
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  IMAGE kirjoitti 9.12.2012 klo 21.04
  Voih ja voi eiiii... Toi vika kuva. ♥
  Tikru on niin pieneksi palleroksi yrittänyt mennä Oonan viekkuun. ♥
  Ihana nähdä valmiista makkarista jo kuvia, siitä tuli niin kaunis.

  Somistajana olen petauksen jos toisenkin duunaillut ja tärkeintä on kuohkeus. Tyynyjen ja peittojen täytyy olla ilmavia ja niitä täytyy olla paljon kerroksittain. :)
  Eli ns. koti-oloihin on NIIN turha ostaa kuutta peittoa ja kuutta tyynyä, vain "kivaa" petausta varten, kuten jotkut bloggaajat tekevät.
  Jos katsot esimerkiksi hotellien sängyistä kuvia, niin niissä ei sitä muhkeutta ole, koska niissä on vain yksi peitto per/nukkuja. :)
  Kokeilemalla saat kauniita ja kotoisia petauksia tehtyä, ilman turhaakin turhempia hankintoja. ;)

  Tikrulaiselle isoja rapsuja ja teille ihania unia. ♥
   Oona kirjoitti 10.12.2012 klo 06.54
   Tikrun perus unipaikkahan tuo, joko polvitaipeissa tai tuossa :) Tyyppi oli tosissaan ihan loppu kun otettiin kuvia, oli niin onnellinen päästessään kaikkuun :)

   Tottakai petaukset jääkin litteäksi ihan normaalilla sängyn varustuksella, mutta nimenomaan kotoisaa fiilistä haetaankin, kotona kun kerran ollaan :) Ihan perus arkipäivänä ei mulla oo millään aikaa edes loihtia mitään ihmeellisempää. Harjoitukset jatkukoon :)

   Hauskaa alkavaa työviikkoa! :)
  LittleB kirjoitti 10.12.2012 klo 01.00
  Mäkin olen innostunut petauksista viime aikoina. Mulla myös Tempur-tyyny käytössä joka ei oikeen istu muhkeaan vaikutelmaan. Jään kans kuulolle jos jollain olisi hyviä vinkkejä :)
   Oona kirjoitti 10.12.2012 klo 06.56
   Joo, noi "kunnon" tyynyt ei oo niitä kauneimpia :D Täytyykin tulla kurkkimaan josko sultakin saisi hyviä vinkkejä :)
  enne kirjoitti 10.12.2012 klo 10.53
  Vika kuva ♥ niin suloisia.

  Nyt tuo tapetti pääsee oikeuksiinsa. Tykkään!
   Oona kirjoitti 10.12.2012 klo 21.22
   Tikru on ♥

   Kiitti, mäkin tykkään siitä päivä päivältä enemmän. Vastarintamaan kiitokset tästä! :)
  H kirjoitti 10.12.2012 klo 17.09
  Ihanaa että makkari on valmis! tuo tapetti on vaan niin ihana ♥
   Oona kirjoitti 10.12.2012 klo 21.24
   Noh, täytyy myöntää ettei se ihan valmis ole... Muuriseinältä puuttuu kattolistat, ovilistat puuttuu myös. Tärkein, vaatekaappi, puuttuu myös! Motivaatiota siis ahertaa loppuun, mistä vaan löytyisi aikaa?

   Tapetti on ♥
  Rosanna kirjoitti 11.12.2012 klo 11.08
  Voi tuo koira on niiin syötävän ihanan näköinen:)
   Oona kirjoitti 12.12.2012 klo 20.41
   Ulkonäkö voi pettää ;) No ei, on se muutenkin ihanin ♥
  Portti R kirjoitti 14.12.2012 klo 15.52
  Lähestyn tuota petausasiaa hieman eri kantilta.Aikoinaan ,kun oikein valtiovalta (intti) yritti opettaa minua petaamisessa nuo "meidän"näkemyksemme pedatusta sängystä olivat poikkeavia.Muhkeutta ei ainakaan silloin arvostettu.Ne sa....nan sinivalkoiset sokerinpalan kokoiset ruudut piti kyllä saada suoraan.Päiväpeitteellä peitettiin ne jo silloin keksittyjen itsemuovautuvien patjojen ja tyynyjen muodot.Minun patjani oli ainakin koemaattu perunapellolla."Koiran"sai silloinki sänkyyn.Rotu oli silloin"pystykorva".
  Olen samaa mieltä kuin, tuolla toisessa osiossa sanottiin,että sillä muhkeammalla peitteellä ne muhkurat teoriassa olisi ollut mahdollista peittää.
  Kyllä mies osaa pedata sängyn,mutta se tekee vaan sen aina väärin.
   Petteri kirjoitti 14.12.2012 klo 16.38
   Sama vika, näkymyksissä oli minullakin eroja. Meillä ei kumppaneja kuitenkaan enää sänkyyn saanut viedä, olivat lukossa tuvan ulkopuolella. En tiedä onnistuneeni koskaan täydellisesti, 2 viime kertaa on muuten ollut ilmeisesti hyväksyttäviä, mitä nyt päiväpeite ollut väärinpäin. En näe niiden puolissa mitään eroa, mutta väärin kuitenkin.
    Portti R kirjoitti 14.12.2012 klo 18.01
    Niin se on ilmeisesti ollut ennen minuakin.Telineet olivat valmiina.Minun aikana nuo" koirat "olivat kaapissa.Ja itseasissa koirani oli jo "rynkky".
    Oikeaa ja oikean väristä päiväpeitettä ei ole olemassakaan.
    Peruslaiskoina ratkaisimme ongeman. Laitoimme makuhuoneen oven kiinni.
     Petteri kirjoitti 15.12.2012 klo 13.09
     Tuo kikka on toiminut meillä monta vuotta jo :) Nyt kun makkari on rempattu tai melkein rempattu, niin ihmiset haluavat nähdä sen niin ovea ei voi laittaa nenän edestä kiinni. Eipä se nytkään pedattuna ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)