25.12.2012

Jouluinen kattaus

Joulupäivä käy jo iltaa ja nyt on viimeinkin ilta aikaa ottaa ihan rennosti. Eilen tosiaan vietimme aattoa meillä yhdeksän hengen voimin, oli oikein mukava ja ihana jouluaatto. Olimme kaiketi olleet erittäin kilttejäkin, vaikka Tikru taisikin saada eniten paketteja ;)Aaton kattaus koostui tuttuun tapaan valkoisesta ja hopeasta. Näin juhlapäivänä pöytään pääsivät ne vähän paremmat astiat ja aterimet, nimittäin Villeroy Bochin New Wavet ja Hackmannin Memoryt. Laseina tuttuun tapaa Iittalaa. Myös kangasservetit yksinkertaisine kromirenkaineen pääsivät pitkästä aikaa käyttöön.

Koristeena kattauksena oli palloja ja lisää palloja :) Tilasin vielä juuri ennen joulua valko-hopean pallovalosarja, oli kyllä hyvä ostos, vaikka kaksi palloista olikin pimeänä heti käyttöön ottaessa. Myös viime vuoden kattauksessa olleet pallot ja Pentikin hopeiset tuikkukipot pääsivät mukaan kattaukseen. 

Millainen joulukattaus teillä oli? :)

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  Minna kirjoitti 25.12.2012 klo 22.58
  Ihanan tunnelmallinen kattaus. Mistä onnistuit löytämään tuon pallosarjan valko hopeisia? Itse yritin myös jouluksi tuota samaa mutta kaikkialta loppu 20 pallon sarjat :(
  Oona kirjoitti 26.12.2012 klo 12.04
  Kiitos! Tilasin sen Seita shopista varmaan reilu viikko ennen joulua. Nyt ainakin näytti olevan, jos jo ensi jouluksi haluat tilata :)
  H kirjoitti 26.12.2012 klo 17.21
  Ihania kuvia, jo pelkkä kattaus on houkuttelevan suussasulava ;)
   Oona kirjoitti 28.12.2012 klo 18.38
   Kiitti! Ja ruokahan on jouluna aina suussasulavaa ;)
  Jenni kirjoitti 26.12.2012 klo 21.27
  Ihana kattaus!

  Meiltä löytyi Iittalan lasit ja Arabian Oma-astiaston lautaset. Servetteinä oli vain kertakäyttöistä Marimekon lumimarjaa, samaa sarjaa kuin keittiön verhot. Kynttilöinä vain ledilamput, jotka toivat mukavasti tunnelmaa, mutta olivat myös samalla turvalliset lasten kanssa.
  Nuo Oma-astiaston lautaset ovat suosikkini, harmi kun niiden valmistus on lopetettu. Onneksi löysin huuto.netistä niitä lisää ja varmaan tulevaisuudessakin löytyy, niin saan taas lisää lautasia. :)
   Oona kirjoitti 28.12.2012 klo 18.40
   Kuulostaa hienolta teidän kattaus :) Oma on kyllä äärimmäisen kaunis! Kyllähän noita jo lopetettuja löytyy aina silloin tällöin. Meillä on tuossa ihan naapurissa sellainen Arabian wanhat kupit, josta tekee kyllä todellisia löytöjä :)
  Miimma M kirjoitti 28.12.2012 klo 18.53
  yksinkertaista ja tyylikästä, ihanan
   Oona kirjoitti 28.12.2012 klo 21.56
   Kiitti Miimma! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)