28.12.2012

Rintsikan jouluasu

Vielä joulun voimalla tämä postaus, sitten siirrytään muihin aiheisiin :) Vietimme siis aaton meillä ja toki koti piti saada joulukuntoon. Tästä aiheesta kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, olkaa hyvä siis :)




Meillä oli siis aito kuusi, jonka haimme itse omin kätösin sukulaisten metsästä puolen metrin hangessa. Onhan se täysin eri näköinen kuin kasvatetut, jotenkin kuitenkin tykkään itse haetun fiiliksestä :) Meillä on muuten kummallinen koira, ei ole kiinnittänyt kuuseen mitään huomiota!

Seuraavasta olemme molemmat niin innoissamme ja niistä onkin tulossa lisäjuttua myöhemmin. Saimme aivan ihanat kyntteliköt kummitädiltä kiitokseksi hänen tyttärensä rippikuvista, kiitos vielä!


Näiden lisäksi meillä on hopeisia palloja siellä sun täällä, muista kodin koristuksista täällä ja täällä. Kaikkea ei sentään kamera tallentanut, silloin kuvia olisi ollut aivan liikaa :)
-Oona
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  IMAGE kirjoitti 28.12.2012 klo 20.09
  Aivan ihana fiilis. ♥ Ja ette ole muka jouluihmisiä... ;)
  Nyt mä meinaan pyörtyä, toi teidän lahja oli AIVAN mieletön. Siis timantteja ja kaikkea. ♥
  Postausta odottelen jo!
   Oona kirjoitti 28.12.2012 klo 21.36
   Kiitos ♥ Myönnetään, ehkä pieni jouluihmisyys on nostanut päätään ;)

   Arvaa mikä lahjassa oli parasta? Niitä on kaksi! Häihin saadaan koristeeksi :)
  blanco kirjoitti 28.12.2012 klo 20.19
  Jei, aito kuusi ♥ ! Täälläkään koiruus ei onneksi noteerannut kuusta lainkaan :) Tutunnäköinen kuusenalusmatto, olisko sama kuin meillä? Tykkään siitä paljon!
   Oona kirjoitti 28.12.2012 klo 21.38
   Onpas meillä oudot koirat ;) Kyllä aito on tosiaan aito ♥
   Olin katsovinani sun kuvista, että olis sama. Näissä meidän kuvissa häiritsee ihan älyttömästi maton ryppyisyys ja se, ettei kuusi ole keskellä mattoa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)