16.3.2013

Mistä löytäisimme vanhan osan oveen?

Apua! Osaisiko joku vinkata, mistä löytyisi kuvassa näkyvä salpa vai miksikä tuollaista kutsutaan? Makkarin kenkäkomerossa on samanlainen, mutta melkein yhtä maalissa ja ihan väärän värinenkin :)

Hakusessa olisi siis uusi tai vanha, hopean värisenä. Pienen pieni juttu kokonaisuudessa, mutta jos tuollaisia jostain löytyy niin varmasti vaihdan :) Tämä postaus on samalla mobiilitesti, kirjoitan ja kuvasin tämän iPhonella.

Tehokas päivä takana, makkarin listoitus alkaa olemaan erittäin hyvällä mallilla! Illalla toinen kerros maalia ja huomenna paukutellaan ovien karmilistat paikoilleen. Nyt hetkeksi pukuhuonetta maalaamaan, sitten päikkärit :)

-Petteri

21 kommenttia:

 1. http://wanhanwallankumous.net/Wanhan_Wallankumous/Tervetuloa!.html

  Kyseleppäs tuolta.

  Timo L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä onkin tuttu paikka :) Pitänyt tehdä postauskin tästä, jos joku kaipailee ovia tai ikkunoita :)

   Kuitenkin, nyt mietittiin täälläkin päässä liian monimutkaisesti tätä asiaa.. nimittäin rautakaupasta näitä näköjään löytyy. Kääntösuljin nimeltään, alta kympin maksaa. Ei ihan identtinen, mutta samantyyppinen niin kelpaa oikein mainiosti.

   Poista
 2. Minulle tuli heti mieleen Tampereen Rakennustori (http://www.tampereenrakennustori.fi/). Liike on toki vähän väärässä paikassa, mutta ainakin kysyä kannattaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi tuttavuus tämä paikka, pistetään muistiin jos tarve myöhemmin etsiä jotain! Löysin siis Bauhausista uuden salvan :)

   Poista
 3. Itse vinkkaan tänne: http://www.rakennusapteekki.fi :)

  VastaaPoista
 4. Uskoisin metsänkylän navetasta löytyvän tai heidän verkkokaupasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kiitos myös tästä vinkistä! Mielettömiä kauppoja nämä kaikki vinkatut! Pisti silmään jo kahdessa paikassa tarjotut vanhat kaakeliuunit, pönttöuuni olisi niin hieno johonkin! :)

   Poista
 5. Porvoonwanharautakauppa.fi

  VastaaPoista
 6. Billnäsin rakennusapteekkia mäkin suosittelen. Sieltä löytyy paljon uustuotantoa mutta myös vanhaa. Lisäksi heillä on varaosapankkin, josta löytyy vaikka mitä pientä "varaosaa" vanhaan taloon. Palvelukin on hyvää, eli varmaan kuvan lähettämällä saisi tiedon, löytyykö vai ei. Ja jos teillä ei ole asian kanssa hoppu, niin suosittelen pientä toukokuista reissua sinne puutarhamessujen aikaan! Valloittava miljöö <3 Tuonne mun on ainakin pakko päästä, vaikka se olisi kesän ainut reissu vauvan kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tännehän me voisimme hyvinkin tehdä retken vaikka tätä tarvetta ei nyt enää olekaan! Kiitos Anna vinkistä! :)

   Poista
 7. Voin katsella töistä, jos sattuisi löytymään jotain -Haagi

  VastaaPoista
 8. Metsäkylän Navetta,sieltäkin vois löytyä.-Eija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja toinenkin Metsäkylä-vinkki, kiitos Eija tästä! Tosiaan, salpa löytyi lähi rautakaupasta! Rintsikan Facebook-sivuilla jo tästä kuvakin kun piti heti ruuvata kiinni, on se hieno nyt :)

   Poista
  2. Tamminaula Maskussa.

   Poista
 9. Petteri, vaikka löysitte jo salvan, ehdotan kesäretkeä tuonne metsänkylän navettaan. Olemme pari kertaa viettäneet siellä ne sunnuntain tunnit, kun se on auki 12-15, mahtava paikka!

  VastaaPoista
 10. Hyvä kun löytyikin sitten noin helposti eikä tarvinnut metsästää kissojen ja koirien kanssa. :) Mutta tulipa hyviä vinkkejä! Täytyykin laittaa nämä ylös, vaikka luonnollisesti suunnistaisin ensimmäisenä mainitsemalleni Tampereen Rakennustorille, kun se on lähin paikka.

  VastaaPoista
 11. Hyvä kun osa löytyi noin helposti eikä tarvinnut metsästää kissojen ja koirien kanssa. :) Mutta tulipa hyviä vinkkejä, täytyy laittaa nämä ylös. Vaikka luonnollisesti ensin suunnistaisinkin mainitsemalleni Tampereen Rakennustorille, kun se on lähin paikka.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)