8.3.2013

Talviloma alkaa

Muutama tunti vielä töitä ja sitten alkaa viikonloppu! Sen jälkeen onkin vuorossa viikon talviloma. Mitään löhöilyähän tuo lomaviikko ei suinkaan ole, vaan ajattelin saada makkarin muutamat puuttuvat listat ostettua, maalattua ja kiinnitettyäkin. Sen jälkeen aloitankin aiemmin mainitun pukuhuoneremontin. Viikonloppuna myös luvassa sohvan pesu tänään vuokratulla painehuuhtelulaitteella. Samalla kertaa pestään vähän mattoja sekä auton verhoilut.Kuva on aamuiselta lenkiltä, otin kameran mukaan kun oli niin hieno aamu taas. Eikä se keli vieläkään kovin huonolta näytä :)

Hyvää viikonloppua!

-Petteri


12 kommenttia:

 1. Upeen keväinen fiilis välittyy kuvasta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hauska kun taisi 15 olla pakkasta aamulla :) aurinko huijaa siis..

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitoos! Eiköhän sitä rentoudukin kun hetkeksi työrytmistä pääsee pois :)

   Poista
 3. Ihan tuosta kuvasta melkein tuntee vesipisaroiden tipahtelevan!
  Minunkin miehen talviloma meni rempatessa säilytyskomeroa portaiden alle ja muissa vastaavissa rästihommissa. Mutta tykkäsi lomastaan kovasti, kun oli niin vastapainoa normityölle. Ja säilytyskomerokin tuli kuntoon : )

  Puuhakasta lomaa siis : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai tuo aurinko ja lämmin sävy tekee kuvasta niin keväisen :) Pakkasta tosiaan se 15 astetta aamulla oli. Kyllä se kaikki muu kuin normaali arki tekee aina hyvää, vaikkakin vaan viikon ajan. Sitä vastapainoa :)

   Kiitos, lupaan ottaa kuitenkin ihan rauhallisesti loman!

   Poista
 4. Mahtavaa (työleiri)lomaa sinne... ;)
  Muistakaa kuitenkin Tikrun kanssa nauttia astetta pidemmistä aamulenkeistä, saat lisää otettua noita upeita kuvia.
  Karvaiselle rapsuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Aamulenkit otetaan rauhallisesti, pitää toivoa näitä kelejä lisää niin viitsii kameran ottaa mukaan. Tuon vauhtiveikon kanssa ei vaan kameran kanssa ole kovinkaan nautinnollista ulkoilla kun koko ajan pitäisi olla menossa moneen eri suuntaan :) Rapsut välitetty!

   Poista
 5. Auringon nousu on aina kannustava asia.Kesää kohti mennään,ja tuokin koivun oksa saattaa tuoksua erään juhannus-saunassa.
  Aikoinaan tein päätöksen etten kasaa lomalleni työpaineita(eihän se oikeasti pidä paikkaansa).
  Vanhempana/kokeneempana suosittelen noita aamulenkkejä ja kamerakierroksia.
  Tosiasia on kuitenkin,ettei tuo valmistu koskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesää kohti nimenomaan! Onneks välissä on kevät vielä.. Kyseinen oksa ei ainakaan meidän saunasta tule löytymään, haen oksat hieman kauempaa kuin naapurin pihasta :) Viikon lomassa on se hyvä puoli, ettei siinä oikeasti ole kovinkaan paljon aikaa tehdä mitään ihmeellistä. Päivät menee hujauksessa ja ei siinä montaa päivää ole. En ole asettanut edes minkäänlaista aikataulua pikkurempan kanssa, ottaa minkä ottaa. Ei siis paineita, että pitäisi ensi viikolla olla valmis.

   Allekirjoitan tuon viimeisen täysin.

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)