13.3.2013

Väripari

Ostin eilen meille pitkästä aikaa uuden käsipyyhkeen keittiöön. Valkoinen, musta, keltainen ja vaaleanpunainen oli niin herkullinen väriyhdistelmä näin kevään kynnyksellä, että ei sitä voinut vastustaa :) Plussaa pyyhe saa myös raidallisesta kuosista sekä uskomattoman laadukkaan tuntuisesta materiaalista.
Petteri löysi sattumalta pyyhkeelle aivan täydellisen väriparin pitkin taloa kuvaillessaan. Naistenpäivänä saamastani kukkakimpusta löytyy ihania sävyjä vaaleanpunaisesta vihertävään keltaiseen ja onkin mukava raikastus olohuoneeseen. Olen aiemmin hieman vierastanut kimppuja, jotka on sidottu noin rennosti eri lajikkeista, mutta tämän jälkeen tilanne muuttuu. Rennosti sidottu kimppu rikkoo kotimme selkeitä linjoja kuitenkaan olematta liian radikaali. Yhdellä sanalla, ihana! :)Eilen mukaani tarttui eräästä sisustusliikkeestä myös jotain muuta, josta onkin jo nähty vilaus Rintsikan Facebook-sivulla. Se lähikuvassa vielä loppuviikon aikana, pidetään teitä vielä hetki jännityksessä ;)

-Oona

16 kommenttia:

 1. Mä tykkään tuosta värikombosta! Ja ihania kuvia taas. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Värit on kyllä ihanat, pienissä määrin :)

   Poista
 2. Ihanat kevättunnelmat näissä kuvissa, tulvahti ihan kevät aurinko mielen sopukoihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väriterapia on tässä vaiheessa vuotta kyllä enemmän kuin paikallaan :)

   Poista
 3. Vitsit Oona en tunnistanut sua :)
  Mahtoi sua hymyilyttää mun paasaus, heh.
  Hyvät ostokset teit! En malta odottaa miltä se toinen jutska näyttää teillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Mielelläni mä sitä paasausta kuuntelin, hyvät vinkit kelpaa aina :) Ja hyvä, että rohkaisit sen värin kanssa, olen erittäin tyytyväinen valintaani :)

   Poista
 4. Pellavaiset keittiöliinat ovat ihan huippuja. Isoäitini perintönä meilläkin on niitä iso läjä. Paranevat vain käytössä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseasiassa tämä on 100% puuvillaa, vaikka kuvissa erittäin paljon pellavalta näyttääkin :) Tämän kuivausominaisuuksista en osaa vielä sanoa, mutta totta puhut pellavasta :)

   Poista
 5. niin kauniita kuvia - kevät alkaa jo lyödä kättä meille-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kevään suhteen toivotaan parasta, joka vuosi se on sieltä tullut :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Sepä se :) Jostain sitä keväistä fiilistä on pakko hakea :)

   Poista
 7. Niin ja jäin lukijaksesi! :) Ihana blogi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Hienoa, että olet mukana ja toivottavasti viihdyt :)

   Poista
 8. Moi ja aivan ihana blogi. Monta tunti meni kun selailin ja selailin postauksia. Nuo keittiö pyyhkeet ovat aivan ihana väriset. Mistä mahdoit nuo silloin keväällä ostaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi ja kiva kuulla, että viihdyt! :) Pyyhe on Sisustuksen Koodista Turusta. Tuota väriä en ole siellä enää vähään aikaan nähnyt, mutta muita kivoja värejä kyllä löytyy!

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)