21.3.2013

Lumikenkäilyä

Oletteko joskus koittaneet lumikenkäilyä? Suosittelen! On todella kivaa ja tehokasta, vähän erilaista liikuntaa. Olemme muutamana vuotena lainanneet Oonan vanhemmilta kenkiä ja käyneet koiran kanssa vähän kävelemässä metsässä tai pelloilla. Koiran kanssa aukealla on mukavampi mennä, muuten taas metsä tarjoaa mukavia haasteita korkeuserojen kautta. Lumikengillä kun pääsee aika jyrkkääkin rinnettä ylös ja varsinkin alas kätevästi. (lue, hallitusti :o)Normaalivarustukseen kuuluisi sauvat, mutta koiran kanssa sauvoista ei ole kuin haittaa. Juoksuvyö ja jälkiliina on käteviä näillä retkillä kun ei tuon riistan vuoksi joka metsässä uskalla vapaana aina pitää.
Vielä olisi siis kelejä koittaa tätä liikuntamuotoa! Ylös, ulos ja lumikenkäilemään siis :)


Rintsikassa on pari päivää otettu vähän rauhallisemmin, ei se pukuhuone sieltä kellarista mihinkään karkaa. Maalikin taitaa loppua, joten hieman pitää remonttiin myös rahaa laittaa materiaalien osalta. Alunperin ajattelin, että jämämaalit olisivat riittäneet hyvin. Viikonloppuna Tikru pääsee hoitoon Oonan vanhempien luokse, sillä me lähdemme mökkeilemään, siitä myöhemmin lisää :)

-Petteri

4 kommenttia:

 1. Lumikenkäily on kivaa ja rankkaa! Olen muutaman kerran kokeillut Lapissa, makkarat ja kuuma kaakao repussa on suunnattu laavulle notskeilemaan! Kivaa mökkeilyä viikonloppuna, meilläkin samaa tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rankkaa se on! Puoli tuntia kävelyä kylmilltään vie kyllä mehut tehokkaasti :) Laavu, makkara ja kaakoa kyllä on loistava yhdistelmä ilman sitä liikuntaosuuttakin! Rentouttavaa mökkeilyä!

   Poista
 2. Näyttää kyllä hauskalta puuhalta. Se taitaa kyllä olla hauskempaa Tikrulaisen kanssa. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hauskaa puuhaa.. Tikru varastaa kyllä tuon show:n, ei tarvita kuin yksi puu niin se kyllä menee todennäköisesti sen ympäri :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)