5.3.2013

Minttua!

Jo viime keväänä ja kesänä ihastuin pastellisen mintun sävyyn, mutten kuitenkaan hankkinut sitä meille kotiin lainkaan. Viikonlopun ostosreissulla en kuitenkaan pystynyt hillitsemään itseäni ja mukaan tarttui kaksi pellavaista tyynynpäällistä.
Alunperin ostin ne makuuhuonetta varten, jossa ne nytkin majailevat. Sinne kun on pakko laittaa hillittyjä tekstiileitä, jotta ne eivät riitelisi mustan rusettitapetin kanssa. Pellava myös materiaalina sopii hyvin makuuhuoneeseen. Kuitenkin jotenkin kokonaisuus tökkii omaan silmääni ja voikin olla, että tyynyt muuttavat olohuoneeseen. 
Värit ovat kyllä hauska asia. Näin kevään kynnyksellä sitä oikein ahmii ihania värejä, muttei kuitenkaan osaa ottaa niitä omakseen. Mustavalkoisuus on niin vahvana elementtinä koko kodissamme ja myös pukeutumisessani, että värit tuntuvat hieman vieraalta. Tiedä sitten, onko se vaan tottumiskysymys vai mistä kiikastaa. Miten teillä käy keväällä ja kesällä värien suhteen, vai muuttuuko mikään vuodenaikojen vaihtuessa?

-Oona

8 kommenttia:

 1. Kovan kontrastin mustavalkoisuus toimii paremmin hieman puhtaampien ja voimakkaampien värien kanssa. Lempeä hillitty minttu on turhan hailakka voimakkaan mustan kanssa ja jää siten irralliseksi. Silmäsi sanoo siis ihan oikein;)
  Kuvittelepa tuo taustaseinä harmaaksi, niin jo tuo minttukin toimisi paremmin.
  Jos haluat lisätä väriä, koita voimakkaampaa esim. vihreää, oranssia, keltaista tai vastaavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seinä ei muutu harmaaksi, eli tyynyt saa lähteä :) Sinun innoittamana tein muutaman eri version väreistä http://www.rintsikka.fi/2013/03/varisaatoa.html

   Poista
  2. Joo en ajatellutkaan että seinän uusi tapetti saa lähteä, tarkoitin noin siis yleisen sopivuuden kannalta :D

   Poista
  3. Ymmärsin kyllä, melko hymyssä suin olin kun tuon kirjoitin :)

   Poista
 2. Aivan ihanan väriset :) Mistä löysit nämä ihanuudet?

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä ei töki, mutta uudemmassa postauksessa kokeiltu keltainen on myös tosi herkku :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään todella kovasti tuosta sävystä, mutta kokonaisuus jää tosissaan hieman valjuksi. Keltainen toimii kyllä älyttömän hyvin, mutta mistä ihmeestä sitä löytäisi sävyltään täydelliset päälliset?

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)