15.3.2013

Raitaa purkissa

Tänään on minun talviloman viimeinen arkipäivä. Nopeasti päivät menevät, vaikkei mitään ihmeellistä tekisikään. Miten töissä päivät tuntuvat toisinaan pitkiltä? Olen saanut myös kirppisähkyn kierrettyäni parin päivän aikana liian monet isot kirpparit läpi. Tuntui taas, että lähes kaatopaikkatavaraa kaupataan kovaan hintaan. En pidä näistä nykyaikaisista hyllykirppareista. En myöskään näe itseäni kovinkaan usein aamuvarhaisella sunnuntaina perinteisemmällä kirppiksellä :)Aika usein tyhjin käsin kirpparilta tulen, melkein niin kävi nytkin. Mukaan tarttui ensimmäisenä päivänä 2 mattamustaa pulloa (yht. 2€). Eipä tarvitse itse alkaa maalailemaan :) Nämä varmasti jossain kohtaa kuvissa vilahtaa. Toisena päivänä vain yksi kukkaruukku (1,5€), joka tämän postauksen kuvissa.Oona ostikin eilen kauppareissullaan ruukkuun narsisseja, jotka nyt piristävät olohuonetta. Raidallinen ruukku on tietysti maton kanssa aika hyvä kaveri :) Kaverista puheenollen... jälleen toistui se monta kertaa aiemmin todettu, missä kamera, siellä koira!
Sellainen veijari :) Pukuhuone on maalattu ensimäisen kerran ja tätä hommaa jatketaan vielä tänään ja myös viikonloppuna. Makkarin puuttuvia listojakin pitäisi paukutella kiinni, jotta saadaan makkaristakin tehtyä uusi esittelypostaus. Hyvää viikonloppua kaikille tasapuolisesti!

-Petteri

10 kommenttia:

 1. Niinhän siinä usein käy, että kirpparikierrokselta ei jää käteen muuta kuin harmitus. Mutta sitten se yksi hyvä löytö, saa kaikki turhat kierroskerrat taas unohtumaan.
  Meidän aluperäinen tarkoitus oli lähteä viikonloppuna kiertelemään Turun kirppispaikkoja läpi, mutta nyt näyttää kuitenkin vahvasti siltä, että minä maalaan kalusteita ja mies raapii pulunp****aa irti vintin aluslattiasta (siitä toisesta huoneesta, yksi on jo siisti). Sellaisia suunnitelmia meillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä sitä itseni löydän jatkossakin noista samoista pyörivän, tyhjin käsin tai sitten ei :) Piti muuten mainita, että se Pietari ei kovin kauaa enää siinä paikassaan ole, he muuttavat kesäksi Nauvoon, joka taas ei ihan Turkua enää ole. Kuulemma pääsiäiseksi piti jo olla siellä, mutta tuo talven jatkuminen vähän muuttanut suunnitelmia. Eli se on aika pian poissa tästä Turun kupeesta kesäksi ainakin.

   Varmasti antoisaa tuo pulunpaskan raapiminen :) Itse saattaisin ottaa muutaman neuvoa antavan työn touhussa.

   Poista
 2. Itse manasin just pari päivää sitten blogissani tuota samaa asiaa; kirpparilla kaupataan tavaraa ihan naurettavan kovilla hinnoilla. Oon huomannut siis ihan saman asia, että harvemmin nykyään tulee ostaneeksi mitään.

  Itsekin odottelen jälleen tuota Tuijan mainitsemaa yhtä hyvää löytöä kohdalleni. Edellisestä löydöstä on jo liian pitkä aika :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin tänään vastapainoksi "antiikkiliikkeessä"... no siellähän sitä hyvää tavaraa onkin, heti silmiin osui mm. Arabian desin mitta-astia.. mutta ne hinnat! Voi hyvänen aika sentään. Hopeisia kynttelikköjä paljon, hintalappu toista tuhatta euroa kappaleelta.

   Poista
 3. Keltainen väri pieninä yksityiskohtina sopii teidän kotiin kivasti. Täytyy taas jälleen kerran todeta, että teillä on kyllä kaunis koti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan pieninä ripauksina :) Kiitos tuhannesti, itselle ainakin tämä tuntuu vähän sellaiselta keskeneräiseltä, kokonaisuus siis. Johtuu ihan siitä kun ei ole vielä rempattu kuin vasta makuuhuone ja sekin on vanhaa säilyttäen toteutettu, eli ei välttämättä ihan sitä mitä keskikerrokseen mahdollisesti on tulossa :)

   Poista
 4. Tarmokasta viikonloppua! Kiva pari tulee kyllä ruukusta ja matosta. Kyllähän Tikrua kelpaa kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä se on ollutkin! Hyviä kavereita ovat ruukku ja matto :)

   Pian sitä vasta kelpaakin kuvata kun tänään nypitty ja huomenna jatkuu. Se on taas pehmeä kuin pentu :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)