29.3.2013

Mökkeilyä

Kestitsimme viime viikonloppuna kaasot ja bestmanit mökkivuorokaudella. Ensin ajattelimme kotona järjestää illallisen, mutta samalla porukalla jo sellainen on aiemmin järjestetty ja halusimme nyt tarjota jotain extraa. Ilman heitä, olisimme olleet hieman lirissä häidemme kanssa :)

Mökki olikin tuttu naisväelle, ovat nimittäin kaverinsa polttareita viettäneet siellä edelliskesänä. Mökki on uudehko ja majoittaa tarvittaessa kahdeksan henkeä. Varustuksiin kuuluu mm. astianpesukone, joka on mökkiolosuhteissa aika luksusta! Mökin yhteydessä on myös suihku ja puusauna, joka tarjosikin mahtavat löylyt. Samalla se myös vahvisti omaa käsitystä meidän uudesta saunasta, sinne tulee puusauna :)Mökki on ihanteellisen matkan päässä meiltä, liukkaita pikkuteitä ajellen matkaan menee reilu puoli tuntia. Olosuhteita ei ainakaan huononna mökin sijainti mäen päällä järven rannalla, josta suurelta terassilta alkavat portaat vievät suoraan laiturille. Kesällä olisi tarkoitus lomailla koiran kanssa pitkä viikonloppu noissa maisemissa.


Porukasta ainoastaan toinen kaaso olikin nähnyt kaikki hääkuvamme ja ohjelmassa olikin odotetusti näiden kuvien katseleminen. Saimmekin läppäristä kuvat suoraan mökin telkkariin, ei siis tarvinnut niitä 15" näytöltä tihrustaa. Alkupalaksi kuvien katsomisen ohella teimme pieniä naposteltavia. Tarjolla Tuc-keksejä, joissa päällä brie ja viikunahillo, tomaatti-mozzarella-chiabattaa ja avocadotahna-katkarapu-chiabattaa. Näistä uusin tuttavuus oli viikunahillo, suosittelen testaamaan!

Kuvia jäi vielä loppuillaksi reilusti kun olikin aika siirtyä pöydän ääreen herkuttelemaan lasagnea. Mietimme pitkään mitä tarjoaisimme pääruuaksi, jotain mikä olisi helppo valmistaa niissä olosuhteissa. Lasagnea olemmekin tarjonneet vieraillemme varmasti eniten, on se niin herkullista :) Jälkkäriksi Oonan bravuuria pannacottaa joskin vähän uudella lisällä, kirpeällä vadelmakastikkeella. (Vadelmat olivat itseasiassa toisen bestamanin pihalta.) Juomia ei tarvinnutkaan ostaa kaupasta, niitä kun jäi ihan reilusti häistä. Perinteisissä terassin kesäjuhlissa jatkamme niiden tuhoamista sitten.

Kiitos vielä kaasot ja bestmanit :)

-Petteri

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Niin olikin :) Jätin ne bailaamiskuvat nyt tästä pois... :)

   Poista
 2. Ihanan kodikas tunnelma! Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, siellä oli kyllä aika kodikasta. Ei ollut ihan sellainen mökkifiilis :) Hyvää pääsiäistä myös sinne!

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)