14.5.2012

Uusi asukas näyttäytyy

Eilinen pitkä kyläilypäivä loppui vasta myöhään illalla ja rojahdimmekin aika suoraan sohvalle löhöilemään Tikrun kera. En siis eilen kuvannut uutta asukasta. Aamulla ennen töihin lähtöä olikin sopiva hetki räpsiä muutama kuva uutukaisesta. Ja ei, se ei ole aito.

Tuoli on nyt suunnitellussa paikassaan, mutta täytyy vielä pohtia jääkö se siihen. Meillähän on ehkä normaalia matalampi sohva ja sen myötä myös sohvapöytä ja tv-tasokin on matalia. Tämän tuolin korkeutta emme huomanneet lainkaan katsoa, mittailimme etukäteen vain leveyttä, että mahtuu tuohon kohtaan. Jaloista otamme vielä pois nuo melko rumat muovitassut ja laitamme tilalle huopapalaset alle.

Tällä viikolla tapahtuukin taas monenlaista! Alkuvuoden viikoittaiset agilitytreenit loppuvat tänään, huomenna alkaakin sitten verijälkikurssi! Pyhäpäivänä olisi tarkoitus saada terassin kansilaudoitus kokonaan kuntoon. Lauantaina käydään mailta hakemassa pakettiautollinen polttopuita ensi talvea varten. Siinä se viikko meneekin, yhtä nopeasti kuin aiemmat :)
Mukavasti taas uusia lukijoita löytänyt tänne, jättäkäähän jotain kommenttia vierailusta!

-Petteri

21 kommenttia:

 1. Oi oi, te onnekkaat -aivan ihana tuoli (aito tai ei) ja sopii teille tosi hyvin!

  Blogissani on teille tunnustus :)

  http://lifeanddecoration1.blogspot.com/2012/05/tunnustuksia.html

  VastaaPoista
 2. Tyylikäs asukas olohuoneessa.

  Jos omat klapit loppuvat maalta, niin mä voin suositella hyvää toimittajaa :)

  VastaaPoista
 3. Ei sieltä puut polttamalla kyllä lopu, mutta kyllä me tarvitaan valmista koivuklapiakin! Eli tilaus on kyllä tulossa, myöhemmin kesällä sitten!

  VastaaPoista
 4. Oih... Kaunis, kaunis, täydellisen upea. <3

  VastaaPoista
 5. On kyllä upea tuoli. Mä haaveilen meille valkoista nahkasohvaa, mutta mies on kovasti vastaan.. Mahtaisikohan innostua, jos hälle tätä vilauttaisin.. ;)

  VastaaPoista
 6. Kiitos ja kiitos! :) Tosta tuolista oli sen verran hyvä diili ettei sitä voinut jättää hyödyntämättä :)

  VastaaPoista
 7. Joo, kyllä tää kopiokin toimii :) Tikrukin on ottanut sen heti omakseen, taitaa olla tällä hetkellä lemppari nukkumispaikka heti polvitaipeiden jälkeen :)

  VastaaPoista
 8. Valkoinen nahkasohva olisi ihana <3 Kaikki keinot siis käyttöön, että saisit miehelle perusteltua järkevän päätöksen! Voidaan laittaa teille vaikka kuvia meidän valkoisesta kangassohvasta, nahka on sen jälkeen parempi kuin hyvä vaihtoehto :D

  VastaaPoista
 9. oi täydellinen tuoli. voitko kertoa mistä sen ostitte ja paljon maksoi? :) niin täydellinen, että tahtoisi myös!!

  VastaaPoista
 10. Grouponilla oli helmikuussa diilinä, vähän päälle 400e hintaan. Vähän luulen ettei näitä vastaavia kauan enää saa :)

  VastaaPoista
 11. Tikru tietää mikä on paras paikka. ;) Fiksu hauva. <3

  Haastan teidät uteliaana naisena:

  http://imageblackandwhite.blogspot.com/2012/05/haaste-11-kysymysta.html

  VastaaPoista
 12. Hieno tuoli tullut taloon.

  Mites joko nurmi vihertää?

  VastaaPoista
 13. No ei viherrä! Ja on kumma jos ei pian ala vihertämään, kastelua saanut joka ilta kun ei ole satanut muuten. Eilen ei saanut vettä, mutta tänään taas saa.

  VastaaPoista
 14. Tuollaisesta tuolista minäkin olen haaveillut. Mennyt aivan diilit ohi..
  Onnea nurmikon kasvatuksessa. Muistan vieläkin, kun yhtenä kesänä tehtiin kans töitä, että saatiin nurmi vihertämään. Ei ollut ihan helppo homma tai ainakin töitä vaati :)

  VastaaPoista
 15. Oma nurmikon kunnostusprojekti taitaa onnistua. Eilen vielä tuntui et menikö joku vikaan mutta sänkipäätä näkyy jo tänään. Ilmeisesti keli lämpenee niin rupeaa kasvu nopeutumaan.

  VastaaPoista
 16. Onko rintsikkaan tullut sähköpostia joltain kasinopelleltä? Roskapostia siis. Itselleni on tullut tän päivän klo 9 - tähän hetkeen menneessä 27 viestiä..

  VastaaPoista
 17. No meille tulee satoja roskaposteja, välillä enemmän ja välillä vähemmän. Pahimpina päivinä voi tulla esim 70 samasta paikasta vielä usein :)

  VastaaPoista
 18. Yhdestä ruotsalaisesta verkkokaupasta löytyy ilmeisesti tälläkin hetkellä aika edullisesti.. Sieltä siis metsästämään :)
  Teillä ilmeisesti onnistui se nurmikko? :) Meillä ei vieläkään mitään elämää..

  VastaaPoista
 19. Minäkin kiinnostuin tuolista, mikä verkkokauppa mahtaa olla kyseessä?

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)