27.5.2012

SynttäritSaatoin täyttää tänään vuosia. Määrää en ole laskenut, joka vuosi tulee aina yksi lisää. Päivä alkoi sänkyyn toimitetulla kahvilla. Sitten käytiin Puukeskuksesta hakemassa terassilautoja, Oona veti muuten peräkärryä ensimmäistä kertaa. Ei turhaan ajanut kuorma-autokorttia 8v sitten! Aamupäivän aikana tehtiin myös herkkuvoileipäkakku, kinkkua ja meetwurstia! Jälkkäriksi Brita-kakkua raparperihillokkeella ja mansikoilla. Oli muuten sairaan hyvää.Mitään varsinaista vastaanottoa ei nyt järjestetty, koska Tikru oli torstaina kastroinnissa ja ei saisi riehua yhtään nyt pariin viikkoon. Äitini ja pikkusiskoni kävi siis kylässä ensin ja sitten olikin vuorossa pieni Oonan järjestämä ylläri. Matkustin jo toista kertaa tänä vuonna bussilla keskustaan, jossa odotti pöytävaraus eräässä aika kivassa ravintolassa. Siellä odottivat meitä myös J&J. Syömisten jälkeen käytiin vielä Pinellan drinkkibaarissa. L&T olivat Tikrun kanssa ja kotiin palatessa odottikin kiva yllätys! Hirveä kasa pöllejä hakattu klapeiksi ja pinottu siistiin kasaankin. Kiitos!
Loistopäivä takana ja huomenna on myös loistopäivä tiedossa, nimittäin Audi clubin kevään ensimmäinen ratapäivä Alastaron moottoriradalla!

-Petteri

6 kommenttia:

 1. ONNEA kovasti. :) Aikamoisen herkulliselta näytti tarjottavat.

  Ja voi pienen pientä Tikrulaista... Toivottavasti toipuminen menee hyvin ja nopeasti.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Herkullista olikin, molemmat! Tänään on syöty jo pariin kertaan voileipäkakkua ja iltapalaksi vielä menee :)

  Tikru on vähän onneton, avaruuskoiralla on se töttörö sisällä päässä koko ajan. Se vaan möllöttää ja nukkuu. Lenkillä on taas ihan oma itsensä kun pääsee töttöröstä hetkeksi eroon.

  VastaaPoista
 3. Myöhästyneet onnittelut!

  VastaaPoista
 4. Taitaa olla vuosipäivät Rintsikan hallinnasta tänään?

  VastaaPoista
 5. Totta, tai tarkemmin eilen! Tämä on mennyt ihan ohi meiltäkin, oli jossain kohtaa muistissa että viimeisenä päivänä taidettiin hallintaoikeus saada. 27.5. saatiin avaimet, päivän sovittua aiemmin. Tästä ekasta vuodesta on tulossa myös pieni läpileikkausjuttu, monenlaista tapahtunut.

  Tässä muuten tuon päivän postaus! http://www.rintsikka.fi/?p=123 Lopussa myös pientä vinkkiä mitä oli myös tulossa..

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)