4.5.2012

Rintsikka.fi 1v!

Muutama viikko sitten juhlittiin Tikrun 1-vuotissynttäreitä, tänään on aika juhlia blogin synttäreitä! Miten aika on mennytkin näin nopeasti! Teitä lukijoitakin on kertynyt oikein mukavasti, iso kiitos teille siitä! Samalla onkin hyvä toivottaa tervetulleeksi myös kaikki uudet lukijat! Te teette tästä harrastuksesta entistä mukavampaa! :) Blogin näyttökertoja tähän päivään mennessä kertynyt jo 74 912.Vuoteen mahtuu paljon tapahtumia ja projekteja talolla ja myös muussa elämässä. 6.5.2011 taputeltiin talokaupat ja toukukuun lopussa aloitettiin pintaremonttia sekä muuttoa. Remontoinnin lisäksi vuoden aikana on tietenkin sisustettu, hoidettu puutarhaa ja kasvimaata, puuhailtu Tikrun kanssa, vietetty juhlia ja aikaa tärkeiden ihmisten kanssa, eli siis eletty! :)

Rintsikan ensimmäisen vuoden suurimpana ja ehkä mieleenpainuvimpana projektina on ollut luonnollisesti salaojitus. Sen "seurauksien" parissa tuleekin varmasti puuhailtua koko kesä pihaa laittaen. Älkää pelästykö, pihan lisäksi on kyllä tulossa myös sisustus-ja muita aiheitakin :)Rintsikan synttäreitä vietetään kuohuvaa kilistellen ja lätkän MM-kisojen Suomen avauspeliä seuraten! :) Canal+ Total kanavapaketti tietysti hankittu kisoja varten!

-Oona & Petteri

12 kommenttia:

 1. Onnittelut 1-vuotiaalle Rintsikalle! On ollut ilo lukea juttuja.

  Onko Rintsikka antenni vai kaapeliverkossa?

  VastaaPoista
 2. Kiitos Salla! Mukavaa, että olet ollut ahkerasti myös kommentoimassa monenlaisia juttuja! Me ollaan antenniverkossa, mutta onneksi saimme PlusTV:n kautta Canal+ Total paketin kortilla ja digiboxistakin löytyi vielä se korttipaikkakin. Ja nyt telkkarin ääreen! Skumppaa 1v:n kunniaksi ja sipsejä dipillä.

  VastaaPoista
 3. Onnea blogille!!

  Täällä myös seurataan avausmatsia, antennin puolella matsit näkyy AVAlla ja jeejeejee selostajana tässä matsissa Mertaranta <3

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ja kiitos myös siitä, että olet aktiivisesti matkassa mukana! :)

  Eihän nää matsit ois mitään ilman Mertarantaa :)

  VastaaPoista
 5. Onnea!!!!
  Missä sitä kuohuvaa tarjoillaa? ;)

  VastaaPoista
 6. Onnea ja kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 7. Onnea ihanat. Teidän blogi on kovin ihastuttava, onneksi tänne löysin. Tikrulaiselle rapsut. Käyn aina välillä katsomassa sitä kuvaa Tikrusta, missä se istuu siinä tuolilla, (työ)pöydän edessä. Siitä tulee niin hyvälle tuulelle. <3

  VastaaPoista
 8. Olkaapa hyvät ja kiitokset! Tästä on taas mukava jatkaa toista vuotta!

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Täällä sitä juotiin ;)

  VastaaPoista
 10. Tikru on siinä kuvassa ihan hassu <3 Kiitos tuhannesti kauniista sanoistasi! :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)