17.2.2013

Brunssilla

Aluksi pienenä muistutuksena, että huomisesta lähtien blogiamme voi lukea osoitteessa www.rintsikka.fi. Pikkuhiljaa voit siis päivittää vanhan osoitteen takaisin lukulistoille, sillä huomenna on muuttopäivä!
Sitten asiaan... Meillä on täällä Turussa muutamia erittäin hyviä brunsseja ja eilen kävimmekin herkuttelemassa Aula Cafen jazz-brunssilla, nam! Herkkuja on tarjolla laidasta laitaan ja jokainen löytää itselleen takuulla maistuvaa syötävää. Suurena ruuan ystävänä pidän tietenkin lähes kaikista ruuista, mutta suosikiksi on noussut ehdottomasta caesar-salaatti ja ihanaakin ihanampi jälkkäripöytä pannukakkuineen ja minttusuklaamousseineen.
Kuten kuvista näkee, valikoimaa on erittäin runsaasti. Myös ympäristö on aivan ihana, joten ei ihmekään, että kyseessä on yksi Turun suosituimmista brunsseista :) Paikalla täytyy olla ajoissa, jotta saa seurueelleen pöydän.
Me käymme aivan liian vähän brunsseilla ja ylipäätään ihmisten ilmoilla syömässä. Toisaalta, harvoin nautittuna se on sitä arjen luksusta :) Nyt tosin meillä oli äärimmäisen hyvä syy olla liikkeellä, saimme nimittäin hääkuvamme, joihin olemme enemmän, kuin tyytyväisiä. Pysykää kuulolla, illalla tulossa maistiaisia :)
-Oona

Vanhasta osoitteesta talteen napatut kommentit:

  Päivi Peltotien päästä kirjoitti 17.2.2013 klo 13.48
  Näyttääpä ihanalta! Ja niin herkulliselta!
  Kiitos kivasta vinkistä seuraavalle Turun reissulle : )

   Petteri kirjoitti 17.2.2013 klo 21.57
   Suosittelen! Suosittelen myös vaihtamaan blogimme osoitteen :) Löydymme huomenna virallisesti bloggerin puolelta, www.rintsikka.fi :)
  Jolli kirjoitti 17.2.2013 klo 15.01
  Wautsi! Todella runsas ja herkullisen näköistä. Kuola alkaajo valumaan... ;)
   Petteri kirjoitti 17.2.2013 klo 21.58 
   Ei jäänyt nälkä! Muistathan sinäkin, että muutamme huomenna ja blogimme täällä katoaa kokonaan. Siirtoa ei jostain syystä saada uuteen osoitteeseen. www.rintsikka.fisiis huomisesta alkaen.
  LittleB kirjoitti 17.2.2013 klo 20.59 
  Aaaaah mitä herkkuja! :P Mä alan kohta tosissaan miettiä kaupungin vaihtamista ihan näiden brunssien perässä! Täällä meillä tuppulassa ei olla oikeen vielä sisäistetty mitä se tarkottaa :D
   Petteri kirjoitti 17.2.2013 klo 21.58 
   Tervetuloa :) Täällä on useampiakin.. muistathan sinäkin päivittää lukulistasi huomenna? :) www.rintsikka.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)