15.2.2013

Kotikierros: keittiö

Kotikierroksemme jatkuu! Eteisen jälkeen on luonnollista siirtyä sisääntulosta vasemmalle keittiöön. Keittiössä emme ole vielä tehneet muuta remonttia, kuin tapetoineet. Aiemmin karmeat siniset, hedelmäboordilla olevat seinät vielä entisestään korostivat tuota punertavaa puuta. Muutenkaan keittiön lämpimät sävyt kiintokaluisteissa ja välitilassa eivät miellytä silmää kovinkaan paljon, mutta turha ehjää ja toimivaa on tässä vaiheessa alkaa remontoimaan.
Keittiösta avautuu näkymät myös ruokailuhuoneeseen, talossamme on vanha kierto alakerrassa säilytetty, josta olemme erittäin tyytyväisiä. Ruokailuhuoneessa aiemmin ollut musta nukkamatto siirtyi mattorallin aikana keittiöön. Oonan mielestä se on hieman kovan näköinen tuossa, mutta saa kelvata ainakin hetken. Tästä suunnasta näkyy hyvin myös mitä meidän tapeteille on käynyt.. Esimerkiksi oven yläpuoliset palat on liimattu uudelleen kiinni makkarin tapetoinnin yhteydessä, eihän ne seinässä ole pysyneet. Täytyy varmasti ostaa vähän rajumpaa liimaa ja tehdä uudet palat kutistuneiden tilalle.
Tikrun oma alue ruokabaareineen on kyllä yksi keittiön kohokohdista. Toivottavasti löytyy samanlaisia kirjaimia, jos Tikrulle joskus kaveri tulee :)
-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  Jenna kirjoitti 15.2.2013 klo 18.29
  Hei mistä tuo teidän koiran ruokakuppi on? olen etsinyt samanlaista jo pitkään enkä ole löytänyt :(
  Petteri kirjoitti 15.2.2013 klo 18.32
  Ruokabaari on luottokoiratarvikekaupasta :) Tässä suora linkki tuotteeseen:http://www.doggallery.fi/product/63/melamiininen-tuplaruokakuppi-koiralle-700ml-hunter
   Jenna kirjoitti 15.2.2013 klo 23.48
   Oi kiitos kiitos! :)
  Jossu kirjoitti 16.2.2013 klo 10.48
  Kaunis keittiö! Ja toi Tikrun ruokabaari ♥ Harmi kun meidän koiralle ei voi tommoista virittää, kun ressukka on ulkokoira. Eikä se taitaisi tuommoisia viritelmiä oikein arvostaa, nyttenkin kun vie ruokaa, niin kuppi löytyy milloin mistäkin (parhaimmillaan se on ollut jopa häkin ulkopuolella). Meidän karvapallo on isojen linjojen mies :D

  Tuo tapettien ja muiden remonttimatskujen eläminen on ikävää... Me levytettiin keittiö elokuun lopulla ja heti syyskuussa oli yksi saumanauha revennyt ja näkyy nyt ikävästi maalatussa seinässä. Toivottavasti ei ota tavaksi joka huoneessa :)
  Katja kirjoitti 16.2.2013 klo 10.58
  Minäkin oisin tuosta koiran kupista kysellyt. Onko koko mielestänne hyvä Tikrun kokoiselle? Aika isolta vaikutti nettikaupan mittojen perusteella. Ja toinen koko taas on niin paljon pienempi. Mulla on samankokoinen koira toinen vähän isompi.

2 kommenttia:

 1. Koko on oikein hyvä Tikrulle, onhan tuo toki aika kookas. Koiran on ergonomisesti parempi suoda ja juoda tuosta, vaikka ruoka-annos säälittävän pieneltä näyttääkin.

  Tässä vielä kuva Tikrun kanssa:
  http://www.rintsikka.fi/2012/06/koiran-ruokabaari_17.html

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)