9.2.2013

Nyt on millä kirjoittaa

Kävimme tänään eräässä vanhoja tavaroita myyvässä hauskassa kaupassa. Olemme suunnittelleet jo jonkin aikaa menevämme sinne, mutta aukioloajat ei ole oikein sopinut ja helpostihan tuollaiset menemiset sitten jäävät. Saimme juuri kavereiltamme lahjakortin kyseiseen liikkeeseen ja kävimmekin tänään katsomassa tarjontaa. Kaupasta muuten teen oman jutun vielä, siellä on vaikka mitä pientä kivaa vanhoista tavaroista pitäville! Huomasimme molemmat ihailevamme todella hyväkuntoista vanhaa kirjoituskonetta...
Samassa huomasimme jo miettivämme, mihin sen kotonamme sijoittaisimme. Makuuhuone oli molemmilla mielessä, ainoa huone kuitenkin, jossa on jotain aidosti vanhaa myös. Joimme ennen päätöstä vielä tarjolla ollutta kahvia ja söimme laskiaispullat. Päätöksestä ei tarvinnut paljon keskustella, saisimmehan käytettyä saamamme lahjakortinkin kokonaisuudessaan.


Tällä voi ihan oikeastikin kirjoittaa! Mukaan tuli hienon nahkaisen kantolaukun lisäksi myös vähän vanhaa kellertävää paperia.


Kirjoituskone on mielestäni tässä tapauksessa jotain muutakin kuin vain vanha koriste-esine. Meidän yhteinen harrastus koirajuttujen lisäksi kun on tämän blogin kirjoittaminen. Eikös olekin aika kiva edullinen löytö?


-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Minna Lahtinen kirjoitti 9.2.2013 klo 20.02
  Heipähei !
  Onpas upeaa teillä, pääsi kirjoituskone viettämään vanhuuspäiviään arvoiseensa ympäristöön.
  Sanoinkin toveri ystäväisille, että parasta päivässä oli, kun kirjoituskone lähti oikeille ihmisille : )
  t: Minna Pimeeltä Vintiltä
   Petteri kirjoitti 9.2.2013 klo 20.14
   Kiitos Minna :) Täällä se saa tosiaan rauhassa viettää eläkepäiviään. Kaveriksi se voi tasolle vielä saada suurinpiirtein samanikäisen, täysin toimivan vanhan kameran.

   Ajateltiin vierailusta tehdä ensi viikolla erikseen pieni juttu :)
  Mirva Vainio-Ketola kirjoitti 9.2.2013 klo 20.48
  Peesaan edellista eli Minnaa. Täällä kotisohvalla kerron miehelleni kirjoituskoneen tarinaa. Jäitte mieleemme. Vintin emännälle kerron heti huomenna kuulumiset ja esittelen bloginne. Ihanaa jatkoa teille kotinne ja perheenne parissa.
  Mirva, minäkin Vintiltä
   Oona kirjoitti 9.2.2013 klo 20.53
   Visiitti Vintillä oli kyllä erittäin antoisa, varmasti myös palaamme! Kiva, että tekin piipahditte täällä meillä :) 
  LittleB kirjoitti 9.2.2013 klo 21.40
  Ihana!
  Tulee ihan lapsuus mieleen kun mummolaan mennessä kaivoin aina papan komerosta esille kirjoituskoneen nahkaisen salkun ja aloin naputtaa. Muistan sen vanhan nahan ja musteen tuoksun niin elävästi ♥
   Oona kirjoitti 10.2.2013 klo 17.32
   Muistoja herättävät esineet ovat nimenomaan niitä parhaita :) Mahtaakohan meidänkin jäleen tulevat sukupolvet muistella samalla tavalla esimerkiksi läppäriä? ;)
  Little White Home kirjoitti 15.2.2013 klo 23.56
  Voi mitä historian havinaa! Ihana ")
  En malttanut olla linkittämättä teille tätä vinkkiä, kun näin tämän:http://www.mtv3.fi/koti/tee_itse/artikkeli.shtml/2013/02/1706258/hauska-sisustusidea-kirjoituskoneesta-vieraskirjaksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)