19.2.2013

Uusia tuulia

Lupasin tänään Rintsikan omilla Facebook-sivuilla kertoa vähän enemmän uusista kuvioista. Sen lisäksi, että olemme taas oman osoitteen takana, olemme liittyneet mukaan indiedays Inspiration -konseptiin. Miten tuo sitten näkyy täällä rintsikassa? No ei kauhean paljon :) Sivupalkissa on tuo "Member of indiedays Inspriration" -banneri, jossa tarjolla vähän muiden blogien uusimpaa sisältöä otsikoiden muodossa. Tämän lisäksi otsikkokuvan yläpuolella näkyy satunnaisesti jotain mainontaa.

Tuo Inspiration on muuten aika hauska konsepti, jos ei sieltä löydä mieluista luettavaa, niin ei mistään.
Käyhän siis tutustumassa vaikka meidän profiilisivun kautta klikkaa tästä!

Meillä on aina ollut kohtalaisen isot kuva blogissa, melkein puoli vuotta mentiinkin vähän pienemmillä ja nyt tähän uuteen pohjaan ollaan viritelty entistä suuremmaksi kuvia. Miltäs tämä näyttää siellä ruudun toisella puolella? Uudella mitalla ovat tämä sekä edellinen postaus. Entä onko jotain muuta mikä ärsyttää tai ihastuttaa? :)

Jutut jatkuvat siis ennallaan, tulossa mm. lisää hääkuvia sekä kotikierros jatkuu myös ruokailuhuoneen esittelyllä.

Ilahdumme edelleen kovasti kommenteista sekä uusista lukijoista! Onko meidän vanhat lukijat jo löytäneet tänne uuteen/vanhaan osoiteeseen?

-Petteri

9 kommenttia:

 1. Täällä ollaan mukana ihan joka osoitteessa :)

  VastaaPoista
 2. Isot kuvat, yes please. Hyvältähän ne näyttävät.

  Mulla on jotain häikkää vielä teidän osoitteensiirron kanssa, en keksi enää muuta syytä kuin Bloggerin oma välimuisti. Ihan kuin DNS-asetukset eivät olisi päivittyneet, vääntöä ja jumppaa olen tehnyt niin omalla kuin työkoneellakin, tyhjennellen välimuistia ja lukijatietoja ja yrittäen eri selaimilla. Ilmeisesti muilla ei ole samoja ongelmia? Noh, eiköhän se tästä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuule tuosta piti mun kirjoittaa mutta unohdin! Oikeastaan syynä ei kai ole DNS:t, vaan ilmeisesti googlen päässä jotain outoa. Meillä oli koodissa siirto aiemmin, joka kertoi googlelle, että siirto on pysyvä. Tämä otettiin pois sunnuntaina ja kaikki mahdollisen muut ohjaavat nyt oikein, mutta tämä hitsin lukulista tekee ominpäin muutoksia linkkiin. Tätä siis koitetaan ratkaista ja miettiä mitä voisi vielä tehdä, sama ongelma ymmärtääkseni pitäisi olla ihan kaikilla sijainnistakin riippumatta. Harmittavaa kyllä..

   Poista
  2. Koitappas Anna nyt mitä se sanoo tuosta lukulistasta! Äsken koitin itse taas ja nyt toimii täällä ainakin.

   Poista
  3. No nyt toimii! Oikeaan osoitteeseen päätyvät sekä lukijaraati että oman blogin sivulinkki.

   Poista
 3. Jeps, isot kuvat on kivoja. :)
  Täällä nekin onnistuu.

  VastaaPoista
 4. Uusi yritys ;) Eli onnea teille uusiin kuvioihin! ja aivan erityisen upea tuo teidän hääkuvanne! siitä huokuu onni.

  t.heidi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, nyt en ollut rähmäkäpälä :) Kiitokset kovasti! Tuo on yksi lempparikuvista, mutta ehkä se kaikista paras on vielä täällä julkaisematta :)

   Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)