6.2.2013

Helmi!

Olen jo kauan sitten tykästynyt Iittalan Kastehelmi-sarjaan. Syksyn aikana ostin kaksi harmaata tuikkukippoa ja kirkkaan tarjoilulautasen, eikä aikomuksenani ollut ostaakaan mitään laajaa astiastoa. Kohtalo puuttui peliin ja hääpäivämme jälkeen meillä oli myös kaksi harmaata tarjoilulautasta ja kahdeksan "kakkulautasta" sekä kirkas kulho. Ja voi että, miten niistä täällä tykätäänkään! :)Sopivasti saimme myös ystävämme A:n kylään testaamaan uusia astioita. Hän toi mukanaan aivan ihanan runsaan kimpun valkoisia tulppaaneja, kiitos <3 Tuovat mukavan vehreän lisän muuten niin mustavalkoiseen kahvipöytään :)Astioiden saaminen ja niiden kauneus myös vahvisti päätöstäni siitä, että meille hankitaan pienet jälkiruokakulhot samasta sarjasta. Enää tarvitsee vain päättää kirkkaan ja harmaan välillä. Meillä kyllä toisaalta on astioita vaikka muille jakaa, mutta eikö joka nainen tarvitse myös lasiset jälkkärikulhot? :)

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  enne kirjoitti 7.2.2013 klo 09.23
  Pöydät notkuu taas teillä herkkuja. Mä taidan tulla Turkuseen kyläilee ;)
   Petteri kirjoitti 7.2.2013 klo 10.03
   Aina olet tervetullut :) Karkit pitää kyllä kadottaa johonkin, tai joudutaan suurentamaan kulkuaukkoja...
  Sara-Sofia kirjoitti 7.2.2013 klo 11.28
  Tuo kastehelmen harmaa taitaa olla sesonki väri. Itse aloin sitä keräämään jouluna 2011 ja lisäystä sain vasta tänä jouluna, kun oli siinä välissä loppu kauppojen hyllyiltä. Mutta ainakin viime alkuvuodesta sitä sai hyvillä tarjouksilla, kun myivät loppuun. :)
   Petteri kirjoitti 7.2.2013 klo 11.43
   Tällaista mekin jostain luettiin, että mikäli tuota sävyä haluaa keräillä niin täytyy vähän nopeammin kerätä haluamat palaset kasaan. Täytyykin tutkia olisiko jo alennuksessa!
  Anni kirjoitti 7.2.2013 klo 18.00
  Kiitos itsellenne! Oli kiva kiva käydä kyläilemässä. Teillä on kaunis koti ja ihana, vaikkakin melko vilkas koiruliini ♥
   Oona kirjoitti 7.2.2013 klo 20.12
   Kiva, kun tulit ♥ Eiköhän Tikrukin suhtaudu suhun seuraavalla kerralla vähän rauhallisemmin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)