7.2.2013

Kotikierros: eteinen

Nyt päästään aloittamaan Ennen ehdottama kotikierros ihan kunnolla ja ensimmäisenä on vuorossa eteinen. Koko keskikerroksen pohjapiirroksen ja eteisen sijoittumisen siinä voit kurkata täältä. Eteinen on suhteellisen pieni ja pimeä, luonnonvaloa sinne pääsee ainoastaan keittiön ja olohuoneen ikkunoista. Pintaremonttia on tehty paneelien yläpuolisen alueen tapetoinnin ja katon maalauksen verran, mutta tulevaisuudessa on haavena saada avaruutta portaiden kevennyksen myötä.

Eteiseen tullaan kuistilta, jolloin edessä aukeaa olohuone pienen käytävän pätkän jälkeen. Vieraat tervetulleeksi toivottaa Tikrun lisäksi hopeinen Welcome -kyltti, joka on sijoitettu peilin päälle. Turvallisuuden vuoksi peili on kiinnitetty pienillä hakasilla seinään. Peilillä roikkuu myös pallovalot, joihin en ole edelleenkään kyllästynyt :)Sisääntulosta katsoen oikealla on Kartellin hyllykkö, jossa säilytetään lähinnä Tikrun ulkoiluvarusteita. Oikealta lähtevät myös portaat yläkertaan. Portaiden vieressä on ovi kellariin ja sitä vastapäätä on talomme ainoa wc.
Vasemmalla on naulakko, jossa säilytämme arkipäällysvaatteita. Päällysvaatteiden ja asusteiden säilytys on meillä todellinen ongelma, ne olisi äärimmäisen mukavaa saada johonkin piiloon. Kenkiä varten kiinnitimme seinään korkeakiiltovalkoisen hyllyn, mutta myönnettäköön, ettei siinä kovinkaan usein kenkiä ole :) Kun matkaa jatkaa vielä hieman vasemmalle, päästään keittiöön, joka onkin esittelyvuorossa seuraavana.

-Oona
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  Neiti Harmoniaa kirjoitti 7.2.2013 klo 19.56
  Harmonista, kun tuohon eteiseen tulee, tulee varmasti hyvä mieli.
   Oona kirjoitti 7.2.2013 klo 20.09
   Kiitos! Olemme koittaneet pitää eteisen sisustuksen yksinkertaisena, sillä sinne jostain syystä kertyy kohtuullisen paljon tavaraa ;)
  IMAGE kirjoitti 7.2.2013 klo 19.56
  Ihanaa tulla teille kylään näin virtuaalisesti. :D
  On muuten hyvät kuvat, tuntuu kun olisin teidän eteisessä.
  Tikrulaiselle rapsuja. ♥
   Oona kirjoitti 7.2.2013 klo 20.12
   Tervetuloa! ;) Kiva kuulla, että näyttää suht samalta kuin luonnossakin, itse sitä on niin vaikea arvioida. Nyt on pohjapiiroskin lisätty, hahmottaa kokonaisuutta vielä paremmin :)

   Huomasitko, kuka seikkailee toisessa kuvassa? :) T kiittää rapsuista!
  Niitty kirjoitti 7.2.2013 klo 21.17
  Hyvä ettei kaikki ole yhtä kaavoihin kangistuneita kuin minä. Olen asunut asunnossa jossa oli vain 1 vessa, never again.
  Aiotteko kellariin rakentaa toisen ?
   Petteri kirjoitti 7.2.2013 klo 21.27
   Kyllä se suunnitelmissa on :) Mahdollisuus olisi myös tehdä yläkertaan, jossa vanhojen kuvien mukaan on tainnut joskus vessa ollakin. Tätä tukee myös yksi ylimääräinen ylösmenevä kotelo vessan nurkassa. Meillä oli edellisessä asunnossa erillinen pikkuvessa, joka oli kyllä loistava ratkaisu ison kylpyhuoneen ja saunan rinnalla.
  Mia kirjoitti 8.2.2013 klo 13.18
  Nätti tapetti, eteinen ja ennen kaikkea Tikru! :)
   Petteri kirjoitti 8.2.2013 klo 20.29
   Kiitti Mia, tapettiahan on myös keittiössä. Tikru näyttää temppujaan siellä, on ihan itse pakittanut ja nostanut takakinttunsa portaille :)

2 kommenttia:

 1. Hei, olen vasta hiljattain löytänyt blogisi. Minua kovasti kiinnostaa nuo eteisen naulakot. Ovat ilmeisesti taituvat ja siis äärettömän mielenkiintoiset! Mistä tuommoisia saa?

  VastaaPoista
 2. Moikka Milla! Naulakot ovat ihan Ikeasta, ovat toimineet ainakin meillä todella kivasti :) Tässä linkki http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/60152590/

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)