13.2.2013

Virtuaalimuutto

Ensi viikon maanantaina suoritamme pienen virtuaalisen muuton. Tavaroita on pakkailtu kuluvien viikkojen aikana ja uusi kotikin on jo melkein kokonaan sisustettu. Uuden kotimme osoite on vanha tuttu, rintsikka.fi, joka tällä hetkellä ohjaa tänne nykyiseen sijaintiinsa. Puhun uudesta kodista sen takia, koska koti todella on uusi meille ja teillekin. Aiemmin bloggasimme Wordpress-alustalla ja pidänkin sitä edelleen kehittyneimpänä alustana tällä hetkellä.Bloggaaminen ja muu elämä vie kuitenkin aika paljonkin vapaa-aikaa, joten pitkien pohdintojen jälkeen päätimme kantaa tavarat Bloggerin puolelle. Tämä tulee poistamaan kaiken turhan alustan ja useiden eri lisäosien jatkuvan päivittämistarpeen ja lisää aikaa itse bloggaamiseen. Ulkoasu tulee jokatapauksessa olemaan hyvinkin tutunnäköinen. Bloggerissa on yksi asia mikä on hyvä nostaa esiin teidän lukijoiden kannalta, nimittäin jatkossa on mahdollista kommentoida omalla bloggertillillä tuhansien muiden bloggerblogien tapaan. Myös monille tuttu lukijapaneeli ilmestyy sivupalkkiin helpottamaan blogin seuraamista.Uusimmista kuvista varmasti moni jo nähnytkin pientä muutosta, uusi objektiivi on juuri sellainen kuin muistelinkin. Valovoimainen, kiinteäpolttovälinen objektiivi tekee aivan omanlaista jälkeä. Postauksen kuvat ovat viime viikolta, emme kilistelleet minkään erityisen asian vuoksi, muuten vain kun sattui tuota kuplivaa olemaan aika tavalla jäljellä.Pari päivää sairasteltu kotona, nyt taas koittaa työpäivä. Hyvää viikkoa kaikille!


-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  enne kirjoitti 13.2.2013 klo 09.18
  Pullo skumppaa työpäivän päätteeksi kuulostaa loistavalta ;)
  ...taidampa itsekin kokeilla.
   Petteri kirjoitti 13.2.2013 klo 12.01
   Mahtavaa :)
  J- Casa blanco kirjoitti 13.2.2013 klo 11.28
  Paljon onnea muuton johdosta! Täälläkin muuttopäivänä korkattiin skumppa :)
   Petteri kirjoitti 13.2.2013 klo 12.02
   Kiitokset, ei me maanantaina enää korkata mitään :)
  Anna kirjoitti 13.2.2013 klo 12.01
  Hyvää muuttoa ja tervetuloa Bloggeriin. Puolensa eri alustoilla, ulkoasun ja mobiilikäytettävyyden vuoksi sitä kallistuisi Wordpressiin, mutta Google on kyllä hallinnut hienosti myös blogikehittämisen.
   Petteri kirjoitti 13.2.2013 klo 12.03
   Kiitos Anna :) Tämä blogger on vielä katsomatta ja kun siihen nyt muutamasta käytännön syistä tarjoutui mahdollisuus niin käännetään sekin kortti. Onpahan sitten omakohtaista kokemusta molemmista, WP:stä useiden vuosien :)
  Teija kirjoitti 13.2.2013 klo 12.11
  Voivoi, kurjaa kun muutatte :-( Casassa oli niin helppoa seurata postauksia!
   Petteri kirjoitti 13.2.2013 klo 12.26
   Totta, helppoa seurata portaalissa mukana olevia :) Itse tykkään kovasti bloglovin-palvelusta, joka halutessani lähettää kerran päivässä koosteen seuraamieni blogien uusista postauksista. Tosi kätevä, posti kun kulkee aina mukana ja muutenkin kovalla käytöllä. Eikä ole väliä missä bloggailee, se syö kaikkien syötteitä :)
    Teija kirjoitti 13.2.2013 klo 12.44
    Tommosesta systeemistä mä en oo tiennytkään! Pitääpäs opetella sen käyttö, jotta pysyn teidän matkassanne edelleen! Kiitos vinkistä :-)
     Petteri kirjoitti 13.2.2013 klo 13.41
     Se on kyllä hyvä, löytyy muuten aika monen Casablogin sivupalkistakin tuo yhtenä seuraamisvaihtoehtona, kannattaa tutustua! :)
  Taiga kirjoitti 13.2.2013 klo 12.20
  Onnea uuteen kotiin :) Löysin teidät täältä casasta ja jatkan bloginne seuraamista bloggerissa.
   Petteri kirjoitti 13.2.2013 klo 12.27
   Kiitos! Ja erittäin mukava kuulla että seuraat jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)