10.2.2013

Mattoralli

Meillä on mennyt oikeastaan koko viikonloppu lepäillen. Petteri on angiinassa ja minä kärsin selkeästi jostain häiden jälkeisestä väsymyksestä. Eikö joskus saakin laiskotella? :)

Tänään kuitenkin olimme sen verran reippaita, että jaksoimme pyöritellä mattoja huoneesta toiseen. Kun HAY:n sohvapöytä vihdoin kotiutui meille, oli aika toteuttaa pitkään suunniteltu mattovaihto. Pöydän ohuet jalat suorastaan hukkuvat pitkänukkaiseen mattoon ja tiesimme, että kokonaisuus olisi varmasti parempi esimerkiksi villamaton kanssa.
Niin keittiössä majaillut raidallinen matto päätyi olohuoneeseen. Alunperin oli suunnitteilla kysyä teiltä, kumpi vaihtoehto olisi parempi, mutta näiden kuvien perusteella se lienee itsestäänselvää. Niinpä tämä matto jäi paikoilleen, harmaa nukkamatto siirtyi ruokailuhuoneeseen ja ruokailuhuoneen musta nukkamatto päätyi keittiöön. Täysin musta matto on keittiöön hieman kova ratkaisu, mutta se saa nyt kelvata.
Pystykuvista eron näkee vielä selkeämmin, olohuone on kuin uusi :) Vielä vähän särmää muutamilla uusilla koristetyynyillä, niin alan olla tyytyväinen olohuoneen ilmeeseen.
-Oona
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Maribel kirjoitti 10.2.2013 klo 18.03
  Mainio muutos, hyvältä näyttää! Matto tuo mukavasti särmää olohuoneeseen. Olen haaveillut samasta pöydästä meillekin. Olipa hyödyllistä nähdä nämä kuvat, meilläkin varmaan samalla vaihtuisi matto vaikkei se ihan yhtä pitkänukkainen olekaan kuin teillä. Toisaalta nukkamatolle olisi toinenkin paikka. Täytyypä miettiä.

  Kyllä välillä saa, ja pitääkin ottaa ihan vaan rennosti! Mä olen tänään ollut koko päivän yöpuvussa. :)
   Petteri kirjoitti 11.2.2013 klo 09.55
   Saman särmän tuo toi keittiöönkin kun se hetken ehti siellä olla. Tuo pitkänukkainen on olkkarissa myös vähän ongelmallinen, tuo koira kun syö jotain luitaan usein sillä, kun se haluaa olla aina siellä missä muutkin ovat. Sen takia sen kuono on ihan koko ajan tuolla matossa kun sieltä löytyy aina jotain sattumia. Tuskin harrastaa enää ruokailuhuoneessa samaa. Saisi tulla kova pakkanen niin menisi pari mattoa hankeen :)

   Yöpuvussa koko päivä kuulostaa aika kivalta!
  Neiti Harmoniaa kirjoitti 10.2.2013 klo 18.18
  Ihanaa musta-valkoisuutta, en ole aiemmin oikein mieltynyt tuohon mattoon, mutta nyt kolahti. Ihana muutos.
   Petteri kirjoitti 11.2.2013 klo 09.58
   Kyllä mekin tätä aika pitkään ehdittiin miettimään, tätä kun ei ole oikein ollut saatavilla vähään aikaan. Tuo pöytä menee nyt huomattavasti paremmin kun pitkänukkaisessa sen sirot jalat katosivat :)
  Jemina kirjoitti 10.2.2013 klo 20.58
  Täydellinen tuo raitamatto teidän olkkariin! =) Nukkamatto ei tosiaan sovi tuon pöydän kanssa.
   Petteri kirjoitti 11.2.2013 klo 10.00
   Juuri näin, mikä tahansa ei-pitkänukkainen olisi toiminut tässä. Nyt kun tuo maton valkoinen on enemmän luonnonvalkoinen kuin kirkas, menee se meidän sohvan värinkin kanssa ihan nappiin. Kevensi koko huonetta, toki tuo pöydän vaihtokin tekee paljon siinä.
  enne kirjoitti 10.2.2013 klo 22.50
  Minulta lähtee ääni karvamatolle. Se on ihana. Tuo toinen on ns. nähty.
   Petteri kirjoitti 11.2.2013 klo 10.04
   Tuo karvamatto on kyllä aika kiva, tosin on sitä vuosia katseltukin nimenomaan olohuoneessa. Tuohan on ostettu jo edelliseen asuntoon. Meidän silmin tuo on enemmän nähty kuin raitamatto. Me tosiaan ollaan jo aiemmin mietitty tuon maton osalta, että onko se "nähty" jo liikaakin. Kun sitä lopulta vihdoinkin oli saatu myyntiin, emme miettineet kovin kauaa. Emme kumpikaan ole nähneet ikinä livenä tuollaista mattoa kenelläkään, emmekä seuraa noita "inspiskuviakaan" muuta kuin sitten satunnaisesti joidenkin muiden blogeista ja niissähän noita tuntuu olevan lähes poikkeuksetta :)

   Karvamatto pitäisi kyllä kaikesta huolimatta pesettää, siitä on hinkattu vaikka ja mitä koiran tuotoksia... Mutta kiva saada ääni sillekin, ei se siirry kuin naapurihuoneeseen :)
  Maanvaiva kirjoitti 11.2.2013 klo 06.00
  Upea muutos! I like! Paranemisia sinne ja oonkohan mahtanu edes onnitella teitä ♥ ..
  niin monesti käynyt kyllä hääkuvia ihailemassa.. :))
   Petteri kirjoitti 11.2.2013 klo 10.07
   :) Kiitos paranemisista, tänään on jo vähän parempi kuin eilen kun sai antibioottikuurin..

   Onnitteluita on niiin monesta suunnasta tullut uskomaton määrä, ettemme ole perässä pysyneet :) Kiitos! Voi kun me odotetaan kuvaajamme kuvia, uskon ja tiedän että tulemme itsekin ihailemaan niitä vielä vuosienkin päästä. Kuvaajamme oli päätetty meinaan jo ennen kuin häistä sen enempää oli puhettakaan ollut :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)