4.2.2013

Sohvapöytä päivittyy

Vihdoin sisustuksellistakin sisältöä tähän blogiin pitkästä aikaa ;) Tosin sekin liittyy häihin, nimittäin luvassa on pieni vilkaisu kookkaimpaan häälahjaamme.
Olohuone on saanut pienen kevennyksen uudesta sohvapöydästä, jota on odotettu pitkään ja hartaasti :) Pöydässä on jotain samantyyppistä kuin vanhassa pöydässämme, kuitenkin muutos tekee erittäin paljon. Viimeistään olohuoneen esittelyn yhteydessä luvassa kuvia kokonaisuudesta :)
Kuvausrekvisiittana toimi mitäs muutakaan, kuin häihin liittyvää tavaraa. Saimme kaksi pitkään himoitsemiani Iittalan Vitriini-rasioita. Nyt toisen sisälle on päätynyt sormuksemme ja Petteriltä huomenlahjaksi saamani Michael Korsin rannekello <3
Postauksen kuvat on muuten otettu Petterin huomenlahjalla, nimittäin uudella 50-millisellä kiinteällä objektiivilla :)
Huomenna paluu arkeen ja töihin, tuntuu vieraalta ajatukselta häähumun jälkeen :) Eiköhän se kuitenkin lähde siitä helposti rullaamaan. Hauskaa viikkoa teille!
-Oona
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

Milarca kirjoitti 5.2.2013 klo 21.04
Onnea tuoreelle avioparille. Eksyin blogiisi toisen blogin kautta, jossa oli teidän kauniista häistänne kuvia. Upea puku sinulla ja mahtavat puitteet! Onpa vain mahtavat "huomenlahjatkin" :)
    Ansa kirjoitti 6.2.2013 klo 21.54
    Mikä toinen blogi? Mie haluun nähä niit kuvii myöski! :)
    Petteri kirjoitti 7.2.2013 klo 10.05
    Kiitokset! Oona pukua on kyllä ihasteltu aika tavalla, olihan se tosi hieno :) Siitä on tulossa varmasti parempia kuvia ja juttua kunhan saadaan kuvia käsiimme. On kyllä jo kovalla käytölläkin lahjat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)