4.1.2013

Haaste: Toivelista 2013!

IMAGE haastoi meitä hauskalla haasteella joulukuun lopussa. Haasteessa on tarkoitus kerätä yhteen tuotteita, jotka uskoo/toivoo päätyvän kotiin tämän vuoden aikana. Tämä on aika helppoa, piti vähän karsiakin ettei nyt ihan kaikkia tähän lado :)

Ensimmäisenä pitkäaikaisena haaveena on Verner Pantonin suunnittelema Panthella pöytävalaisin, joka löytäisi meiltä rakastavan kodin tv-tasolta. Tätä tuskin tänä vuonna ostetaan, sen verran paljon hintaa pienellä pöytävalaisimella on. Valaisinlinjalla jatketaan. Keittiön Lokki vaihtaa kotia ja tilalle tulee Kartellin  FL/Y valkoisena. Tämä muutos toteutuu alkuvuoden aikana. Led-valolistat tulevat makkarin Paxiin ja totetutetaan varmasti vielä tänä vuonna. On jotenkin ylellistä kun valot syttyvät vaatekaapissa kun liukuoven avaa :)

Seuraava onkin taas vähän pidempiaikainen haave, nimittäin Eames DSR -tuolit. Näitä olisi mukava kotiuttaa kuudesta kymmeneen kappaletta. Todennäköisesti näitä aletaan pikkuhiljaa keräämään kasaan jossain kohtaa ja värinä uskoisen olevan valkoinen, vaikka ei tuo mustakaan ruma ole :) Kubus kynttilänjalka voisi näkyä oikeastikin meillä tänä vuonna. Eikös se olisi aika kiva kaveri HAY:n sohvapöydän tai HAY:n pikkupöytien kanssa? Kyllä jotain pehmääkin saadaan tähän mukaan vielä, esimerkiksi melkein kaikki pyyhkeemme pitäisi uusia. Vitivalkoiset, pehmeät isot pyyhkeet siis ostoslistalla. Tämän lisäksi bongasin jostain lehdestä Luhdan uutuudet, Origami pussilakanasetin, mustavalkoisena tietenkin :)
Nämä haasteethan aika nopeasti leviävät, mutta laitetaan nyt vielä parille haastetta menemään:
Form follows funktion -blogin Tuijalle, jolla on muuten aivan mieletön blogi sekä projekti! Käykäähän tutustumassa.
Modernisti kodikas -blogin Kertulle, uudelle tulokkaalle blogimaailmaan :)
-Petteri & Oona
(kuvat: finnishdesignshop.fi, ikea.com, vepsalainen.com, luhta.fi)
POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.
  M kirjoitti 4.1.2013 klo 10.13
  Te samikset, kohta meillä on sitten sama valaisinkin ruokailutilassa :D Nuo Origami-lakanat on ihanat, katselin niitä kanssa. Toivottavasti tulee tuplakoossa!
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 10.28
   Ei ole menossa ruokailuhuoneeseen vaan keittiöön :) Noissa klassikoissa on muuten hyvä puoli se, että niistä pääsee todella helposti eroon ja arvokin säilyy.
  S - All you need is White kirjoitti 4.1.2013 klo 11.46
  voi mitä ihanuuksia! Panthella on ollu munkin haaveissa jo pitkään... aina sen hankinta lykkääntyy, kun vastaan tulee jotain kiireellisempää hankittavaa, mutta ehkä jonain päivänä on sen vuoro :)
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 18.32
   Pitäähän sitä jotain haaveiltavaakin olla :) En minäkään tuota meillä oikein näe, aina tulee jotain järkevämpää mihin tuollaisen summan käyttää rahaa. Lisäksi meillä on tuo vauhtiveikko, ajateltu lampun sijoituspaikka kun olisi matala tv-taso, jossa kissamaisesti vietetään aikaan. Samaiselta tasolta on Rondo tullut useamman kerran alas, varjostin siinä onkin saanut osumaa :)
  Jemina kirjoitti 4.1.2013 klo 14.27
  Tyylikkäitä hankintoja teillä mielessä! =) Saanko kysyä miksi luovutte Lokista? Meillä on myös Lokki ruokapöydän päällä. Tai itse asiassa sitä ei ole saatu vielä kattoon tässä uudessa kodissa.=D

  Tervetuloa vierailulle uuteen blogiini! ;) http://homewhitehome.blogspot.fi/
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 18.38
   Olisikin kaikki hankintoja, haaveita onneksi mukana :) Toki saa kysyä! Lokki on hieno valaisin, sen muotoilusta pidän kovasti ja myös siitä miten se valaisee tilaa. Tämä ostettiin vähän sellaisella ajatuksella, että 1950 rakennettuun taloon sopii Lokki oikein hyvin, nimenomaan keittiöön. Niinhän se sopiikin, mutta se on jotenkin niin eri maata muiden valaisimiemme ja tyylin kanssa. FL/Y on enemmän meidän näköinen :)
    Jemina kirjoitti 4.1.2013 klo 22.16
    Ymmärrän. Meillä vähän sama vika, että ei kovin hyvin tässä uudessa kämpässä enää Lokki sovi yhteen uusien valaisimien kans.=/ Harmittaa. Se on lahja miehen vanhemmilta niin kai se on pakko laittaa. Hankalaa.
     Petteri kirjoitti 5.1.2013 klo 12.04
     No tuo lahjahommahan vähän toki muuttaa tilannetta..
  Niitty kirjoitti 4.1.2013 klo 16.37
  Mä haluan myös ton kynttelikön.
  Ollaan jo päätetty mennään ystäväni kanssa keväällä kirppikselle ja kerään niin paljon myytävää että saan kubuksen ja hayn trayn. Suunnitelma valmis, toteutus enää puuttuu. Rojua riittää.
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 18.44
   No jos rojua riittää niin sehän on hyvä motivaattori mennä kirppikselle myymään. Meillä olisi rojua myös aika tavalla, ei vaan saa aikaiseksi viedä niitä kirppikselle :)
  IMAGE kirjoitti 4.1.2013 klo 17.19
  Ihania ja niin teidän kotiin sopivia tavaroita. ♥
  Ihanaa, että otitte haasteen vastaan...
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 18.47
   Niin on ja otetaan me se toinenkin vastaan :)
  Kerttu kirjoitti 4.1.2013 klo 18.24
  Suuri kiitos haasteesta, oli tosi mukavaa kun sain tämän! Se meni toteutuslistalle, varmaan vastaan siihen jo viikonloppuna. Minullakin on ajatuksia Lokista luopumiseen, iso Secto houkuttelisi... Katsotaan :)

  Kerttu / http://modernistikodikas.blogspot.fi/
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 18.50
   Mielenkiinnolla odotetaan mitä saat kasattua :) Sielläkin vaihtohaaveita klassikosta toiseen.
  Tuija kirjoitti 4.1.2013 klo 19.38
  Kubus täälläkin houkuttaisi tai itseasiassa pari mustaa, tai sittenkin valkoista. Hmm, jäi viimeksikin hankkimatta juuri sen tähden etten osaa päättää!
  Kiitän vielä täälläkin haasteesta ja laitan toteutukseen piakkoin :)
   Petteri kirjoitti 5.1.2013 klo 11.58
   Samoja mietintöjä monesti "värien" suhteen, musta vai valkoinen :) Mun mielestä musta on joissain tapauksissa parempi, muuten aika vaaleaan kotiin. Hukkuu helposti tuollainen hieno kynttelikkökin valkoisella tasolla, vaaleaa seinää vasten. Kiva, että tartuit haasteeseen!
  Maribel kirjoitti 4.1.2013 klo 22.39
  Aikamoisia ihanuuksia! Tuollaiset vaatekaappivalothan minäkin tarvitsisin! Ihan oikeastikin, vaatekaapit kun on niin syvät. Olisihan se aikamoista luksusta arkeen. Voi että, mies taas kiittää kun kuulee mitä olen keksinyt. ;)
   Petteri kirjoitti 5.1.2013 klo 12.02
   Nuo kaappivalot ei ole edes pahan hintaisia. Meille tulee ehkä ensin sille toiselle puolelle vain missä on ne arkivaatteet. Onhan se kätevää, ettei tarvitse erikseen sytyttää/sammuttaa mitään, tai kännykän valolla etsiä vaatteita toisen nukkuessa kun ei sitä kattovaloa välttämättä ensimmäisenä haluaisi sytyttää. Tuollaisen valolistan asennus taitaa kyllä olla aika helppoa, myy se ajatus miehellesi noin :)
  Portti R kirjoitti 6.1.2013 klo 07.49
  Tuoleista olen ennenkin kommentoinut.Tuo jalkarakennelma ei kyllä saa minulta varauksetonta hyväksyntää.Tiedän,että ristikkorakennelma on vahva. 100kg:n oloisena inehmona valitsisin kuitenkin tuon Tikrun pedin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)