20.1.2013

TV-tason "valaisin"

Makuuhuonetta sisustellessani vein korkeamman kaapin päälle Pentikin Rondo-valaisimen, joka siihen saakka oli majaillut tv-tasolla. Olen nyt niin tykästynyt siihen miltä se makuuhuoneessa näyttää, etten malta millään tuoda sitä enää takaisin alas.Rondon tilalle tv-tason päähän ilmestyi vähän aikaa sitten krominen lyhty, joka auttavasti menee valaisimesta :) Lyhty itsessään on niin kaunis, ettei sitä viitsi mihinkään piilottaa ja kun tv-tasolta jotain puuttui, se löysi paikkansa siitä. Kynttilän palaessa lyhdyn tuoma tunnelma on jotain aivan muuta kuin lampun keinovalo, pidän tästä ratkaisusta kovasti.Kyllä tuohon jossain kohtaa on joku ihan oikeakin valaisin tulossa :) Mielestäni Rondo oli siinä kauniin näköinen, mutta kun sitä on katsellut tv-tason päällä vuosia, vaihtelunhalu nostaa päätään. Haaveissa olisi Louis Poulsenin Panthella, mutta se taitaa jäädä ainakin toistaiseksi vain haaveeksi. Tuleeko sinulle mieleen tv-tasollemme sopiva valaisin?

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Peeta kirjoitti 20.1.2013 klo 18.51
  Mulle tuli ihan mieleen Petri Vainion Heila, se voisi sopia teille. :) Siinä olisi mukavan pehmeä valo, joka kuultaa kankaan läpi. Ei pistäisi silmään telkkaria katsellessa heh.

  http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-poytavalaisimet-heila-poytavalaisin-p-5652.html

  Terkuin Peeta,
  http://rawdesignblog.blogspot.fi/
   Oona kirjoitti 21.1.2013 klo 06.58
   Tämä olikin uusi ja kaunis tuttavuus, kiitos vinkistä :) En oikein tiedä, että onko tämä kuitenkin liian siro tuohon, täytyy vielä vähän makustella :)
  Laura kirjoitti 20.1.2013 klo 23.14
  Oisko tuossa Modern Art paha? Aika modernihan se on, mutta valoltaan pehmeä.
   Oona kirjoitti 21.1.2013 klo 07.04
   Kiitos Laura kun muistutit koko Modern Artin olemassaolosta :) Jossain vaiheessa olen haaveillut tuosta, haave on vaan päässyt unohtumaan.. Laitetaan pohdintaan :)
  Henriikka kirjoitti 21.1.2013 klo 08.44
  Hei.

  Onko sinulla jotain tuon kynttilän alla? Siis esim koriste hiekkaa? :)
  Meillä tuommoinen lyhty mutta en ole uskaltanut polttaa sisällä sitä vielä

  Voisin itsekin laittaa lyhdyn bestån päälle :)
   Oona kirjoitti 21.1.2013 klo 16.32
   Moikka Henriikka! Lyhdyn pohjalla on tumman harmaita koristekiviä, tekee mielestäni myös kauniimmaksi :) Meillä on Bestån päällä vielä lasikin, kummempaa palovaaraa ei siis pitäisi olla. Äkkiä siis vaan lyhty sisälle, sen verran kaunis se on :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)