3.1.2013

Uusi pehmeä peti

Uusi vuosi toi Tikrulle uuden hienon pedin. Tänäpäivänä löytyy onneksi tosi paljon jo sellaisia petejä, jotka sopivat sisustukseenkin. Kuvauspaikaksi valikoitui tietysti se edustavin tila :) Pedin lopullinen sijoituspaikka tulee olemaan olohuoneessa takan läheisyydessä. Vuoden 2012 koostepostausta tehdessä havaitsimme tuon kohdan olevan paljon paremman näköinen ilman koria ja takkasettiä. Myös kanto siirtyy kesäksi lehtitelineeksi jonnekin muualle. Ihan varkain olohuoneeseen on ilmestynyt siis liikaa tavaraa :)
Peti on Lex&Maxin, samaa merkkiä kuin vanha peti, joka on löytänyt paikkansa keittiöstä. Uusi peti on valkoista keinoturkista ja on todella pehmeä. 70x100 kokoiselle pedille mahtuu pienisuuri koira hyvin miten päin tahansa. Tämänkin ostimme muuten meidän luottokoiratarvikekaupasta, Dog Gallerysta. Tuota samaa on myös harmaana ja se oli myös todella hyvännäköinen. Päällinen on ihan konepestävä, joten ei haittaa vaikka valkoisessa lika nopeammin näkyykin.


Kyllä Tikrun nyt kelpaa, vaikka yöt nukkuukin jomman kumman polvitaipeissa. Onko siellä ruudun toisella puolella koiraihmisiä ja missäs teidän kamut nukkuvat?


-Petteri

(Olipas muuten mukavasti kommentteja eiliseen tuunauspostaukseen. Tuli samalla kävijäennätyskin rikottua, mahtavaa!)

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Hanna-M kirjoitti 3.1.2013 klo 11.38
  koiraihminen ilmoittautuu! meillä koirat nukkuvat milloin missäkin. äidin ompelemia tyynyjä löytyy varmaan joka huoneesta, eteisestä löytyy kopat (tykkäävät välillä mennä piiloon nukkumaan), olkkarista löytyy koiranpeti viltteineen, ja makkarista tietenkin meidän sänky :) tulevaisuudessa haaveilen luolanmallisesti koiranpedistä, joka olisi huomattavasti koppeja kauniimpi.
   Petteri kirjoitti 3.1.2013 klo 12.46
   Meillä on kyllä sellainen rontti, että nukkuu mieluiten sohvalla ja sängyssä :) Onpa se tavattu nukkumasta keittiön tuoliltakin. Iso luolapeti voisi olla koiran mieleen!
  Nina kirjoitti 3.1.2013 klo 11.48
  Ihanan pehmeä peti. Meidän parson löytyy yleensä nukkumasta sängystä peiton alta tai omalta Fatboy-pediltään. Kesäisin tietysti sitten vaihdetaan paikkaa ikkunasta tulevan, lämmittävän auringon paisteen mukaan.
   Petteri kirjoitti 3.1.2013 klo 12.49
   Oi, kuulostaa aika tutulta! Pienikin kaistale aurinkoa kun ikkunasta kesällä paistaa lattialle, niin koira on siinä valon suuntaisesti :) Ja siirtyy sitä mukaa kuin aurinkokin. Meillä ei kyllä peiton alle kaivauduta juurikaan, taitaa olla yksilöllistä tuo käyttäytyminen. Takkaa kun poltellaan niin siinä edessä maton reunalla makaa aika usein yksi parson ja usein tavattu myös yksi Oona lämmittelemässä siinä samalla paikalla.
  Heli kirjoitti 3.1.2013 klo 21.01
  Heippahei!

  Kaksi koiraa löytyy täältä, mallia "tarupi", eli aika saman kokoinen (ja näköinenkin) rotu kuin teidän parsoni. Nää meidän murut tykkää lämpimästä, eli nukkuvat sängyssä peiton alla (toinen jalkojen seassa ja toinen kainalossa) yöt. Päivisin pötköttävät sohvalla. Lämmin uunin edusta kelpaa, samoin se auringon läiskä. Myös pyykkikasat on tykättyjä, samoin lattialämmitetty kylppärin lattia. Toinen koiruus rakastaa myös omaa häkkiään, missä on pohjalla Ventaa. Mun joululahjaksi saamani lampaantaljakin näkyy olevan koiraväen suosiossa.

  Tuollainen koiranpeti on kyllä tosi hieno, näyttäis ihan siltä että Tikru on siihen tykästynyt! Meillä peti vaan ei taitais olla tarpeeseen kun nää hakee ne pehmusteensa kuitenkin sohvalta ja sängystä. =)
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 09.58
   PIhakoira onkin tuttu, hyvin terrierimäinen :) Suvusta löytyy yksi tuollainen vauhtiveikko ja on niitä harvoja koiria jotka meidän Tikrun vauhdissa pysyy :) Kuulostaa hyvin tutulta nuo nukkumapaikat, ainoastaan peiton alta tuota ei löydä koskaan!
  Peeta kirjoitti 3.1.2013 klo 21.47
  Kääks! Onpas ihana pörröinen peti, mutta en kyllä missään nimessä uskaltaisi omalle ruttunaamalle ostaa moista. Meillä on siis kotona ranskanbulldoggi, ja käytössä Marimekon mustavalkoinen pyöreä peti. Sen päällinen on irroitettava, ja on kyllä kestänyt tosi hyvin pesuja. Ja pesuja se kyllä kaipaa aika useinkin, vaikka me asutaankin kerrostalossa ja suurin osa liasta jää rappukäytävään :)

  Mutta täytyy kyllä sanoa että on aika vaikeaa löytää hyvännäköistä sekä kestävää petiä koiralle! Itse haluaisin ostaa Nerokon (http://www.neroko.com/app/product/view/-/id/16) hienon pedin jos se ei olisi niin kallis.
   Petteri kirjoitti 4.1.2013 klo 10.00
   Ohho, olipas siinä pedillä vähän hintaa! Katsoin tuota reunaa, että sehän olisi juuri sopivalla korkeudella vähän rouskia. Näen jo silmissäni, miten joku koira nappaa tuosta kiinni välittömästi jättäen kivat jäljet siihen :)

   Meillä yllättävän vähän kulkeutuu likaa tassuista sisälle. Ihme tarve juosta sohvalle lähes aina kun lenkiltä tullaan, tästä syystä sohva onkin peitelty varmuuden vuoksi aika hyvin huovilla normaalisti.
  Marjo kirjoitti 5.1.2013 klo 13.28
  Meidän Havanna-pojan peti (pehmeäreunainen sänky lampaantaljalla) työnnetään päiväksi sängyn alle. Koiruus nukkuu päiväunensa sängyssä, mutta ei koskaan yöllä, kun päiväpeite on poistettu. Ihan itse on oppinut tämän. Päivävällä nukkumapaikka muutenkin vaihtelee, päiväpeitteen päällä sängyssä, sohvalla, lukutuolissa, keittiönpöydällä..., riippuen onko kotona kurinpitäjää. Tuo Tikrun uusi sänky näytti tosi hyvälle!
   Oona kirjoitti 5.1.2013 klo 21.30
   Lampaantaljat tuntuu olevan suosittuja :) Vai keittiön pöydällä.. Myönnettäköön, että meilläkin jätkä joskus rymyää pöydälle, jotta paremmin näkisi ulos :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)