5.1.2013

Nyt niitä on!

Mikäs blogikoti tämä olisi, jos täällä ei olisi blogimattoa? ;) Sain eilen puhelun, että Ikeassa on taas vihdoin mustavalkoraidallista Stockholm Rand -mattoa. Sopivasti tänään olimme menossa Ikeaan hääostoksille, joten mukaanhan se tarttui :) Muutaman kerran olemme olleet myöhässä sen ostamisen kanssa, mutta nyt viimein tärppäsi.Alkaahan matto toisaalta olla jo "nähty" juttu ja moni varmasti on jo kyllästynyt siihen, mutta meille se sopii kuin nenä päähän. Arvaatko, mihin se meillä päätyy? :) Se selviää ensi viikolla.

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Niitty kirjoitti 5.1.2013 klo 21.13
  Ok, tälläistä en ole varmaan ikinä eläessään kuullut että mennään Ikeaan hääostoksille.
  Kannatti siis lukea tämäkin teksti.

  Onnea uuden maton johdosta !
   Petteri kirjoitti 5.1.2013 klo 21.16
   Varmaan pitää vähän tulkata tuota hääostoksille kohtaa :) Käytiin siis ostamassa mm. kynttilöitä ja kynttilänjalkoja omiin häihimme.
  blanco kirjoitti 6.1.2013 klo 11.17
  Ikeahan on mitä mainioin paikka hääostoksille! Jos tarvii paljon juurikin esim. kynttilöitä ja tuikkukuppeja, niin missäköhän sellaista määrää tulee sitten jatkossa käytettyä? Siksi sellaiset kannattaa hankkia mahd. edullisesti! :)
   Oona kirjoitti 6.1.2013 klo 13.22
   Niinpä! Toivottavasti saadaan tosin myytyä mahdollisimman paljon eteenpäin, ettei jää nurkkiin pyörimään :)
  Kerttu kirjoitti 6.1.2013 klo 14.27
  Heippa! Nyt on elämän ensimmäiseen blogihaasteeseen vastattu. Kiitoksia, että haastoitte minut. Oman listani löydätte täältä:

  http://modernistikodikas.blogspot.fi/2013/01/haaste-toivelista-2013.html

  Meilläkin tuo matto on elokuvahuoneessa. Iloitsin kun viime syksynä törmäsin siihen ihan vahingossa Ikeassa, luulin että niitä ei enää valmisteta. Onhan se ehkä aika nähty jo, mutta tykkään siitä silti tosi paljon! Ainoa vaan, että se pysyy huonosti paikallaan. Varsikin vauhdikkaan koiran tassut saavat maton pyörähtämään eli vaatii alle "jarrumaton".
   Oona kirjoitti 7.1.2013 klo 06.52
   Kiva, että vastasit haasteeseen! :)

   Joo, mekin huomattiin heti tuo paikallaanpysymättömyys, onneksi ostettiin myös jarrumattoa :) Oon kyllä todella tyytyväinen tohon :)
  heeka kirjoitti 7.1.2013 klo 21.20
  Olisin kyllä hyvin nähnyt teillä myös monessa blogissa vilahtaneen anno -merkkisen pandora -maton! Käytiin itselle sellainen kotiuttamassa välipäivinä ja harmaa-valkoinen väritys on upea!!:) ja plussaa kääntömahdollisuudesta!
   Oona kirjoitti 8.1.2013 klo 07.33
   Sekin on todella hieno matto ja kääntömahdollisuus on ihan huippu :) Jotenkin kuo raidat vaan vetävät meitä edelleen puoleensa :)
  Peeta kirjoitti 8.1.2013 klo 20.28
  Onhan tuo nyt pitkään katsetta kestävä simppelin kuviointinsa puolesta :) Meiltäkin tuo tosiaan löytyy, keittiön pöydän alta. Harmi vaan että koira siihen kerran tipautti punaisen maalin, joka jätti jälkeensä vaaleanpunaisen läikän. Mutta kyllä sen aina jotenkin saan piilotettua, heh.

  Linkkasin muuten blogini facebookiin tämän postauksen, kun niin monet aina kyselevät tuon maton perään!

  http://rawdesignblog.blogspot.fi/
   Oona kirjoitti 8.1.2013 klo 21.53
   Koiraperheessä voi tapahtua ihan mitä vaan, mikään ei ole turvassa ;)

   Täytyykin alkaa seurailemaan blogiasi, mielenkiintoisen oloinen uutuus :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)