10.1.2013

Keittiön raidoitus

Lisää raitaa! Meidän keittiössä ei koskaan ole ollut kunnollista, siihen tilaan ostettua mattoa. Neliön pienen arkiruokapöydän alle on mattoa kaivattu alusta asti, sillä suhteellisen kevyt pöytä liikkuu helposti pois paikoiltaan. Syksystä asti vanha makuuhuoneen matto asusti keittiössä ja päätimmekin, että pakko siihen on nyt matto saada.Ikeaan olikin sopivasti ilmestynyt pitkästä aikaa lisää haaveilemaamme Stockholm Rand -mattoa. Kyllä sitä hetki tuumailtiin paikan päällä ja kärryihinhän se tietenkin päätyi. Valkoisen raidan luonnonvalkoisuus ei nyt meitä haittaa, koska koko keittiö on jotain muutakuin kirkasta valkoista. Mattoa haaveilevat, ostakaa lisäksi heti sitä jarrumattoa tarpeeksi, tuo villamatto kun ei tahdo paikoillaan pysyä :)
Raitamatto ei riitele yhtään seinän raitojen kanssa kun raidat ovat vielä samaan suuntaan. Itse ainakin mietin useinkin, että mitenköhän se oikeasti tuohon sopii. Maton vaihto teki keittiöstä huomattavasti ryhdikkäämmän, toi särmää. Kuvat piti ottaa pitkästä aikaa Fuji X100:lla kun unohdin järkkärin töihin. Pitäisi kyllä kuvata tuolla enemmänkin, on se niin mainio kapistus.


Meillä on ollut aika vauhdikas viikko. Reilun kolmen viikon päästä pitäisi juhlia häitä ja todo-lista senkun kasvaa, vaikka lähes joka päivä siitä voidaan jotain vetää ylikin. Ei taida sellaista iltaa tässä talossa olla, jolloin ei tehtäisi jotain häävalmisteluita. Tännekin saadaan vähän materiaalia lisää näytille kunhan ohjelmarunko saadaan kasaan ja materiaalit tulostettua. Ilman askartelua ei näitäkään jätetä.
Mitäs teille kuuluu? :)
-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  Saariston Poppoo kirjoitti 10.1.2013 klo 18.54
  Hyvännäköinen matto :)
   Oona kirjoitti 11.1.2013 klo 18.01
   Kiitos! Ikeasta niitä saa ;)
  Nina kirjoitti 11.1.2013 klo 06.41
  Ai että teidän koti on kaunis, kaikki palaset kohdillaan. Tykkään ♥
   Oona kirjoitti 11.1.2013 klo 18.02
   Kiitos Nina, kommenttisi piristi kovasti tylsää perjantaipäivää ♥
  Mari kirjoitti 12.1.2013 klo 08.06
  Teillä on kaunis koti. En ole tainnut ennen kiireisenä kommentoidakkaan, mut parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

  Meillä on samanlainen matto, mutta olkkarissa. Ollut jo puolitoista vuotta ja edelleen tykätään ja vierailtakin on saanut paljon kehuja. Ainoa miinus matossa on se, että se venyy käytössä, niin että reunat on epätasaiset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)