2.1.2013

Tuunattu vaatekaappi

Muistatte varmaan, miten joulukuun puolessa välissä tuunasimme jo aiemmin tuunattua Ikean Paxi lisää? Tällöin lupasin laittaa paremmat kuvat valmiista kokonaisuudesta liukuovet paikoillaan. Teippasimme siis suuret lasiovet valkoisella teipillä sisäpuolelta muuttaaksemme hieman lasien sävyä sekä piilottaaksemme takaa näkyvät vaatteet katseilta. Ero on aivan käsittämättömän suuri vaikka vähän eri kulmasta nämä kuvat ovatkin otettu. Typerältä kuulostanut päähänpisto oli lopputulokseen nähden kyllä todella kannattava tuunaus vai mitä mieltä olette?

Kattavampaa makkaripostausta saatte vielä hetken odottaa, kuten kuvastakin tarkkasilmäiset näkevät, puuttuu vielä vähän kattolistaa sekä ovien karmilistat. Kytkinkin on väärällä korkeudella ja kiinnittämättä. Hiljaa hyvä tulee :)


-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.


  IMAGE kirjoitti 2.1.2013 klo 09.19
  Todellakin kannatti toi tuunaus! Ihan erinäköinen tuli. :)
  Voi, että tuo on jo nyt niin kaunis huone, väliäkös muutamalla pikku jutulla enään on. ;)
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 09.40
   Samaa mieltä :) Tämä kun oli vielä vähän mysteeri, että miltä se oikeasti sitten näyttää paikoillaan. Me tykätään myös kovasti. Nuo pikkujutut on parempi tehdä kuitenkin pois, muuten ne ensi joulunakin vielä tekemättä, se on huono juttu se :)
  Umpsit kirjoitti 2.1.2013 klo 09.29
  HIENO! :) Teidän makkari on tosi iso! P.S. Ihana kyllä tuo lamppukin! ;P
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 09.44
   Kiitos :) Makkari on tarkalleen ottaen 17m2 kokoinen ja onhan se makuuhuoneeksi kyllä aika iso. Ennen kuin Pax kasattiin paikoilleen, oli huone valtavan avara vaikkei se nytkään mikään ahdas ole.

   Varjostin on klassikko Garland.
  Tiina kirjoitti 2.1.2013 klo 09.49
  Hei!
  Ihan mahtavilta näyttää ovet tuunauksen jälkeen. Meillä on tuo sama kaappi, mutta jo sen kokoaminen oli hankalaa, joten pelottaa sen uudelleen purkaminen. Kokoamisvaiheessa yksi lasi rikkoutui tsiljoonaksi sirpaleeksi ja ovien asettamiseen paikoilleen tarvittiin kaksi raavasta miestä! Itseä kyllä vaivaa juuri tuo värikkäiden vaatteiden kuultaminen ovien läpi, mutta taitaa tuunaus jäädä...
  t. uusi lukija Tiina
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 10.04
   Hei Tiina ja tervetuloa Rintsikkaan :) Meillä tuo pirun kaappi on nyt kahdesti jo koottu. Ensimmäisellä kerralla ongelmana oli koko komeuden ottaminen kattoon kiinni sekä lattian vinous. Tällöin emme vielä tienneet mistä vinous johtuu ja miten se oikeasti on vino. Lastulevyn alta löytyikin tulisijan paikka joten ymmärsimme paremmin vinouden aiheuttajan ja osasimme tämän uudellaan kasata se huomioiden. Molemmille reunoille on lisätty listoilla n. 3 senttiä korkeutta, sen verran paljon nousee lattia betoniosaan reilun metrin matkalla :)

   Toisella kertaa myös liukuovet pystyi nostamaan kiskoille, aiemmin ne ohjurit kiinnitettiin kaapista käsin alta tukien, hyvin hankalaa ja ihmettelinkin ettei särjetty laseja :) Toinen liukuovi liukuu vähän huonosti, pitäisi tutkia tarkemmin mikä sen aiheuttaa.
  Kerttu kirjoitti 2.1.2013 klo 09.51
  Hieno on! Upean kokoinen tuo makuuhuoneenne ja tapetti on pelkkää rakkautta! Kiitos vierailusta blogissani, aika hauska paikka tämä blogimaailma :) Saa tulla uudestaankin kurkkimaan modernin kodikkaita sisustuspuuhiani http://modernistikodikas.blogspot.fi/ :)
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 10.06
   Tapetista tykätään, niin mekin :) Aiemmin suunniteltiin avaavamme nuo ullakot myös, mutta vanhan lattian ja katon löydyttyä, emme enää halua laajentaa, muutenkin ihan tarpeeksi suurta huonetta ullakolle. Laajennus tehdään sitten toiseen puoleen taloa näiden osalta, sitten joskus :)
  Iisa kirjoitti 2.1.2013 klo 11.36
  Kyllä kannatti, huima muutos! Ihanan tilava tuo makuuhuoneenne :)
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 12.10
   Ja ajattele, vain valkoista teippiä lisäämällä noin suuri muutos! Yhdellä tutulla on tuo sama kokoonpano ja kun kerroin tuunauksesta, alkoi häntäkin häiritsemään takaa näkyvät tavarat.. ei kai ennen ollut niin kiinnittänyt asiaan huomiota :)

   Tilavuus on mukavaa tuolla, pitäisi joku pikkutelkkari vaan melkein saada tasolle, jotta tulisi enemmän viettyä aikaa tuossa huoneessa.
  Jemina kirjoitti 2.1.2013 klo 12.35
  Erittäin onnistunut tuunaus! =) Tykkään! Jään odottamaan laajempaa makkariesittelyä. Tuo tapetti on niiiin makee!
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 14.35
   Samaa mieltä :) Laajempaa juttua tulossa heti kun saadaan nuo listat ja muut pikkujutut kuntoon..
  Miimma kirjoitti 2.1.2013 klo 12.41
  upea muutos oviin paljon paljon paremmat
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 14.35
   Nyt tuo originaalin läpinäkyvyys vielä korostuu kun on vertailuna tuo nykyinen lookki :)
  Nelli kirjoitti 2.1.2013 klo 13.08
  Hei aivan superhyvä tuunaus! Ihanat noi kaapit nyt :)!!
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 14.36
   Kahdesti tuunatut :) Ensimmäisenähän teipattiin etupuolelle tuo teksti, joka nyt muuten nousee paremmin esiin, tekee pienen varjon meinaan taustaan :)
  Maribel kirjoitti 2.1.2013 klo 13.26
  Pieni juttu, iso muutos. Vautsi. Teidän makuuhuone on kyllä todella kaunis!
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 14.39
   Kiitos Maribel, kyllä sitä on tehty ja suunniteltukin hetki. Vielä kun saadaan joskus HAY Loop -naulakko tuonne niin visio on toteutunut täysin (ja se siro telkkari...).
  Johanna kirjoitti 2.1.2013 klo 14.11
  Hyvältä näyttää makkari! Meillä noita samoja kaappeja talo täynnä, mitä teippiä käytitte?
   Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 14.42
   Kiitos Johanna! Teippi on itseasiassa tuohon tarkoitukseen täysin vääränlaista. Se on ulkokäyttöön ja tulostamiseen tarkoitettua materiaalia. Me nyt käytettiin vain sitä kun oli valkoista ja sopiva jämä menossa roskiin töissä :)
  Miiva kirjoitti 3.1.2013 klo 00.39
  Ihana toi teksti kaapin ovessa :) Mistä hankittu?
   Petteri kirjoitti 3.1.2013 klo 08.25
   Teksti on vähän muokattu wallstyle.fi -nettikaupan valikoimasta. Tämä tarra oli tämän vaatekaapin ensimmäinen tuunaus,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)