28.1.2013

Uusi juttusarja starttaa

Toivottu koko talon kattava juttusarja alkaa nyt. Hääjärjestelyiden vuoksi emme ole nyt vielä ehtineet kuvata yhtään uusia kuvia, joten juttu on hyvä aloittaa pohjapiirustuksesta. Kirjoitin aiemmin, miten bloggaajatuttumme kävi meillä kylässä pyörien aikansa olohuoneessa ja kertoi, miten oli ajatellut hieman eri tavalla huonejaon olevan kodissamme. Tämän juttusarjan on siis tarkoitus vähän auttaa hahmottamaan miten mikäkin sijoittuu talossamme. Samalla päivitetään huonekohtaiset esittelyt vastaamaan nykyhetkeä. Tässä ensimmäksi vuorossa olevan keskikerroksen pohjapiirustus.Rintsikkamme on pohjaltaan hyvin perinteinen, jossa kierto on säilytetty. Ainakin lapset tykkäävät juosta tuota lenkkiä ja joskus koirakin innostuu ravaamaan ympyrää jos oikein innostuu :) Ruokailuhuoneen ja olohuoneen välistä kulkuaukkoa on jossain vaiheessa levennetty käytännössä melkein ulkoseinään asti. Pohjapiirustuksessa, joka on muuten 1974 vuodelta, näkyy hyvin missä oviaukko on joskus sijainnut. Kuvasta puuttuu muuten myös takka, joka on olohuoneen nurkkaan muurattu myöhemmin. Muilta osin pohjakuva onkin paikkaansa pitävä, toki keittiön kalusteet tulleet myöhemmin eikä meillä vessassa ole 30L lämminvesivaraajaa :)

Huomionarvoinen seikka on muuten se, että meillä ei montaa ovea täällä ole. Asuinkerroksesta on poistettu molemmat keittiön ovet sekä eteisen ja olohuoneen välinen ovi. Vessassa sentään on ovi. Seuraavana onkin vuorossa sitten eteinen, jossa tämä pieni vessammekin sijaitsee.

-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Ansa kirjoitti 28.1.2013 klo 19.26
  Kiva idea, kuvia odotellessa.

  Toivottavasti myös häistä saadaan lukea blogista. Hääaskartelut ovat olleet tosi kauniita ja elegantteja. Ihanaa hääpäivää jo näin etukäteen!
   Petteri kirjoitti 28.1.2013 klo 20.24
   Kuvia tulee reilusti :) Häistäkin luvataan kirjoitella ja varmasti joitain kuviakin tänne päätyy. Kutsuista ja muista materiaaleista tulee myös vähän enemmän juttua ja kuvia. Kiitos kovasti etukäteen! Ehtisin eräs ilta sanomaan ääneen Oonalle, että on jotenkin niin harmi, kun tuollaisessa illassa se aika menee niin nopeasti, ilta on aivan liian nopeasti ohi. Onneksi meillä on erittäin hyvä kuvaaja, joten tunnelmaan pääsemme vielä vuosienkin jälkeen kuvien välityksellä :)
  Tuija kirjoitti 29.1.2013 klo 08.51
  Pohjan innoittamana aloin eilen lukemaan läpi juttuja alkupäästä. Vielä en päässyt ekaa vuotta pidemmälle, mutta hiljaa hyvää tulee. Teille on haaste blogissani, mikäli ette ole sitä vielä tehneet :)

  Petteri kirjoitti 17.2.2013 klo 10.49
  Tähän unohtunut vastata kokonaan! Oletko päässä ensimmäistä vuotta pidemmälle? :) Olen muutaman muunkin kuulleen käyneen läpi kaikki postaukset, se on aina mukava kuulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)