16.1.2013

Valoa keittiöön

Valaisinhuuma vaan jatkuu täällä Rintsikassa. Ensin hankittiin makuuhuoneeseen kimalteleva Garland, nyt meni keittiön valaisin vaihtoon. Facebookissa Rintsikkaa seuraavat ovat jo saaneet esimakua siitä, mikä keittiötä koristaa.Vanha valaisin, eli Yki Nummen Lokki, on aivan ihana ja minua tosissaan harmitti luopua siitä. Harkitsemme sisustushankintojamme pitkään ja näin valinnat kestävät aikaa, mutta Lokin kohdalla tehtiin virhearvio. Onneksi se sai uuden arvoisensa kodin vanhempieni luota, jossa voimme jatkossa sitä ihastella :) Kuten kuvista näkyy, Lokin paikalle ripustettiin siis Kartellin FL/Y, luonnollisesti valkoisena. Sen linjakas muotoilu ja yksinkertaisuus sopii hyvin keittiöömme raitamaton ja valkoisen pöydän kaveriksi, olen erittäin tyytyväinen hankintaamme :) Täytyy myöhemmin päivänvalossa napata toiset kuvat, jotta näette miltä se näyttää ilman valoa.FL/Y muuten näyttää tuossa huomattavasti Lokkia suuremmalta, vaikka eroa halkaisijoissa on ainoastaan muutama sentti. Myös valaisutehossa ja valon suuntautumisessa on suuri ero, tämä ihanuus tuo upeasti pöydän esiin. Huomaatko, mitä talvi on tehnyt meidän tapetille ikkunan alla?

Mitäs tykkäätte? :)

-Oona

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

  Heppu kirjoitti 16.1.2013 klo 20.44
  Hieno valaisin ja sopii hyvin tuohon paikalleen:) silmään osui myös valosarja ikkunalla, onko se löytynyt mistä?
   Petteri kirjoitti 17.1.2013 klo 10.53
   Jostainhan tuo joulukattaustakin varten tilattiin, samasta paikasta mistä eteisen erilainen. Oona saa kertoa mistä lähtöisin, minä en tiedä :)
   Oona kirjoitti 17.1.2013 klo 16.41
   Pallovalot on Heppu Seita Shopista. Kurkkasin äsken, että näitä on edelleen myynnistä, vaikka sarjan nimessä on Christmas :)
    Heppu kirjoitti 18.1.2013 klo 16.54
    Kiitos!
  ansku kirjoitti 17.1.2013 klo 10.02
  Kyllä on hienon näköinen tuo FL/Y. Itse olen myöskin siitä haaveillut!

  Talvi ei ole näemmä ollut suotuisa teille, joka tapauksessa tapettinne on juuri sellainen mitä olen etsinyt, onko se minkä malliston tuote? Valkoiset näyttävät aivan valkoiselta, mutta onko nuo toiset raidat harmaat?
   Petteri kirjoitti 17.1.2013 klo 11.00
   Minä pidän myös kovasti tuosta, eikä se valaisimeksi edes ole sillä tavalla kallis, vaikka Kartell onkin.

   Tapetista lisää täällä:
   http://www.durosweden.se/fi/tapetinvalitsin-2?csState=WallpaperSelectionState&csPattern=3533&csWallpaper=4088

   Ainakin RTV on myynyt tuota, tosin taisi se silloinkin olla tilaustuote, pari-kolme viikkoa toimitusaika voi olla. Tapetin värit on vähän valosta riippuvaisia, välissä tummempi raita on hyvinkin harmaa, mutta kyllä se enemmän on lämpimämpi sävy, ehkä pientä kultaakin voi sieltä saada. Linkin takana oleva värisävy on jotain aivan muuta mitä tuo oikeasti on! Pinta on vähän helmeilevää. Ei tuo valkoinenkaan ihan vitivalkoista ole, hieman lämmintä sävyä. Tuo energiasäästölamppu tekee mun silmään tuosta välillä hieman vihreäänkin taittuvaa, jokatapauksessa aika elävä sävy.

   Samaa tapettia meillä on muuten myös eteisessä hieman, oletko huomannut?
   Eteisestä juttu täällä: http://rintsikka.casablogit.fi/lue/2011/10/eteisen-kohennusta
  kirjoitti 17.1.2013 klo 19.52
  Kyllä "vanhakin" elää.Juurikin sohvalla maatessani liikuttelin melkein kaikkia varpaita .Liikuntaa sekin.
  Muistan nuoruudestani sen pinkopahviajan.( en ole varma onko oikea termi).Melkoisia pusseja seinillä ja katoissa ainakin meillä.
  Olivatko nuo tapetit seinällä ennen,vai jälkeen tuota salaojarumbaa? Patteri siinä ilmeisesti on ikkunan alla?Saattaisi selittä osaltaan tuota pussia.
  .Vääristääkö kuva? Tuohon pussiin piilottaa melkein "pullon",mikä aikoinaan oli muuten keittiön tai olohuoneen pöydänjalan vieressä.Toisaalta olivat kai pienempiä silloin markka-aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)