1.1.2013

Uusi vuosi

Vietimme vuodenvaihteen kotimme lähettyvillä tuttavapariskunnan luona. Meidän tontin vieressä on tyhjä tontti, sekä sen takana vielä urheilukenttä, joten alueen kaikki pommittajat suosivat meidän nurkkia. Paukut kyllä kuuluivat illanviettopaikkaankin, mutta ei ihan niin kauhea sotatanner kuin kotimme olisi ollut. Illan kohokohta kilistelyiden lisäksi oli ehdottomasti odotettu pizzojen paistaminen vanhassa leivinuunissa. Ai että kun oli hyvää! Ilta venyi lopulta aamuyöhön ja kävelimmekin täydellisessä hiljaisuudessa koiran kanssa kotiin.
Uusi vuosi ei tuo tällä kertaa tosiaan mitään isompaa remonttia Rintsikkaan, ainakaan mitään suunniteltua. Talven aikana on ollut puhetta käyttää hyväksi kattomaalauksista jääneitä jämäpurkkeja ja maalata pukuhuoneen seinät ja katto valkoiseksi. Tuosta tilasta kun saa pienellä vaivalla ihan viihtyisän (lue: välttävän). Myös kellariin ja terassille vievä portaikko on ollut suunnitelmissa kunnostaa. Maalaushommia siinäkin vain. Keväällä jatketaan sitten jälleen pihanlaittoa.

Tälle viikolle on luvassa vielä postauksia mm. Tikrun uudesta hienosta pedistä, upeista joulukuvissa vilahtaneista kynttilänjaloista ja makuuhuoneen PAXin liukuovien tuunauksen ennen ja jälkeen -kuvat.
Menikös teidän aattojuhlinnat ihan hyvin? Minulla se alkoi vähän kivuliaasti kun potkaisin melko kovaa jalan korkeaan kynnykseen kylässä.. koko illan keskimmäinen varvas vähän särki, kotiinpäästyäni katsoin tarkemmin ja melkein kokonaan musta varvashan sieltä löytyi. Nyt siis ollaan varvas todennäköisesti murtuneena aloittamassa uutta vuotta. Siitä huolimatta, oikein hyvää uutta vuotta kaikille lukijoille!

-Petteri

POSTAUKSEN VANHAT KOMMENTIT POIMITTU TALTEEN TÄHÄN, KOMMENTOINTI TOIMII KUITENKIN NORMAALISTI.

Nanna kirjoitti 1.1.2013 klo 21.01
Voi! Leivinuunipitsaa! Voiko olla mitään parempaa? Meillä on vain ainoat leivinuunin omistavat ystävät monen sadan kilometrin päässä, joten aika harvinaista herkkua se on. :)
Hyvää uutta vuotta teille!
    Petteri kirjoitti 2.1.2013 klo 08.05
    Ei kauheasti voi olla :) Leivinuunin voisin kyllä koska tahansa ottaa kotiin, tosin se tarkoittaisi jotain vähän vanhempaa talotyyppiä kuin rintamamiestalo kun tekisi keittiöstä aika tavalla pienemmän. Samoin sinne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)