18.2.2013

Siksak rantautuu makuuhuoneeseen

Täällä ollaan! Tämä on ensimmäinen Bloggerissa kirjoittamani postaus, vähän vielä hakemista asetteluiden ja muiden kanssa. Toivottavasti kuitenkin asia tulee selväksi :) Ja muuten ihan mahtavaa, että heti ensimmäisenä päivänä kirjautuneita lukijoita on liittynyt aivan valtavasti! :)
 
Asiaan... Kevään ehkä kuumin trendi, geometriset kuviot, jatkuvat meillä makuuhuoneessakin. Saimme vihdoin sänkyyn saakka siksak-kuvioiset pussilakanasetit, jotka saimme jo joululahjaksi. Kangas on hieman ohutta, mutta tuskin se yöunia haittaa. Kuosihan on täsmälleen sama, joka löytyy olohuoneen tuolilta tyynyn muodossa.


Kuviot ovat mahtavia, tosin vain tietyssä määrin ;) Kokonaisuus mustan rusettitapetin kanssa on hieman levoton, mutta useimmiten lakanat peittää valkoinen päiväpeitto. Kuitenkin, kauniit lakanat, hyvät yöunet :)


Tyynyjen väliin on eksynyt taas tämän perheen linssilude. Missä kamera, siellä Tikru :)

-Oona

12 kommenttia:

  1. Voi Tikru, mun rakas kamu. <3
    Ja tervetuloa "kotiin"... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihme epeli kun aina pitää tunkea kuvaan :) Kiitos taas :)

      Poista
  2. Hienot lakanat ja tuo tapetti aiheuttaa akuuttia kuolaamista ja hengityskatkoksia ;) Meillä asuu myös karvainen linssilude, ihan mahdottomia nuo nelijalkaiset perheenjäsenet! Yleensä kuvissa vilahtaa vähintään häntä tai kuono.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tapetti on tosiaan niitä arjen pieniä iloja, jotka tekevät jokaisesta päivästä paremman :)

      Jänniä otuksia nuo karvakaverit kyllä ovat :) Mitään ei saa ikinä mennä ohi ja kaikkeen pitää osallistua :) Rapsut teidän pikkuiselle!

      Poista
  3. vähänkö nuo sopis myös meidän uuteen taloon missä on makkarissa kaikki toistaiseksi rauhallista ja valkoista ;) minkä merkkiset noi on? on muuten erittäin haastavaa löytää tuplaleveään peittoon kivoja lakanoita, pitää varmaan itekki siirtyä takas noihin normeihin peittoihin! kiitos teidän ihanasta ja inspiroivasta blogista <3 ja ps kuvista päätellen teillä oli aivan ihanat häät :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiitos ja kiitos <3
      Pussilakanasetti on ihan House-merkkinen, Prismasta ostettu :) Kurkkasin äsken verkkokaupasta, niitä on edelleen myynnissäkin.
      Tuplapeitto olisi muuten varmaan aivan ihana! Meillä tosin ei toimisi, Petteri pyörii niin plajon, että heräisin monta kertaa yönnä kylmyyteen ;)

      Poista
  4. Ihana blogi, mahtavia ideoita ja tosi hienoja kuvia! Löysin taas hyvän blogin, jota voin seurata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipas mukava kommentti! Ja kiva, että seuraat meidän tekemisiä :)

      Poista
  5. Huomenta! :) Montako tapettirullaa teillä meni tuohon seinään? Olen itsekin ihastunut tuohon kuosiin kovin ja haluaisin tapetoida sillä yhden pukeutumishuoneeni seinän ja ulkomailtahan tuota tapettia taitaa enää vain saada, eikä viitsisi paljon ylimääräisiä tilailla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt en tarkkaan enää muista, taisi kolme rullaa olla, Jossa oli työvaraa laskettu reilusti. 2 ei olisi riittänyt. Menekkiin vaikuttaa tietysti tapetoitavan seinän korkeus ja leveys :) Meillä on reilu 2m tuo korkeus tuossa kohtaa.

      Poista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)