26.6.2012

100.000 & Menu Dropp! -arvonta!

Reilun vuoden vanhan blogimme kävijämäärä napsahti juuri 100.000 yli. Tästä kiitos kuuluu teille ihanille lukijoillemme, sekä vanhoille ja uusille! Haluammekin kiittää teitä pienen arvonnan muodossa, luvassa siis blogin ensimmäinen arvonta! Arvonnassa voit voittaa itsellesi Menu Dropp! -kulhon. Värin voit valita itse alla olevista.



Dropp! on Niels Römerin Menulle suunnittelema hauska kulho. Kulhon epätyypillinen muoto on saanut innoituksensa maalitahrasta, joka jähmettyy paikoilleen putoamisvaiheeseen. Dropp! on suunniteltu hedelmien tai leivän tarjoiluun, mutta se toimii myös sisustuselementtinä – joko sellaisenaan tai esimerkiksi avaimien, kolikoiden tai muun pikkutavaran säilytyskulhona. Silikonista valmistetun ja useissa väreissä saatavan Dropp! -kulhon sisäpinta on sileä ja kiiltävä, ulkopinta matta. Kulhon halkaisija on 29cm.

Yhden arvan saat kommentilla, jossa kerrot miten olet ensimmäistä kertaa päätynyt blogiimme, toisen arvan tykkäämällä Rintsikasta Facebookissa ja kolmannen arvan arvonnan linkityksellä omaan blogiisi.


Muista mainita kommentissa monellako arvalla olet mukana arvonnassa. Muista myös jättää sähköpostiosoitteesi sille varattuun paikkaan, jotta saamme voittajaan yhteyttä. Sähköpostiosoitetta ei julkaista, se vain auttaa meitä tavoittamaan arvonnan voittajan.

Arvonta suoritetaan maanantaina 9.7.2012 klo 20.00.

Onnea arvontaan!

-Petteri & Oona

(Kuvat finnishdesignshop.fi ja stockmann.com)

EDIT: ARVONTA ON PÄÄTTYNYT.

144 kommenttia:

  1. Kolmella arvalla mukana (linkitän tämän illan aikana vielä arvonnan blogiini), mun on aivan pakko saada tuollainen valkoinen! Vitsi mitenköhän mä tänne alun perin eksyin, jostain bongasin Petterin postauksen ja jäin seuraamaan. Teillä on ihana koti, just semmonen mikä olisi ihana nähdä myös livenä. Ja tekin ootte tosi mukavan oloinen pariskunta, tykkään! <3

    VastaaPoista
  2. Yhdellä arvalla mukana. Oonaan tutustuin ala-asteella ja jotenkin facebookin kautta päädyin kotisivuillenne. Musta teillä molemmilla on ihana tapa kirjoittaa ja yhteinen blogiprojekti on saanut mut välillä ihan kateellisuuden partaalle. Mutta ihana seurata teidän projektia, vaikken enää juuri Oonan kanssa ookkaan tekemisissä. Ja hieno kämppä teille on valmistumassa joskus tulevaisuudessa!

    VastaaPoista
  3. Kahdella arvalla myös mukana. Ekaa kertaa eksyin Petterin facebook statuksen linkin kautta ja koukkuun jäin. En bloggaa mutta linkitän feispuukkiin ;)

    VastaaPoista
  4. Tulin tänään ekalle visiitille, googlen kautta ja ihanan palkinnon houkuttamana :) Musta kulho sopisi meille..

    VastaaPoista
  5. No minä bongasin tämän kun etsin loistavia miesten kirjoitamia postauksia, jonka jälkeen sitten levitinkin tätä ilosanomaa muillekin. Loistavaa ja mukana ehdottomasti kolmella arvalla mukana ;)

    VastaaPoista
  6. Ensimmäisen kerran päädyin blokiin Petterin vinkistä Facebookin linkin kautta, heti blogin eka kirjoituksesta... Mukava on ollut seurata hienoa blogianne ja katsella hienoja kuvia :-) Kahdella arvalla mukan.

    VastaaPoista
  7. Yhdellä arvalla mukana kalastamassa vihreää kulhoa :) Jostain tänne putkahdin juhannuksen aikana ja luin blogin läpi, rintsikka-talo kiinnostaa minua kovasti paljon, mutta valkoinen sisustus ei oo se mun juttu, silti jäin seuraamaan elämäänne :)

    VastaaPoista
  8. Petterin kuvablogista tänne löysin ja olen seurannut mielenkiinnolla suunnilleen alusta asti. Kuvablogin taas löysin joskus kauan sitten joltain foorumilta, kun oli upeita kuvia tutuista paikoista.
    Yhdellä arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  9. Mukana kahdella arvalla. googlen kautta löysin ensimmäisen kerran kun etsin hyviä ja inspiroivia koteja! Facessa seuraan ja innolla odotan uusia postauksia. Jatkakaa samaan malliin! :)

    VastaaPoista
  10. Kahdella arvalla mukana! Jaa-a, varmaan jonkun toisen blogin kautta olen tieni tänne löytänyt. Niinhän se usein menee. Onnittelut 100000 johdosta :)

    VastaaPoista
  11. Kahdella mukana. Rintamamiestalo.netistä muistaakseni alkujaan tärähtänyt saitti silmille. Keep on rockin, ja kolme peukkua asiallisesta blogista! ps. On se maailma pieni, vai mitä P?! :)

    // A°

    VastaaPoista
  12. Heippa! Taisin googlettaa valkoista sisustusta ja päädyin teidän blogiin. Teillä on niin ihana talo! Toi valkonen kulho sopis meille ;) Yhdellä arvalla siis mukana.

    VastaaPoista
  13. Yhdellä mukana. Petterin facebook-päivitysten kautta täällä tulee aina välillä käytyä :) Kiva blogi.

    VastaaPoista
  14. Kahdella mukana. Petterin vinkki Facessa auttoi alkuun ja sitten on tullut seurattua jokaista kirjoitusta. Mukavan monipuolista tarinaa, Tikru sopii hyvin pihanhoidon ja sisustamisen mausteeksi. Kuvat on hienoja ja niitä on paljon, tekstiä just sopivasti. Elämänmakuista touhua :).

    VastaaPoista
  15. Piti löytää vielä vähän jotain muuta tekemistä, ettei joutuisi lähtemään ihan vielä tontille. :) Jos vaikka kolmella arvalla osallistuisin. Blogiin osuin joko jostain Oonan linkistä facebookissa tai sitten ihan satunnaissurffailulla - en ihan varmaksi muista. Sen verran on tullut kuitenkin seurailtua, että laitettiin omakin prokkis vetämään.

    VastaaPoista
  16. Itse asun rintamamiestalossa ja kun AINA välillä on joku nurkka remontissa on kiva käydä kurkkaamasssa miten joku toinen on asian ratkaissut. Kirjoitin googleen "rintamamiestalon eteinen" ja löysin teidät. Luin sitten kaikki postaukset läpi ja jäin koukkuun!!!!!!!!!!! Joka päivä PAKKO käydä katsomassa josko ois tullut uusi postaus :)) ja täytyy myöntää että vähän harmittaa aina jos ei ole. Ihana Tikru ja kaunis rintsikka! kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  17. Rintamamiestalo.fi-foorumilta ekan kerran klikkasin linkkiä. Nythän linkki tähän blogiin löytyy myös Koti Lahelaan-blogista, ja sitä kautta päivityksiä on myös helppo seurata.

    VastaaPoista
  18. Kolmella arvalla mukana. :) Taisin googlettamalla löytää, kun remppaa aloitellessa etsin tietoa rintamamiestalojen remonteista.

    VastaaPoista
  19. Yhdellä arvalla mukana. Blogin löysin jonkun toisen blogin listalta. Olen blogien suurkuluttaja, näitä on kiva lueskella, ideoita poimien.

    VastaaPoista
  20. Kahdella arvalla mukana. Petteri vinkkasi facebookin kautta ja siitä lähtien olen lukenut kaikki mahdolliset huikeat blogi kirjotukset.

    VastaaPoista
  21. Tutustuin blogiin monen mutkan kautta. Ihan alunperin kiinnitin huomion kulmakunnallemme muuttaneeseen komeaan Tikruun. Naamakirjan kautta löytyi yhteisiä koiratuttuja (Mixxx ja Mexx) ja jotenkin sitten puusilmänä tajusin vasta silloin, Tikrusta otettuja kuvia selatessani, että tehän olette melkein vanhempieni naapureita! Sosiaalisen median kautta sitten eksyin rintsikan sivuille ja koukutuin heti.
    Hienoa olisi omistaa noin upeaksi sisustettu koti jossa löytyy kaikki itse kuolaamani klassikot (joskin kahden mustan koiran omistajana, on valkoinen koti täysin poissuljettu vaihtoehto. Harmi sinällänsä.) Mutta suurimman ihmetyksen aiheeni on, kun muistan millainen talonne oli ennen teidän muuttoanne! Eipä uskoisi samaksi torpaksi!! Upeasti olette ponnistelleet voittajiksi.
    Niin ja kahdella arvalla megessä ja kaikkia luonnonvoimia uhaten, valkoinen olisi se väri. Kiitos hienosta blogista ja keep on going! I'll be watching you o.O .

    VastaaPoista
  22. Tervetuloa! Ja onnea arvontaan, musta menee kyllä varmasti joka kotiin!

    VastaaPoista
  23. Kiva! Siitä saatkin kolmannen arvan! ;)

    VastaaPoista
  24. Kiitos Soili! Tästä hommasta ne kuvamäärät nykyisin taitaa kertyä :)

    VastaaPoista
  25. Kiva, että olet viihtynyt mukana näin pitkään, kiitos siitä!:)

    VastaaPoista
  26. Kiva huomata, että seuraat aktiivisesti mukana :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  27. Vihreä on aika raikas! Mekin varmasti tuollainen kulho samalla tilataan, väristä ei olla vielä väännetty :) Mukava että olet jaksanut lukea blogin läpi, juttua on lopulta aika paljon kertynyt.

    VastaaPoista
  28. Mahtavaa kun olet mukana, kiitos siitä!

    VastaaPoista
  29. Vähän vähemmälle jäänyt sen päivittäminen, kuvamateriaalia olisi vanhoista paikoista vaikka kuinka paljon julkaisematta.. onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  30. Kiitos! :) Blogimaailma on siitä mukava paikka, että löytää jatkuvasti jotain uutta ja ihanaa!

    VastaaPoista
  31. Hyvin pieni! Tsemiä omaan projektiisi!

    VastaaPoista
  32. Teillä tosiaan näyttää kunnon projekti olevan meneillään, tsemppiä siihen! Ja onnea arvontaan! :)

    VastaaPoista
  33. Kiitos Anne, mukavista sanoista näin virtuaalisestikin :) Ja onnea arvontaan, josko se tällä kertaa osuisikin kohdalle!

    VastaaPoista
  34. Nyt tuli paineita postaustahdista ;) Kiitos kauniista sanoistasi!
    Eikö se vähän niin ole, että rintamamiestalon remontti ei ole ikinä valmis ;)

    VastaaPoista
  35. Kiva kun olet ollut pitkään mukana! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  36. Mukavaa, että olet eksynyt tänne meillekin!

    VastaaPoista
  37. Sahramille myös onnea arvontaan! Ja voimia omiin projekteihin!

    VastaaPoista
  38. Mikä yhteensattuma :) Miten sattuikin, että sekä asuinpaikan että koiratuttujen kautta olet bongannut meidät! Nykäise ihmeessä hihasta jos näet meidät jossain :)
    Kiitos kehuistasi, toivottavasti pysyt jatkossakin mukana!

    VastaaPoista
  39. Päädyin ensimmäistä kertaa blogiinne pari kuukautta sitten. Meille on tulossa alkusyksystä parsonrussellinterrieri, ja selatessani parsonblogeja löysin Tikrun ja teidät! Kun koirien lisäksi meillä on samoja mieltymyksiä sisustuksen suhteen, on blogissanne paljon mielenkiintoista katseltavaa ja luettavaa minulle. :) Yhdellä arvalla havittelen valkoista kulhoa.

    VastaaPoista
  40. Olen kahdella arvalla mukana. Tänne blogin pariin tulin sattumalta googlehaun kautta. Yllätyksekseni olen Oonan vanha tarhakaveri :)
    Linkitin arvonnan myös omaan blogiini, toivottavasti sitä kautta tulee lisää lukijoita. Jos arpaonni suosii minua, valkoinen kulho olisi ehdottomasti oma valintani.
    Kiitos paljon kivasta blogista, ihanista sisustus- ja remonttivinkeistä! Jatkakaa samaa mallia!

    VastaaPoista
  41. Irinan blogin kautta päädyin tänne seikkailemaan, tosi upea palkinto ja tuon valkoisen tahtoisin niin kovin itseleni, en ole facessa(varmaan ainoa maailmassa) mutta kelpaako linkittäminen Twitteriin kahteen arpaan? Täytyypä kurkkailla jatkossakin hauskaa blogianne.

    VastaaPoista
  42. Kiva kun kävit! Eiköhän se linkki kelpaa, ei sentään pakoteta ketään facebookiin :)

    VastaaPoista
  43. Voih, parsonpentu <3 Ne vievät sydämen mennessään :)

    VastaaPoista
  44. Eikä, kiva kuulla pitkästä aikaa! Taidettiin me vielä ala-asteellakin olla muutama luokka samassa koulussa. Täytyy tulla kurkkimaan sunkin blogiin :)

    VastaaPoista
  45. Ollaan mukana kahdella arvalla (kommentti ja FB sivun tykkäys). Valkoinen kulho sopis meille, kun nenä päähän (siinä ei näkyisi mahdolliset kulhoon eksyneet Parsonin karvatkaan:) ).
    Blogia kävin ensimmäisen kerran lukemassa varmaankin viime syksynä. Eksyin tänne Petterin face profiilin kautta. Seuraan itse kateellisena sisustamista ja Ada seurailee blogin kautta veljensä kuulumisia :)

    VastaaPoista
  46. Kahdella arvalla mukaan arvontaan (Tosin ehdin linkittämisen tehdä vasta huomenissa, jos vaan sopii). Löysin teidän ihanaan blogiinne itseasiassa ennen Sisusta siis...-blogiin tekemän bloginne esittelyn kautta. :)

    Yllätän itseni ja valitsen mieheni suosituksesta voiton sattuessa tuon mustan kulhon.

    VastaaPoista
  47. Yhdellä arvalla lähden mukaan arvontaan! Tulin blogiinne nyt ensimmäistä kertaa toisen blogin blogiluettelon kautta. Täytyypä tästä lähteä lukemaan teidän vanhempiakin juttujanne, hyvältä näyttää tähän asti :)

    VastaaPoista
  48. Yksi arpa<3 Ensimmäisen kerran oikeastaan luin blogianne vuosi sitten, jolloin viikon tutustumisen jälkeen totesin ettei oo yhtään mun tyylinen blogi:D Hetki sitten päädyin jälleen blogin sivuille kun jonkun muun blogin sivupalkissa oli mainos blogissanne olevasta arvonnasta! Ja nyt kun olen tässä pitkin iltaa katsellut bloginne sisältöä, tarvii todeta että on minunkin makuni parantunut:D Ihana että "löysin" bloginne uudestaan, päivän piristys:)

    VastaaPoista
  49. Yhdellä arvalla matkassa. Taisin löytää blogiin jostakin sisustuskuvajutun perusteella.

    VastaaPoista
  50. Pitääkö teille antaa tupla-arvat kun teitä on kaksi? ;) Rapsut Aatulille!

    VastaaPoista
  51. Mukavaa, että olet klikannut itsesi tänne!

    VastaaPoista
  52. On se mustakin aika kiva :) Onnea arvontaa!

    VastaaPoista
  53. Kiva kuulla! :) Taitaa olla blogikin hieman kehittynyt vuodessa :)

    VastaaPoista
  54. Yhdellä arvalla mukana. Eka kertaa näillä sivuilla ja laitan sivun suosikki kansioon....tulin sivustolle Valkoinen Harmaja sivun kautta. Valkoinen väri sopii meille :)

    VastaaPoista
  55. Yhdellä arvalla mukana! Löysyn tänne ekan kerran googlen kautta, kun etsin jotain sisustukseen liittyvää :)

    VastaaPoista
  56. Yhdellä arvalla mukana! :) Löysin tänne blogilistan kautta, kun olin etsimässä rintamamiestalojen remppaukseen liittyviä blogeja. Meillä operaatio rintsikan remppaus alkamassa ensi kuussa.

    VastaaPoista
  57. Mahtavaa kun tulit, toivottavasti viihdyt pidempäänkin :)

    VastaaPoista
  58. Toivottavasti arpaonni suosii! :)

    VastaaPoista
  59. Siinä teillä onkin suuri mutta antoisa projekti, tsemppiä siihen :)

    VastaaPoista
  60. Blogiin päädyin Oonan facebookin kautta. :) Valkoinen kulho ois magee! Terkkuja Oonalle täältä Vaasasta.

    VastaaPoista
  61. Moikka Heidi! Kiva kun oot päätynyt tänne :)

    VastaaPoista
  62. Tulin tänne kaverin vinkistä, ja hyvin olen viihtynyt! ;) Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  63. Eksyin juuri tämän arvonnan takia tänne. Osallistun kahdella.

    VastaaPoista
  64. Ajauduin tänne vahingossa joku aika sitten. Sen jälkeen olen joka päivä käynyt kurkkimassa kuulumisianne. Pidän sisustustyylistänne ja olen saanut kovasti ideoita omaan kotiini.

    Mukana yhdellä arvalla :)

    VastaaPoista
  65. Eksyin tänne, facebook kaverin kautta, joka oli linkannut teidän fb sivun. kahdella mukaan.

    VastaaPoista
  66. tais olla jonkun toisen blogin kautta. en kyllä muista mikä se oli mutta tuli vastaan kuitenkin facebookin puolella. Todella kiva nimi tällä ainakin erottuva!


    Kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  67. Eksyin tämän kilpailun avulla :)

    VastaaPoista
  68. Yhdellä arvalla mukana. Eksyin alunperin tänne rintamamiestalo-foorumin kautta, kun etsittiin itsellemme omaa kotia. Olen seurannut blogia säännöllisesti, kivat sivut ja kaunis koti :)

    VastaaPoista
  69. Yksi arpa kiitos! Yksi ystävä vinkkasi tästä blogista :)

    VastaaPoista
  70. Mukava kuulla, että jotain ideoitakin saanut täältä. Hurjasti onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  71. Kiva että eksyit! ;) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  72. Onko oma löytynyt jo? Onnea Hanna arvontaan!

    VastaaPoista
  73. Onnea maisa arvontaan! Mitähän sitten tehdään jos jostain syystä aletaan vaikka rakentamaan uutta taloa.. blogin nimi siinä vaiheessa jo aika erikoinen ;)

    VastaaPoista
  74. Mukava nähdä sinutkin täällä Johanna! Onnea paljon arvontaan!

    VastaaPoista
  75. Splash, I´m in...
    Onpa hauska kulho, väkisinkin alkaa miettiä, että mitäs ainetta nuo eri värit voisi olla. Valkoinen on tietysti maitoa ja musta kahvia...
    Millään en varmaksi muista mistä kautta ensimmäistä kertaa olisin tänne tullut vierailulle, mutta nyt osoite on omalla listallani, jota naputtelen läpi silloin tällöin.

    VastaaPoista
  76. Hmmm...ihka ensimmäisen kerran eksyin tänne linkityksen kautta ja takapiruna seuraillut tapahtumia :D Teidän blogi on ihanan inpsiroiva ja huikeaa, että kirjoitatte tätä yhdessä :)

    Kolmella arvalla olen mukana arvonnassa...ja valkoinen kulho voisi yllättää omana hedelmäkulhona vieraat :D

    VastaaPoista
  77. Eksyin tänne toisen blogin kautta ja jäin heti koukkuun :0)
    Ihana palkinto, yhdellä arvalla mukana! Tavoittelen tuota valkoista kulhoa...

    VastaaPoista
  78. Eka kerran saavuin vahingossa blogisurffatessa. Nyt käyn säännöllisen epäsäännöllisesti lukemassa :)
    Liityin fb-tykkääjäks eli kahdella arvalla mukaan...
    Turkoosi on mun suosikki!

    VastaaPoista
  79. Mahtavaa, toivottavasti kolmella napsahtaa kohdalle voitto! :) Kiitos, että seuraat!

    VastaaPoista
  80. On hauskoja kulhoja! Tämä on just sellaista muotoilua, joka voi olla 20v päästä taas sitten kovassa huudossa tai sitten ei :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  81. Jotain muutakin kuin valkoista! :) Arpaonnea sinullekin!

    VastaaPoista
  82. Valkoinen tuntuu olevan suosituin! Tuo on kyllä niin hauska kulho, että kaikki värit on aika kivoja :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  83. 2 arvalla mukana :) En edes muista miten aikoinani tänne päädyin, muistaakseni jonkun toisen blogin kautta. Tuo valkoinen olisi ihan unelma´<3

    VastaaPoista
  84. Mukana yhdellä arvalla! Löysin tänne äsken toisen blogin kautta ja rupean ehdottomasti jatkossakin seuraamaan juttuja.

    Vihreä olisi ihana.

    VastaaPoista
  85. Mahtava arvontapalkinto! En ihan tarkkaan muista miten ensikerran tänne blogiisi eksyin. Todennäköisesti googlen kautta kun aloin ihastua rintamamiestalosta josta vieläkin haaveilen :)

    VastaaPoista
  86. Voi rähmä, unohtui sanoa että yhdellä arvalla kokeilen onneani :)

    VastaaPoista
  87. Löysin tieni tänne toisen blogin kautta ja yhdella arvalla koetan onnea.

    VastaaPoista
  88. Ekaa kertaa käymässä ja heti eikun arvontaan mukaan ilmoittautumassa... googlettelin asuntomessujuttuja, sillä jonkin mutkan kautta tänne tulin.

    VastaaPoista
  89. Jonkun toisen blogin kautta eksyin, mutta en kuolemaksenikaan muista mikä se blogi oli :/ Yhdellä arvalla mukana! :)

    VastaaPoista
  90. Yhdellä arvalla mukana! Vihreä on mun ehdoton suosikki! :) Löysin tänne http://kaksitassua.blogspot.fi/ kautta

    VastaaPoista
  91. Ihania kippoja! Tahtoo valkoisen! Yhdellä mukana, tieni tänne johti White & Freshin blogin kautta! Mukavaa kesää Rintsikkaan!

    VastaaPoista
  92. Vihreä on tosi kiva! Ja mukava että seurailet jatkossakin! Onnea arvontaan..

    VastaaPoista
  93. lentoemollekin paljon arpaonnea!

    VastaaPoista
  94. Ei lopu nämä talot Suomesta! ;) Onnea arvontaan Riksu!

    VastaaPoista
  95. Onpa veikeän näköinen kulho! Vihreä on minunkin suosikkini, vaan ehkä valkoinen olisi ns. fiksu valinta.
    Tulin blogiinne nyt ensimmäistä kertaa; white & freshistä muistaakseni taisin linkkiä painaa..

    VastaaPoista
  96. Löysin blogiinne muistaakseni jonkin sisustushaasteen kautta aiemmin tänä vuonna, ja olen viihtynyt :) Mukana yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  97. Kahdella arvalla mukaan! Joskus olen googlen kautta sivuillenne eksynyt ja löytänytkin kivoja juttuja :)

    VastaaPoista
  98. Yhdellä arvalla olen mukana! Ja löysin tieni tänne Coconut White- blogista kun ihmettelin, että mikäs tissiliiviploki täältä löytyykään :)

    VastaaPoista
  99. Vihreä on todella kiva kieltämättä :)

    VastaaPoista
  100. Mukavaa kun eksyit, toivottavasti onnetar suosii! :)

    VastaaPoista
  101. Vähän siitä tavallisesta kulhosta poikkeaa kyllä tämä, ja nimenomaan positiivisesti! :)

    VastaaPoista
  102. Hyvää kesää myös sinulle Ulla!

    VastaaPoista
  103. Kahdella arvalla mukana!
    Vanhan loistoystävän blogia on ihan pakko kannattaa ja löytyyhän täältä kivoja vinkkejäkin. Nyt varsinkin suurella mielenkiinnolla seurailen, kun oma rintsikkakin on melkoisen muodonmuutoksen alla. Kattotuolit asennettuna ja uutta kattoa odotellessa, jei tästä se lähtee :)

    VastaaPoista
  104. Mukava kuulla, että olet viihtynyt, toivottavasti viihdyt jatkossakin! :)

    VastaaPoista
  105. Et taida olla ainoa nimen ihmettelijä :) Vasta ensimmäisen kerran joku tosin mainitsee siitä.

    VastaaPoista
  106. Hei. Ihana blogi teillä. Löysin bloginne White & Fresh -blogin kautta.
    Yhdellä arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
  107. White & Freshistä minäkin tänne tulin, vaan muistaakseni olen kyllä ennenkin piipahdellut. Kulho on kyllä hauskaa uutta muotoilua. Olen mukana siis; valkoinen olisi minun valintani.

    VastaaPoista
  108. Eksyin tänne blogiin tänään erään toisen blogin kautta, jossa tämä arvonta oli linkitettynä:) Osallistun arvontaan yhdellä arvalla! Tosi hauska ja mahtava palkinto!

    Täytyypä tutustua blogiinne, vaikuttaa hyvältä!!!

    VastaaPoista
  109. JEE! Onnea Johanna kovasti arvontaan ja voimia omaan remppaan! Äkkiä se aikakin kuluu ja huomaatkin että onkin jo "valmista". Voitaisi tulla teidän tiluksia katsomaan jossain kohtaa!

    VastaaPoista
  110. Blogeissa on just se hyvä puoli, että aina löytää jotain uutta jonkun toisen kautta! Vielä kun olisi sitä aikaa enemmän, niin paljon kivoja blogeja joihin olisi mukava tutustua paremmin.. Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  111. Nimenomaan hauskaa muotoilua! Onnea arvontaan ensu!

    VastaaPoista
  112. Mieslukija täällä ilmoittautuu! Erään toisen blogin kautta tänne olen löytänyt, ja yhdellä arvalla mukana arvonnassa! Olis vaan komia kuppi emännälle. :D

    VastaaPoista
  113. Toisen blogin sivupalkista tänne päätynyt.=) Yhdellä arvalla mukana ja jos sattuisi arpaonni suosimaan, niin mustan kulhon ottaisin.

    VastaaPoista
  114. ja yhdellä arvalla osallistun arvontaan!

    VastaaPoista
  115. moikka :) oon lukenut juttujanne alusta asti ja alunperin törmäsin blogiin facebookissa :) teillä on ihana koti!

    VastaaPoista
  116. Mahtavaa Arto ilmoittautumisesta! No olis kyllä komia kuppi ;) Emäntä arvostaisi jos vielä yllätyksenä tulisi. Toivotaan, että arpa osuu kohdalle :)

    VastaaPoista
  117. Voi kiitos! Kiva, että jätit kommenttia! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  118. Yhdellä arvalla mukana. Eksyin tänne blogiin All you need is white-blogista ja jäin lukemaan pidemmäksi aikaa:)

    VastaaPoista
  119. Kiva, että viihdyt :) Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  120. Päädyin bloggiinne toisen blogin kautta. Luin ja ihastuin. ;)

    VastaaPoista
  121. yhdellä arvalla vain..
    Päädyin All you need is white -blogin kautta tänne kurkkaamaan tuota koiraruokakippoa. Tulikin sitten aamun kuluksi luettua monen monta postausta taaksepäin. Pinkki kippo olisi oiva väripiste valkoisen harmaaseen kotiin.

    VastaaPoista
  122. Kiva, että viihdyit pidempäänkin! :)

    VastaaPoista
  123. Toisen bloggarin blogiluettelon kautta tänne suunnisti. Valkoista kulhoa tavoittelen yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  124. Löysin tänne ystäväni blogin kautta ja jään ehdottomasti seuraamaan!!:) Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  125. Voi, kiva kuulla! Onnea arvontaan :)

    VastaaPoista
  126. Musta! Googlen kautta ja täällähän on arvonta :) Yhdellä mukana!

    VastaaPoista
  127. Juuri ehdit mukaan! Onnea arvontaan!

    VastaaPoista
  128. Oho, vieläkö ehtii vai menikö kiva arvonta lomaillessa ohi....

    VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)