29.6.2012

Mustaa ja valkoista

Ruokailuhuonekin on saanut kesäilmeen. Tai no kesä ja kesä, ainakin talvimaisemataulu on saanut väistyä. Image tuossa vähän aikaa sitten postasi hauskoja tekstejä ja sieltä yksi iski silmään. Heti sen nähtyään Petteri taisi todeta, että meille tulee tuollainen taulu. Tässä se sitten on.Teksti on mielestäni hauska ja moni ei heti ole edes tajunnut, mitä siinä lukee. Väreiltään ainakin sopii meille ;) Kuitenkin se on sopivan neutraali, uskon että sitä jaksaa katsella pitkään. Tauluhan ei ole ihan sillä perinteisimmällä tavalla toteutettu, lisää voit lukea täältä.Pöydällä olevat kukat sain töissä kiitokseksi asiakkaalta, piristää aina koko viikkoa. Tulee aina niin hyvä fiilis kun tietää todella auttaneensa asiakasta :)Oikein ihanaa viikonloppua kaikille teille ihanille lukijoillemme! Jos et ole vielä käynyt, viikonloppuna on hyvin aikaa käydä osallistumassa arvontaan täällä.

- Oona

11 kommenttia:

 1. Ei hitsit, että siitä tuli magee... Tollaisen mäkin tahdon, meidän sohvan yläpuolelle!!!! UPEA! :)

  VastaaPoista
 2. Mii tuu! Taas yksi hyvä syy tulla asumaan teille. ;)

  VastaaPoista
 3. Maailma on pieni ;) paras ystäväni A on ollut Oona sun kanssa samassa työpaikassa harjoittelemassa keväällä... :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin tykkään kyllä kovasti. Siitä vaan teettämään :)

  VastaaPoista
 5. Itseasiassa mietin sitä jo silloin, ku A kertoi että ystävänsä remppaa rivitaloasuntoa sielläpäin ja kirjoittaa blogia. Aattelin kuitenkin, ettei maailma voi olla niin pieni enkä sitten kysynytkään asiasta. Hauskoja yhteensattumia!:) Kerro terveisiä!

  VastaaPoista
 6. Kerron. Tosin on siellä päässä koko kesänkin töissä :)

  VastaaPoista
 7. Aivan upea taulu! Missä se on teetetty? Ihan pakko saada tuollainen :0)

  VastaaPoista
 8. Täällä vähän lisäinfoa tuosta taulusta ja kehyksistä: http://www.rintsikka.fi/?p=2023
  Messuratkaisuja myyvistä yrityksistä moisia varmaan lähes kaikista saa, aineiston toki joutuu itse tekemään eli mistään valmiista tuotteesta ei ole kyse. Tuon kokoisena hinnat pyörii jossain 200-300e välillä.

  VastaaPoista
 9. Koetin tilata juuri tuolla tekstillä (netistä bongasin tuon kuvan) olevaa taulua siskolleni lahjaksi, mutta joka koossa tuli herja, että resoluutio alhainen. Mistä te olette "kopioineet" tuon kuvan tauluunne, että tulos on pysynyt hyvänä? Kiitos jo etukäteen kovasti avustanne....

  VastaaPoista
 10. Ei ole mistään kopioitu kuva vaan tehty kokonaan itse, fonttikin on eri ja varjostuskin hieman erilainen. Kaikki meidän tekstitaulut on itse tehty, lauseet toki muualta lainattuja,

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)