7.6.2012

HAY!

Jei, nyt meilläkin on oma HAYn Tray-pöytä! Niin pitkään olen siitä haaveillut, mutta jostain syystä jäänyt ostamatta. Aiemmin viikolla Petteri laittoi päivällä viestiä, että taas olisi luvassa yllätystä. Tuliaiseksi sain lakkapullon ja olisin kyllä tyytynyt siihenkin :) Kuistilla oli kuitenkin laatikko..

Laatikosta paljastui keskikokoinen valkoinen Tray-pöytä. Oi miten tykkäänkään siitä! Tällä hetkellä se on sohvan päädyssä ja toimii kivasti siinä. Taustalla oleva antennijohto ei sitten toimikaan.. Pitäisi pesun jäljiltä silittää verho, jonka taakse se jää piiloon.Myös vaihtoehtoisia sijoituspaikkoja pöydälle löytyisi. Tässä yhtenä vaihtoehtona olohuoneen valkoisen tuolin ja takan välissä. Kumpi näistä on parempi, mihin sinä pöydän laittaisit?

- Oona

6 kommenttia:

 1. Onpas sulla ihana mies, kun tuollaisia ylläreitä kotiin kantaa ;) Molemmat paikat passaavat tosi hyvin ja tuon pöydän plussaksi voi laskea myös keveyden eli sitä on helppo siirrellä tarpeen mukaan. Meiltä löytyy samainen pöytä pienimmässä koossa ja ne isotkin olis tosi kivat, mutta tällä hetkellä ei ole tarvetta eikä tilaa.

  VastaaPoista
 2. Niin on :) Tätä edeltävä yllätyshän oli iPad :) Noista tosiaan sais ihania kokonaisuuksiakin. Tekis jo mieli toista, kun se kuitenkin voi olla vaan yhdessä paikassa ;)

  VastaaPoista
 3. Kateellinen kertoo, että sohvan vieressä on parempi ;)

  VastaaPoista
 4. Siinä mäkin ehkä sitä mieluummin katselen. Mielelläni ihan missä vaan :) Sun täytyy vaan klikata pari kertaa niin sullakin on oma ;)

  VastaaPoista
 5. Voi Petteriä... Hieno mies. :)
  Sohvan viereen itse sijoittaisin, sopii kauniisti kulmikkaalla muodollaan sohvan kanssa.

  Ja Tikrulle rapsuja. <3

  VastaaPoista
 6. Kyllä mun kelpaa ;)
  Ajatus vaan vahvistuu siitä, että jää tuohon nykyiselle paikalle.

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)