12.6.2012

Aurinkotuolit

Aurinkotuoleja olemme katselleet pitkin kevättä löytämättä sellaisia järkevän hintaisia ja meidän makuun sopivia. Oonan sähköpostiin kilahti Askon kuvasto, jota ei normaalisti välttämättä edes selaa läpi. Nyt jostain syystä selaili ja silmiin osui jo täälläkin esitelty sivu ja tarjous aurinkotuoleista. Pitihän pari sellaista hakea, kun kerran noinkin edullisesti sai molempien silmää miellyttävät löhötuolit. Kaiken lisäksi niissä on oikein kiva maata!Tuolit taittuvat vähän kasaan, mutta kyllä silti talvisäilytyksessä tulevat viemään hieman tilaa. Sitähän meillä toistaiseksi kyllä riittää. Toivottavasti materiaali on helposti puhdistettavissa, ajattelin käyttää painepesuria niinkuin muunkin terassin pesuun.Tässä samalla muuten pieni kurkistus jo koko terassille.. valmis se ei missään nimessä ole. Koskahan sitä ehtisi noilla tuoleilla sitten oikeasti makoilla?Onko teidän terassit/patiot/parvekkeet jo valmiina kesään?

-Petteri

6 kommenttia:

 1. Tosi kauniit aurinkotuolit. Noissa tuoleissa taitaa vielä olla sellainen mukava bonus, että erillisiä pehmusteita ei tarvita...?

  Niin, ja kun olisikin terassit jo valmiina, mutta vielä mitä. Kaidemiehiä odotan saapuvaksi kuin kuuta nousevaa, niin sitten voisi kuvitella ehkä ostavansa tuonne terassille ne kalusteetkin, vaikka valun päältä puuttuukin vielä lopullinen pinta. Terassilta toista metriä pudotusta maanpintaan, niin ei hirveästi siellä ole viitsinyt rehata ennenkuin on ne kaiteet... :/

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset aurinkotuolit - hieno muotoilu!

  VastaaPoista
 3. Edelleen yksinkertaisella linjalla jatketaan :) Siitä pidän erityisesti noissa tuoleissa.

  VastaaPoista
 4. Totta, pehmusteita ei välttämättä tarvitse, riippuu miten mukavuudenhaluinen on :) Tuo kangas on kyllä sen verran muovista, että biksut päällä tuossa köllötellessä taidan valita pyyhkeen alle.
  Sitten kun saatte kaiteet, terassi tuntuu odotuksen jälkeen varmaan entistä paremmalta :) Ja onhan tässä vielä kesää jäljellä, pääsette varmasti vielä nauttimaan!

  VastaaPoista
 5. Noi on todella kauniit. :) Ja bonuksena helppohoitoiset.

  Haaste odotteleepi:

  http://imageblackandwhite.blogspot.fi/2012/06/ihana-iittala.html

  VastaaPoista
 6. Kiitos vielä haasteesta, täytyy samantien tarttua siihen :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)