2.6.2012

6 tapaa seurata

Tämän töllin tarinointia voit seurata ainakin kuudella eri tapaa! Tämä postaus on muistutus ja yhteenveto näistä eri tavoista. Valitse omasi, me kiitämme!


Blogilista. Suomalainen sivusto, joka kokoaa hurjan määrän erilaisia blogeja. Täältä on helppo hakea kiinnostavia uusia blogeja eri aiheiden ympäriltä. Paina "seuraa blogia" kohtaan rasti!


Bloglovin Toinen blogien seurantasivusto, josta saat halutessasi myös päivittäisen yhteenvedon sähköpostiisi. Todella kätevä! Postissa on kootusti seuraamasi blogien uusimmat jutut otsikolla ja parilla rivillä tekstiä. Seuraa meitä siellä!

bloglovin

Facebook. Rintsikka.fi Facebook-sivuilta löydät aina uusimpien juttujen linkit tuoreeltaan. Tämän lisäksi sivusto tarjoaa vähän extraa kuvien ym muodossa. Tykkää siis rintsikasta siellä!RSS-syöte. Voit tilata RSS-syötteen erilliseen lukuohjelmaasi tai selaimeen / sähköpostiin.
Kirjanmerkki. Kirjanmerkit selaimessa on yksinkertainen ja helppo. Safari-selaimessa on ainakin myös erillinen lukulista, johon on kätevä lisätä seuraamiaan blogeja.

Kirjoita osoiteriville rintsikka.fi tasaisin väliajoin, seuraaminen ei helpommaksi enää muutu!

Jos muuten itse kirjoittelet blogia, jätähän jotain kommenttia niin tullaan vastavierailulle! Nyt nenät kohti Ikeaa, meillähän on Ikea 10min ajomatkan päässä, joten siellä on helppo piipahtaa ja hakea vaikka vaan jotain pientä. Myös Kodin1:sessä olisi tarkoitus käydä, ostettavista tavaroista sitten kuvallista tarinaa myöhemmin! :) Hyvää viikonloppua!

-Petteri

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva tuo ekan kuvan taulu :)

  Olenkin teitä jo haasteen muodossa muistanutkin, mutta tervetuloa visiitille

  http://lifeanddecoration1.blogspot.fi/

  Mukavaa viikonloppua teille -surkeasta säästä huolimatta!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tuosta taulusta tällä hetkellä esillä on suurempi versio, jossa on mustat kehykset :)
  Ollaan kyllä hävettävän surkeita noiden haasteiden kanssa, nyt tosin työn alla on postaus, johon on koottu saamiamme haasteita. Kiitos vielä sulle haasteesta! :) Ja ihanaa viikonloppua sinnekin!

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)