2.6.2012

Kuistin lattialle

Taas päästään paikkaan, jossa ei vielä ole käyty täällä blogin puolella, nimittäin kuistille. Meillähän on hyvin perinteinen rintamamiestalon kuisti. Pitkä, suhteellisen kapea tila on mielestäni aika painajaismainen sisustaa, mutta onneksi siellä on paljon valoa suurien ikkunapintojen myötä. Emme ole tehneet kuistille mitään ja koko sisustus on koottu muuten käyttämättömistä "jämistä". Verhoja ei ole ja mattona on vanhempieni vanha räsymatto.

Siitä päästäänkin aiheeseen, olemme vihdoinkin päättäneet millainen matto siihen tulee! Ainakin melkein, vähän vielä arvomme valkoisen ja raidallisen välillä. Kyseessähän on Jotexin muovimatto, joka materiaalinsa puolesta on täydellinen kuistille. Joko pesukoneeseen tai painepesurin alle niin kuraiset kengän- ja tassunjäljet häviävät :) Päätöstä ei ainakaan vaikeuttanut se, että hinnasta lähtee -50% ;)

Enää ongelmana siis väri, kumman sinä näkisit meillä?

-Oona

7 kommenttia:

 1. Ehkä joo :) Pitäis tänään päättää..

  VastaaPoista
 2. Musta-valkoinen. Perustelut: voi kengät ja tassut sovittaa mustien raitojen kohdalle joten ei jää valkoiseen niin paljon likaa näkyviin=)

  VastaaPoista
 3. Mustavalkoinen, se tuo kivasti kontrastia ja ilmettä pitkänmalliseen tilaan. :) Taidanpas itsekkin tutkailla taas kyseistä mattoa, kun tuollaisella alella saa. :) KIITOS vinkistä. <3

  VastaaPoista
 4. Niin siis blondina tietysti en tajunnut kysyä, että missä on alessa? :D
  Hyvin mä vedän... ;)

  VastaaPoista
 5. Tuli aiemmat kommentit kirjoitettua vahingossa Petterin tunnuksilla, nyt sain vaihdettua :)
  Totta tuo mitä sanoit, lähtee tilaukseen vielä tänään :) Jotexin asiakkaille tuli aiemmin viikolla alekoodi, valitettavasti on henkilökohtainen. Ei tosin normaalihintaisenakaan paha ja aina niillä jotain alennuksia on :)

  VastaaPoista

Ilahdumme kovasti kaikista kommenteista :)